Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Privatizācijas aģentūrā apstiprina jaunu valdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dusmas
d
vai tad si anstalte nav likvideta ko tad prihvatize varetu pieteikties Kada valde un kadi liekezi atkal tautai jabaro kam ta valde vajadziga un ko ta dara Vis beidzies un jabeidz ari tai institucijai.
He he...
H
Un tu domā , ka viņi- jenotiņi priekš tautas labuma tajā silē ir ierāpušies.... he he... ak, naivais cilvēks kā tu maldināts tieci.... hi hi...
!
!
Privatizet un baroties - viens likums Vienotibai?
Nemirstīgais Kaščejs!
N
Privatizācija, kā process,ir beigusies! Tagad PA-augstāki mērķi un cita kapacitāte! Jāveic taču ļoti iekšķīgas strukturālas reformas,kuras uz āru izpausties nedrīkst!
Lasītājs
L
Un kad tad bija konkurss uz šiem dāsni apmaksātajiem amatiem?
Aktīvists
A
Aktuāls ir vienīgi jautājums par PA likvidāciju!
Arčibalds
A
Cik ilgi vēl tiks saglabāta šī lielā sile partiju barokļiem,kuru gatavojās likvidēt vēl treknajos gados?Tieši tāpēc,ka privatizācija kā process Latvijā ir beigusies,Privatizācijas aģentūra ir nekavējoties jālikvidē!
X+Y
X
Nekas daudz jau nav mainījies, ja šoferu dēlu vietā liek skretāres.
Ro
R
Smaidiņš par kārtējo rotāciju un cenšanos to pamatot ar kompetenci...
no IR
n
Nekādi nesaprotu, kāpēc Kampara ielikteņi ir labāki par Auguļa ielikteņiem. ZZs un Lembim "pietuvinātais" vismaz liekas biznesa vidē kaut ko saprot, bet ko tur darīs dāma, kuras vienīgais nopelns ir partijas JL biedra karte un Rīgas pilsētas vēlēšanu komisijas darba pieredze?
ha-ha
h
partijas "Jaunais Laiks" locekle Gundega Drēska +++ KO šī kundze tur darīs? Tik cienījamā vecumā, ar privatizāciju nav absolūti nekāda sakara. Kā tāds cilvēks var strādāt "jaunā kapacitātē"?
He he...
H
Vai tad jenotīši tik maz dabūjuši.... he he... ej nu ej.... visi tik trekni jau no 2002. gada... hi hi... tu laikam tur jenotēnos tāds caurbira.... rij un rij.... nekāda labuma.... neesi pats jaun- pupainis? hi hi....
Hi hi
H
Dabūji Tu un zvirblēns, kad bija Naglijs un nākamie, nu pienācis laiciņš man! Par ko tad esat abi nepamierināti? Nu nevar taču visu laiku kampt vienatnē, citādi pārēdisieties un pārplīsīsiet vai vēl aptaisīsities uz līdzenas vietas...
Oskars
O
Vai veco ARESTĒJA ?????? Vai arestētajām personām visi BANKU konti tika BLOĶĒTI ?????
He he...
H
Nu , Kurmīt, tu gan , atvaino, esi glupš kā teļa pups... he he... Kāda te visssvētākajai pārtejai vēl vajadzība pēc konkursiem.... hi hi.... Viņi takš Dieva vietā te bauru zemē iecelti.... he he.... tāpēc beidz "Dieviem " aizrādīt kaut kādus konkursus, kurus 81.panta kārtībā jau einītis 2002.gadā kā sugu likvidēja.... hi hi.. Gods kalpot biezajiem!!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas