Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Pretēji iepriekš teiktajam "Jauna nedēļa" atgriežas LTV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Bet ko tad, ja aiz šīsTV ekrānlaika izniekošanas stāv "NRTP ar izdarīgo Kleckinu priekšgalā"?
ezotēriķis
e
"...tas nebūtu ētiski, ja es kaut kur citur kadrā esmu..." Tas nav ne ētiski, ne estētiski Zariņam līst kadrā.
Nu gan!
N
Čekists Inkens uz raidījumu uzreiz velk Štokenbergu - vai gan bija šaubas, no kurienes SCP provokatoru birojam kājas aug... :(
Higiēna
H
Korpulentajiem nav ne vainas, bet Zariņš arī vienmēr šausmīgi smird pēc sviedriem
Draugs
D
Ja Tu uzskati, ka tas ir analītisks raidījums, tad man jāsaka - Tev ļoti maz vajag. Es neskatos princešu un dziedātāju šovus, bet nu mani nebūt neapmierina ne Zariņa tukšā muldēšana, ne "analītiskums". Ja tāds ir analītiskums, tad jebkurš sētas ruksis arī var analītiski par nedēļas notikumiem rukšķēt.
visiem
v
personīgi neesam pazīstami, bet par saturu atbildot - jā, man patiešām šķiet, ka ārpolitikas tēmām raidījumā runāja pietiekami interesanti, jo tas vispār bija un cerams būs vienīgais raidījums, kas par ārzemēm kaut ko analītiski spēj pateikt, bet te jau visiem interesē tikai princešu šovi, tā ka...
Sonets - vēlreiz
S
Tu, hehe, noteikti esi tievs un seksīgs. Lai tev veicas vienmēr tādam palikt. Ja nepatīk korpulenti cilvēki, skaties LNT stulbās blondīnes piektdienas vakara raidījumā. Es gan nezinu, vai tās v'ēl rāda. Vienreiz paskatījos, tas bija pāri maniem spēkiem. Bet - pasērfo pa kanāliem, gan jau arī anoreksijas skartas skaistules ieraudzīsi.
Sonets
S
Raidījums bija gana labs, ja salīdzina ar žultainā Streipa skatu no savas alas, uzaicinot tādus žurnālistikas "korifejus"kā Ieva Biķe vai Metuzāls. Zariņš bija pat šad tad uzaicinājis interesantus ļaudis( tie gan parasti nebija Dienas mīluļi Ījabs vai Ikstens) . Par vieglo valodu - labāk tāda, nevis slengs, rusicismi utt. - "da jeb kas"( Domburam), "pa lielam " (arī tam pašam gudrelim, bet arī citiem pielipa), vai riebeklības, par kurām būtu jāatbild tiesas priekšā - Streipa mīļie izteicieni - "valdošā banda"vai "kliķe". Tur nu viņš neatšķiras no anonīmajiem komentētājiem, kas neko labu nespēj paveikt, bet tikai noriet katru, kurš dara - vienalga- labu vai netik labu. Tas raidījums bija skatāms , cerams, būs arī uz priekšu.
Afēra!
A
Gribētos zināt, kas ir tie cilvēki, kuri nosaka kāda raidījuma parādīšanos vai arī noņemšanu no ētera. Tā kā "Jauna nedēļa" nav jauns raidījums, tad pēc manām domām ir vajadzīgs stingrs pamatojums, KĀPĒC tas atgriežas. Diemžēl esmu pilnīgi pārliecināta /un iepriekšējie komentāri to apstiprina/, ka tā ir tikai prasta "draugu būšana". Vai kāds ir papētījis šī raidījuma reitingus? Bet kā jau te viens rakstīja - LTV vadībai reitingi nav noteicošais, galvenais ir iespēja "piespēlēt" valsts naudu savam čomam. Reklāmdevēji gan tā nedomās. Vai te nevajadzētu iejaukties NRTP ar izdarīgo Kleckinu priekšgalā? Kurš no tiem locekļiem kūrē LTV? Latvijas Radio jau notika valsts naudas izsaimniekošana. Vai nepieprasīta raidījuma uzspiešana skatītājiem nav tāda pat naudas izšķērdēšana? Pie tam - ideālā raidlaikā. Paldies Zariņam par sevis salīdzināšanu ar Domburu! Krietni izsmējos, bet smiekli, kā zināms, ir veselīgi.
Draugs
D
Tu esi Zariņš, Inkēns vai kāda viņu sekretāre, ko puikas pielikuši pie datora, lai komentus raksta? Tikai pilnīgs idiots vai arī Inkēna rokaspuika/rokasmeita var pateikt, ka Jaunā nedēļa ir nopietns raidījums, kas "bļāvējiem" par sarežģītu. Es teiktu - Zariņš jau gadus divdesmit runā vieglajā valodā. Respektīvi - muld, bet nepasaka neko vai labākajā gadījienā atlasa Inkēna sarakstītos tekstus. Šitā ir pilnīga LTV izgāšanās. Bet tas jau bija gaidāms.
Hehe
H
Inkēns dzīvo un rullē! Super laiks - pēc Panorāmas! Katrs producents to vis nedabū, tikai vecais labvakarietis-čekists un Kota drauģelis Inkēns. Tikai - paralēlajos kanālos tajā laikā rāda sirdi plosošās melodrāmas. Nez vai resnais un neseksīgais Zariņš ar savu tukšo muldēšanu izkonkurēs mīlas stāstus? Neizkonkurēs. Bet par to jau Kotam nospļauties, jo viņam jau patiesībā nemaz nerūp, ko LTV rāda, ka tik var draugiem izlīdzēt valsts naudu nokāst.
jaunnedēļ
j
Zariņš ir tukšs, prasts cilvēks ar pilnīgu nespēju uz jebkādu analīzi. Tirgus tantas līmenis. Nomainiet vismaz vadītāju, šito nevar valsts kanālā rādīt!
visiem
v
tad, kad paziņo par kādu jaunu šovu, tad visi brēc, ka piesārņo saturu, tagad, kad palaiž raidījumu, kurš (vismaz pagājušajā gadā bija) gan visiem šiem bļāvējiem, kuri spēj tikai komentārus internetā rakstīt, ir krietni vien par sarežģītu, atkal slikti. Ko tad jūs gribat?
d.
d
miilie draugi, labi vien ir, saaksim beidzot iedzilinaaties nopietnaakaas teemaas par danchiem un prikoliem.
lno
l
Pamazām zaudējam LTV. ______________________ Esam jau zaudējuši, sāks ar valsts pirmajam personām un De Facto...Kurš vairs būs tads muļķis, lai liktu reklamu LTV1?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LTV iepriekšējie paziņojumi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas