Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pretkrīzes auto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasiitaaja
l
Amerikaa narkodiileri brauc ar melniem mesecedes, Meksikaa ar biimeriem. Kaa Latvijaa?
alpaks cukurgalva
a
liepa ir zimulis.
Ala
A
Tur jau tā lieta, ka krīze nav visaptveroša parādība, daudzi uz tās uzvārījās (t.sk. tie, kas saistīti ar to, ka tā bija tik smaga), bet maksā tie, kam nav tādu apgriezienu un varbūt arī sirdsapziņas ir par daudz.
Gita
G
Tie saimnieki - kā nu kurais, bet mašīnītes smukas:))
lapsa
l
cik vienkarsi, saruna ar Kamparu ka tava zemnieku saimniciba par nodoklu maksataju naudu cels biogazes vai cuku sudu elektrostaciju, tautai jasamuld ka zala energija, un ja tev ir zemnieku saimnieciba tu ari brauksi ar sadu mersi, vis ir vienkarsi.
tk
t
Normala pasaulee automashinam uzliek cenu pec vertibas. Ari lietotam, ir 101 dazhadas datu bazes, no kuram var sanjemt obkektivus datus par tirgus vertibu. Taa ari visa maksla.
tk
t
Lai cilveki perk! Cita lieta ir, ka jebkura normala valsti uz shadiem auto butu pamatigs nodoklitis. Musu bananrepublikaa gan visdrizak "nav iespejams ieviest".
folksvāgens
f
Krīzes laikā ierosinu šā absolūti bezjēga raksta autorus atteikties no honorāra! Tautai tomēr grūti. Un nekādā gadījumā nedomājiet par to iegādāties kaut ko vērtīgu, ja? Tauta būs ļoti dusmīga.
kNN
k
varbūt parunājam arī par citu dzīvnieku ieradumiem?
annamarija
a
Un man atkal jādomā par Gundaru Valdmanīti, kas 1998. kas 1998. gada vēlēšanās bija tautas kopas BRĪVĪBA priekšgalā. Tautsaimniecības programmā bija skaitri un gaiši rakstīts: par luksus priekšmetiem 300% nodoklis. (Maksā par vēlmi izrādīties!) Un NOTEIKTI progresīvais pienākumu nodoklis.
Sniper'sEye
S
Vai nu mums, latviešiem, net-ā pastulbīšu trūkst, kas labi nojauš, kāds izskatās vieglais mersītis un ko ar to var darit, toties, ko dara un cik maksā Vaderstad sējmašīna, kāds norvēģu apmetamais arkls vai John Deere traktors, tur jau prāta un zināšanu nav: virtuālie bauri, jei bogu.
Hehe
H
Vislabāk man patīk advokāts Lauris Liepa, kurš visus pamāca , kā dzīvot , nu tāds ļoti pareizs, tikai Stepanovu sedz, piedalās lietussargu revolūcijā, revidē Jūrmalas Domi, utt. varētu turpināt.Pilnībā piekrītu , ka trūkst manieru, inteliģences un prātā ir tikai izrādīšanās kā bezsmadzeņu radījumiem reketieriem
XXL
X
Protams, ka nevar vainot šos cilvēkus, izņemot Rīgas Brīvostu. Ja likums to atļauj, kāpēc nebaudīt šo statusu un komfortu pa "lēto". Rietumeiropas valstīs valdošais uzskats ir -ja reiz Tu esi spējīgs nopirkt šādu automašīnu, tad būsi spējīgs nomaksāt arī nodokli, kas ir tuvs auto vērtībai. Šeit es nebrīnītos, ja vidējais Latvijas pensionārs nomaksātu apmēram tikpat nodokļu gadā nekā viens otrs šāda spēkrata īpašnieks. Bet tā nav šo cilvēku problēma, bet gan sabiedrības. Ja mēs tā gribam turpināt dzīvot -uz priekšu!
onslavs
o
nez kapēc tad viņam bija vajadzīgi sponsori lai braukātu pa dakāru...? par savu naudu arī varēja braukt.... tas ir kāds īpašs tautas veselību uzlabojošs un popularizējošs sporta veids...? aicina jauniešus iesaistīties veselīgā dzīves veida piekrišanai... ?
prastums valda
p
Paki paliek paki - prastu lauku zeme! Valstis, kur ir aristokratija, izradisanas liecina par manieru trukumu. Labais tonis ir neplatities ar naudu, izkopt savu garigo inteligenci, spet aizraut citus ar savu personibas sarmu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas