Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Premjers risinājumu redz fiskālās disciplīnas likumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zemnieks
z
Par augustu nezinu ,bet oktobrī ir jābūt 2010 gada budžetam ar mīnus 500 miljoniem ,noņemt nav vairs kam .Būs jautri .
Lelle
L
Ja kas, tad augustā Dombrovskis vairs nebūs premjers un Kampars ekonomikas ministrs... Zvaigznes nekad nemelo...
Lelle
L
"Ekonomikas ministrs Artis Kampars, kurš ir arī JL domes vadītājs, kā vienu no uzdevumiem minēja mazo un vidējo uzņēmēju aizsardzības un atbalsta sistēmas radīšanu. «Mēs būsim pirmie Eiropas Savienībā, kas šogad ieviesīs mazo un vidējo uzņēmēju aizsardzības programmu, ko sagatavosim jau augustā,» teica A.Kampars." Drīz tā programma un ieviešana nevienām nebūs vajadzīga, jo visi mazie un vidējie uzņēmēji būs bankrotējuši un devušies tālēs zilajās...Šai programmai JAU SEN BIJA JĀSTRĀDĀ!!!! Ar vienu vienīgu pensiju likuma maiņu man viens pazīstams uzņēmējs zaudēja 3 savus labākos kadrus(speciālistus), kurus pats par savu naudu bija skolojis!!! Varu tikai iedomāties tās programmas saturu...A kur ir progresīvais nodoklis, idiņi???!!! Pilnīgu idiotu zeme...
zvirbulēns
z
Mūrniece tik krieviski vien runā, i ne kauna, i negoda, i ne cieņa pret Satversmi un latviešiem :(((
viesis
v
Īstenībā, izlasot to, ko esot teikusi Mūrnieces kundze, pārējo jau vairs nebija vērts lasīt..... Ja nevar ticēt iekšlietu ministrei, tad diez vai ministru prezidents ir labāks. Katrā ziņā, jūtos stipri vīlies JL :( žēl, likās, ka tie ir cilvēki, uz kuriem var paļauties, bet vara ir sabojājusi arī viņus :(
besaraaps
b
Jaa, jaa draugs, pastaasti kaut ko labu par ieprieksheejo valdnieku labajiem darbiem.
pamatā = TUKŠA DRIŠANA
p
Laiks būtu apstāties TUKŠI ĻURKSTĒT, bet stāstīt tikai par JAU IZDARĪTO. Tad visiem mutes būtu ciet kā šūflādes, jo IZDARĪTĀ TA NEKĀ NAVA - PRAKTISKI NEKĀ.
matrix
m
Kad bagāto ienākumi tiks aplikti ar nodokļiem? Kad kargins un krasovickis sāks maksāt nodokļus par saviem ienākumiem? Viņu 200 000 jāuzliek tādi paši nodokļi, kā manai algai - sociālais nodoklis 33,04% un ienākuma nodoklis 23%!
matrix
m
Linda Mūrniece, Jūsu vārdi nesaskan ar darbiem, parastajiem policistiem alga šogad ir nogriezta par 40% !
forši
f
Ekonomikas ministrs Artis Kampars, kurš ir arī JL domes vadītājs, kā vienu no uzdevumiem minēja mazo un vidējo uzņēmēju aizsardzības un atbalsta sistēmas radīšanu. __________ Visā pasaulē mazais un vidējais bizness pastāv tikai un vienīgi lai apkalpotu lielo biznesu! Piemēram, piena ražotni Vācijā apkalpo desmitiem mazo un videjo uzņēmēju: vieni baro strādniekus, otri šos strādniekus apģērbj darba drēbēs, citi izgatavo iepakojumus, citi - apdrukā iepakojumus utt. Tā tas ir jebkurā nozarē! Tikai šādā veidā mazie un vidējie uzņēmēji ir spējīgi izdzīvot un dot kādu labumu!
DOMATAJS
D
UZNEMEJI SEN GAIDA SO DAVANU .JJJADOMA,KA SEIT BUS REALASDARBIBAS VALSTS LIMENI. NEVIS KA RIGA-MERA VIETNIEKS RIKO PUSDIENAS UZNEMEJIEM --MILJONARIEM ,KURAS NEREDZEJA NEVIENA JAUNA UZNEMEJA ,KAS NORADA ,KA MILJONARI L O T I GRIB PAPILDINAT SAVUS ESOSOS MILJONUS AR JAUNIEM NO ES FONDIEM . SVF ,,ATKODA MUSU BAGATNIEKU IZRICIBAS ,TAPEC ARI NAUDU NEDEVA ---JO TAS FONDS IR NO ZIEDOJUMIEM ---KAD MUSU MILJONARI VEIDOS FONDU LABDARIBAI ???????????????????????????
AD
A
«Mēs būsim pirmie Eiropas Savienībā, kas šogad ieviesīs mazo un vidējo uzņēmēju aizsardzības programmu, ko sagatavosim jau augustā,» teica A.Kampars. ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------------ Jā, programmu...Bet kā būs ar pašiem maziem un vidējiem uzņēmumiem?
Tikmēr,
T
kāmēr tiek gatavots šis brīnišķīgais likums, ir jāizdara trīs lietas: jāatceļ pensiju samazinājums,jāievieš progresīvais ienākuma nodoklis un jāsamazina līdz Briseles 6% PVN pārtikas produktiem!
zemnieks
z
Tāpat dala mazie ,vidējie un lielie zemnieki .Vai uz 5ha ir mazais vai lielais zemnieks ? vai uz 5 ha audzējot zemenes ,avenes ,plūmes ir mazais vai lielais zemnieks ?Kas valstij ir izdevīgāk ,viena 1000ha saimniecība ,vai desmit 100 ha saimniecības ?
artys
a
meli atkal kārtējie jaunā laika meli, neticiet neviens

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas