Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Prezidents nesaskata šķēršļus Putina vizītei Latvijā

Valsts prezidents Andris Bērziņš nesaskata šķēršļus tam, lai viņa prezidentūras laikā vizītē Latvijā ierastos Krievijas prezidents Vladimirs Putins. 

"Es neredzu nekādus šķēršļus, lai tas nenotiktu. Kopējā sadarbība ir vajadzīga gan lieliem, gan maziem spēlētājiem. Kontakti ir izveidojušies cilvēcīgi, es neredzu īsti pamatu, lai domātu pesimistiski šajā virzienā. Viss virzās soli pa solītim," intervijā aģentūrai LETA sacīja Bērziņš.

Bērziņš pauda pārliecību, ka tuvākajā laikā kontakti starp Latviju un Krieviju pastiprināsies. "Krievijas prezidents šobrīd apbraukā ietekmīgākos pasaules valstu vadītājus. Man ir cieša pārliecība, ka tuvākajā laikā kontakti tikai pastiprināsies."
LETA jau ziņoja, ka martā intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (RP) sacīja: lai gan ielūgums Krievijas prezidentam vizītē apmeklēt Latviju arvien ir aktuāls, bet pēc nesen notikušajām Krievijas prezidenta vēlēšanām nevar skaidri pateikt, kad vizīte varētu notikt. Vienlaikus ir skaidrs, ka Putins uz Latviju neatbrauks šogad.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas