Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Prezidents aicina Valsts kontrolei nākotnē runāt vēl skaļāk un skaidrāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Munštuks
M
Kas tur ko kontrolēt, ja ir pēc principa, ka paši šāva, paši pratina. Domājams, ka Sudraba ir godīgs cilvēks,bet varas viņai nav. Jāpiekrīt Jurim, kāda jēga ir jabkurai uzraudzības vai kontroles iestādei, ja tā neko nevar nevienam izdarīt, kā vien konstatēt un pavaidēt.
Juris
J
Vecajos sliktajos un nepareizajos laikos,ja Tautas kontrole konstatēja, ka kaut kas nav riktīgi, tad tam tūlīt bija sekas. Bija naudas uzrēķini, disciplinārsodi, noņemšana no amata. Tāpēc vienam otram slikti palika,dzirdot par tautas kontroli. Tagad atklāj tādas lietas, par ko vecajos laikos uz Sibīriju kāds būtu aizsūtīts. Šodien - nulles uzmanība tam visam. Vai vajag tādu iestādi uzturēt, kura ir tiesīga tikai pamācīt un konsultēt, kad atklātas izdarītās blēdības un izlaupīšanas? Noteikti, ka nevajag.
Ojārs
O
Pievienojos sveicēju pulkam, novēlu veiksmi un panākumus arī turpmāk. p.s. Valsts augstāko amatpersonu attieksme pret Valsts kontroles sniegto informāciju parāda viņu attieksmi pret savu valsti. Saeima, arī Prezidents savas kompetences ietvaros, pārvalda valsti, pieņemot likumus un dažadus lēmumus. Valsts kontrole pārbauda un pēc tam ziņo Saeimai un Prezidentam kā viņiem pakļautās valsts izpildinstitūcijas pilda šos pieņemtos likumus un lēmumus. Ja viņus, patiešām, interesētu tas, ko viņi dara, tas kā strādā viņu likumi, kā tie tiek ievēroti un pildīti, tad viņi nepaliktu vienaldzīgi gadījumos, kad Valsts kontrole, viņiem pasaka, ka kāds piekāš viņu nolemto un dara visu pilnīgi pretēji, turklāt ne reti pamanās pakampt no Valsts kases kādu dālderi arī sev. Ja pēc šādiem ziņojumiem neseko labi pamanāma publiska reakcija, tad tas var nozīmēt tikai vienu no diviem - vai nu viņus neinteresē valstī notiekošais un pašu nolemtā izpilde, vai arī viņi paši ir saistīti un piedalās dālderu čiepšanā.
Arī Tu, Valdi?
A
Vai tur tās politikas un populisma jau tā ir par maz? Valdi, nevar ar tādām lietām "piespērēties" tautai. Šāds populisms vienmēr beidzas neveiksmīgi.
Lelle
L
«Esmu rūpīgi lasījis jūsu atzinumus un jāsaka, - man vienmēr ir bijis patīkami redzēt, cik tie ir profesionāli un cik lielā mērā tajos runāts par lietas būtību. Tie ir ar rūpēm par valsti,» teica prezidents. Viņš domā, ka tieši tāpēc sabiedrība respektē un ciena Valsts kotroli. «Valsts kontrolei situācijā, kādā mēs esam šodien, ir ļoti liela loma. Ja sabiedrība šodien neuzticas valsts pārvaldei, neuzticas politiskajām partijām, tad jūs ar savu atzinumu uzticēšanos Valsts pārvaldes institūcijām stiprināt. Tieši tāpēc es gribētu, lai nākotnē jūsu balss būtu vēl skaļāka un skaidrāka,» teica V.Zatlers. Nu skan kā zaimi un ņirgāšanās...Nu redzēs, redzēs ko tad Zatlers teiks par KNAB vadītāja kandidatūrām un to virzīšanas kārtību...Šinī situācija KNABs ir pat svarīgāks par VK, jo veic slepenu operatīvo izmeklēšanu, no kā kretīni baidās ka no uguns, jo pakaļas stipri netīras.
Raeinis
R
«būtu vēl skaļāka un skaidrāka». skaļa ir diezgan, tikai skaidrība ir vairāk Sudrabas subjektīvais viedoklis
vecais-2
v
Valsts kontrolei jāķeras klāt 2milj. remontam preža Jūrmalas rezidencē. Pēc bildēm internetā redzamais i pusi nemaksā. Kas tur uzvārījās???
Māleris
M
Šādi izteicieni ir ar Puķu Anša rezolūciju, lai aizmālētu acis muļķiem .
zvirbulēns
z
Sudraba jāliek Maizīša vietā.
Sestdienis
S
Nu tagad prezidentam vairs atpakaļceļa nav - ja 9.Saeima nepārvēl Sudrabu amatā, Zatleram jāpatriec šī Saeima ar sūnainu koku.
aija
a
Cepuri nost VK! Paldies par līdzšinējo darbu. Zaglers gan diemžēl kārtējo reizi sarunājis pilnīgi pretrunīgas lietas.
X
X
Jā, skaidrāk un skaļā pateikt, ka prezidents ir ievēlēts zoodārzā, ir absolūti nekompetents partyanimal un ņem pateicības un vispār neatsakās no lieka graša...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas