Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Prezidents aicina partijas vienoties, lai pieņemtu Latvijai un Eiropai svarīgus lēmumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šalle
Š
Normāls prezidents aicinātu netirgoties par valstij svarīgiem jautājumiem, bet viesiem vienbalsīti šādus lēmumus atbalstīt. Šajā gadījumā komuņaga Bērziņš kārtējo reizi nav izmantojis izdevību, lai kaut nedaudz paceltu savas nožēlojamās akcijas, pakratot ar pirkstu ZZS. Suns zina, ko ēdis. Lupata.
LKP CK Plēnums
L
Kādus gan svarīgus lēmumus var pieņemt politkrimnāla un bandītgrupējumi kurus Latvijā nez kāpēc sauc par partijām ? Laikam un vienīgi Jumta jeb Kopgalda,jeb atšifrējumā postpadomju politiski oligarhiskā mafijas lēmumus, kas ir čekas pēctece.
Juris
J
Bijusie komunisti un vinu delini tapat jau valda par Latviju.Ar krieviem un zidiem vini tikai dala musu Latviju sev izdevigos kumosusus.Istos Latviesus vini nelaiz pie teiksanas.Istos vadonus vini ir apklusinajusi,tagad laiks ir latviju parverst par krieviju par suda bedri,bet es domaju istie Latvijas saimnieki to nepielaus.
iks
i
Kur vecais lien? Vai viņi nezin, kas jādara? Atkal pūs burbuļus!
vilks (ne jenotvilks)
v
Ja jau prezidents aģitēs par tālāku Latvijas ekonomiskās okupācijas un suverenitātes ierobežošanas atbalstīšanu,tad esam,piedodiet par izteicienu,lielā pakaļā !
Andris
A
Mūsu prezidents tik tiešām ir tautas prezidents, tā pat kā tauta viņš ir bezzobains. Kā jau visi, kas ir izgājuši caur PSRS sistēmu - pielāgojās. Salīdzinoši ar Igaunijas prezidentu.
borcinsh
b
aicinu to "prezidentu" atkapties ! komunistiem nav vairs ko darit Latvjaa !
Oskars
O
Nu NEGRIBU šo veco komunistu MUĻĶI - ZAGLI , ne UZKLAUSĪT , ne REDZĒT !!! Ko viņš ir PADARĪJIS manas Latvijas un tautas LABĀ , kā pieļāvis krieviem pacelt BALSI.
arī negribu
a
vecais komunists grib savus partijas biedrus no ZZS dabūt valdībā? Viņi kopā ar Latvijas ienaidniekiem SC ievēlēja Bērziņu, tagad jāatpelna?
  • 1
  • 0
a
a
Partijām ir jāatrod pamati, lai vienotos Latvijai un Eiropai stratēģiski nozīmīgu lēmumu pieņemšanā- ZZS jau nosauca savus pamatus, 2 ministri...
zvirbulēns
z
Vai ZZS nav maitas? Ja nebūt ZZS izdomājis ieriebt V sabotējot darbu un izvirzot otru prezidenta kandidātu, ja Zatlers nebūtu sapsihojies un izdzenājis saeimu, tad SC un ZZS tagad saimniekotu pa valdību. Un vai ZZS nev idioti, ka nesaprot kādēļ VL saņēma tautas atbalstu, bet ZZS nesaņēma, un arī SC neizdevās palielināt savu elektorātu? Tādēļ, ka VL palīdzēja un atbalstīja valdību, lai arī bija opozīcijā, jo viņiem valsts labklājība bija daudz nozīmīgāka par savām ambīcijām. Bet ZZS un SC to vien darīja, kā spļāva virsū valsts iedzīvotājiem, kuriem tāpat ir grūta dzīve, bet tas netraucēja neliešiem spēlēt infantilas spēlītes par MŪSU naudu. Bet viņiem vajadzēja strādāt, nevis traucēt valdības darbu!!!! Ja koalīcija ļausies ZZS šantāžai, tad V nekad vairs nedabūs manu un manas ģimenes balsis. Ja V vēl vienu reizi uztaisīs zemiskas spēlītes ar aizmuguriska ZRP apčakarēšanu balsojumā ar Zakuli, tad es pielikšu pūles nopietnai V antireklāmai savu draugu vidū. Ieteiktu V paturēt au priekšā Kristovska piemēru, kurš samaksāja par savām neadekvātajām ambīcijām. Bet ZZS , protams, var atbalstīt koalīciju tādēļ, ka viņi ir atbildīgi politiķi un valsts patrioti. :))))))))
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ZM 2025.gada budžeta apmērs ir 875 miljoni eiro

Zemkopības ministrijā (ZM) 2025.gada budžeta apmērs ir 874,898 miljoni eiro, tostarp 716,653 miljoni eiro būs paredzēti ES politikas instrumentu īstenošanai un citiem ārvalstu līdzfinan...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas