Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Probācijas dienesta vadītājs: noziedzības perēklis Rīgā - Dzirnavu iela 91

Valsts probācijas dienesta vadītājs Aleksandrs Dementjevs uzskata, ka viens no noziedzības perēkļiem Rīgā ir Dzirnavu ielā 91 jeb vietā, kur atrodas probācijas dienesta galvenā mītne.

"Visi noziedzīgie elementi koncentrējas lielajās pilsētās. Situācija Rīgā ir slikta. Naudas trūkuma dēļ - Dzirnavu iela 91 (Valsts probācijas dienesta telpas) ir noziedzības perēklis. Simts punktu. Kapēc? Tāpēc, ka visas Rīgas probācijas nodaļas tagad ir izvietotas Dzirnavu ielā 91," sacīja Dementjevs.

"Šeit mums apgrozās aptuveni 100 klientu dienā. Ko viņi dara savstarpēji? Ja viņi viens otru nepazina - tas, kas dzīvoja Latgales priekšpilsētā, nezināja to, kas dzīvoja Purvciemā, tad šeit viņi iepazīstas, aiziet aiz stūra simts gramu ieraut un tā tālāk," skaidroja dienesta vadītājs. "Ir vairāki noziegumi atklāti, un tad, kad izmeklētāji aizturētajiem prasa - kur jūs abi sapazināties, tad atbilde skan - Dzirnavu ielā 91, probācijas dienestā."

Pašā probācijas dienestā notiesātie nekādas nelikumības nepastrādā, jo tur nav tādu iespēju, turklāt tur viņiem godīgi jāuzvedas, lai nenonāktu cietumā.

"Tas, ka visas nodaļas ir vienā vietā, ir ļoti slikti, jo tad, kad plānojām savu dienestu, mēs plānojām, lai nodaļas būtu pēc iespējas vairāk vietās. Diemžēl vajadzēja apvienot," piebilda probācijas dienesta vadītājs.

Jau ziņots, ka, koriģējot 2009.gada valsts budžetu, no janvāra tika slēgtas Latgales priekšpilsētas, Zemgales rajona, Kurzemes rajona, Vidzemes priekšpilsētas un Ziemeļu rajona filiāļu telpas. No tā laika filiāles atrodas probācijas dienesta centrālajā ēkā Dzirnavu un Barona ielas stūrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas