Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pretēji sabiedrības uzskatam cietumos dzimumnoziedzniekus nesit un neizvaro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to
t
pietiek vinekarshi publiskot vardu uzvardu...noteikti atradisies cilveeki kuri gribes vinju satikt pec cietuma
to
t
pietiek gan krievu, gan latvieshu...krievi varo lielakoties pilsseetaas, bet lavieshi laukos (jo tur vinu ir vairaak)...
Dīzels
D
šo bērniņa varotāju gan būtu ieteicams varot . Nezinu cik tad bērnu Latvijā ir jāizvaro , lai varmākām atņemtu nozieguma ieroci . Vaig amputēt visu lai slapinās caur katetri.
Lasītājs
L
Vai ir kāda statistika cik Latvijas cietumos procentiāli ir latviešu un cik krievu, čigānu un pārējo?
to
t
a poli vienkarshi kastree....kimiski
to
t
diemzheel naaves sods mums paredzeets tikai kara laikaa.... varam cereet tikai uz KL 160.pantu. Vardarbīga dzimumtieksmes apmierināšana - ja tās izraisījušas smagas sekas, kā arī ja tās izdarītas ar mazgadīgo, — soda ar mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz divdesmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem. vai arī KL 159.pants. Izvarošana - ja tā izraisījusi smagas sekas, kā arī par mazgadīgā izvarošanu — soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz divdesmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.
@
@
Ja cietums sadus kroplus soditu, tad vini iznaktu ara pardomajusi un macibu guvusi. Grantins un citi ir piemers, ka nekas nemainas - var nonakt cietuma par izvarosanu ari trisreiz.
no name
n
cietumā savi likumi, tie rakstīti netiek, toties jo labāk tos tur ievēro un tie, kas neievēro, tur nostrādā, ņe umeješ- naučim, a ņe hočeš- zastavim viss notiek, tikai stādaties priekšā situāciju, nu nogrāba vienu vairāki, nu izvaroja un palaida un ko tagad palaistais darīs pamatīgi iebiedēts, vai tiešām pārgalvīgi un drošsirdīgi skries pie uzraugiem, kas bieži vien uz vienu roku ar ieslodzītajiem, uzrauties uz kādu uzraugu, kas savukārt pastāstīs tiem nogrābējiem visu atpakaļ, lai palaistais tagad tiktu katru dienu ņemts priekšā? tā viņam tas varbūt vienu reizi mēnesī vai nedēļa, bet tad gan klājas paplāni nu, protams, ka noklusēs viņš, tātad kur paliks statistika??? - pareizi- aizmugurlejdaļā ;)
no name
n
izvirtība pie mums tur un šur, bet vai kāds lasītājs te vispār zina, ka Berlīnes mērs ir oficiāli zilais un vēl piedevām noprecējās ar vienu citu zilo amatā būdams ... un ko tagad teiksiet??? pie mums šīs lietas vēl daudz maz turās, paskatoties uz to pusi, kur saulīte riet, brīžiem prātiņu pazaudēt var
no name
n
nesatraucies papuci, vāczemē tāda lieta jau sen ir legalizēta un valst iekasē nopietni un iespējams, bet tikai iespējams, šādā veidā dažs labs neizvaro, bet aizdodas pie maukas
muris
m
Pārāk briesmīgs ir stāsts par mazo saplosīto bērniņu. Es par nāvessodu bērnu izvarotājiem.
atbilde
a
Nekad nelegalizēs, būs tev jāiztiek ar mammuci.
Mark Manteufel
M
Lai arī sabiedrībā nereti valda uzskats, ka dzimumnoziedzniekus cietumā regulāri izvaro vai piekauj, Ieslodzījuma vietu pārvaldes (IeVP) sniegtā informācija par pēdējiem gadiem par to neliecina. KO NOZĪMĒ REGULĀRI? TAS NOZĪMĒ - KA TOMĒR IZVARO UN PIEKAUJ (TIKAI NEREGULĀRI).
papucis
p
Nu tad beidzot REABILITĒSIET UN LEGALIZĒSIET PROSTITŪCIJU?Varētu ""uzlikt19% PVN ko iekasētu ""galvenais suteneris-valsts""?
IZVIRTĪBA
I
Izvirtība Baznīcā, izvirtība sabiedrībā, izvirtusi valdība.... Izvirtusi domāšana... Pirmais: kā var dzīvot, domājot, kā var nestrādāt un kādam vienalga ir jānodrošina trani? Otrais: Kā var aizmirt likumu, ka jāciena savi vecāki un sava zeme? T.i., arī Dzimtene!! Kamēr laizīsim un sūkāsim ārzemniekiem intīmās vietiņas, nekā nebūs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas