Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Profesors: vēlme piešķirt bērniem balsstiesības ir absurda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tija
t
Prātīgāk būtu noteikt bals tiesības pēc mantas cenza .kam īpasūmi miljons ls vērtībā tie balso ,vēlēšanas būtu lētākas ,presē kampaņas nevajadzētu ,visu paši sarunātu Rīdzenes viesnīcā ,vienkāršiem cilvēkiem mazāks satraukums utt. Mantas cenzs nav nekāds jaunums ,to tikai 19.-20.gs atcēla.
VAI
V
Parādnieks un Šķēle piešķirs balstiesības arī tiem mazuļiem, bāreņiem, kurus amatpersonas izlika no Inčukalna mājas? kad bērni raudādami muka, jo viņus izšķīra no darugiem, auklītēm, salika busiņā un izdalīja pa Latvijas nomaļu bērnunamiem kā tādas nedzīvas mantas. pretīgi lasīt šos murgus, amorāli tas viss skan. kāro atņemt bērniem bērnību, jau mazus iesaistot šajā netīrajās pieaugušo politiskajās spēlēs. varat sākt ar tīņiem - no 16. tad gan visi šķēlisti dabūs trīkties, jo šajā vecumā tī'ņi ir patiesi bez žēlastības un neietespaidojami no politiķiem un viņu intrigām. Parādnieks ar savām idejām diskreditē VL. iepriekš balsoju par VL, tagad nezinu - neblsošu vispār, kamēr nebūs normāls un sakarīgs vēlēšanu likums pieņemts.
TAS NAV VIEGLI
T
Parādnieka grūtais liktens spiež viņam valodu reducēt līdz līmenim, kuru saprast spējīgs ik primāts. Neveixmes gadījumā šo sagaida nievas un lamas.
  • 0
  • 0
žēl gan
ž
kundzīte nav ne izlasījusi rakstu, ne dz izpratusi ideju
  • 0
  • 0
Dainu Skapi pa logu laukā!
D
Arī Leons Teivāns šad un tad nojūdzas.
fakts
f
Man ir 3suņi un 2kaķi tātad pēc šķēles loģikas man būtu sešas balsis-super ! =================================== kā redzam, Parādnieka priekšlikumam vislielāko pretestību izrāda vājprātīgi un debīli subjekti, kas neatšķir dzīvnieku no cilvēka.
vai būs dzīvot, vai būs mirt
v
Bezbērnnieki un vienbērnnieki komentos trako. Sajūtot briesmas, ka varētu tikt izstumti no sabiedrības kā parazīti uz tautas miesas. Bet negribēdami apjēgt, ka jēdzienam "tauta" ir vairāk nākotnes, nevis tagadnes nozīme.
skoloto idiotu duets
s
skoloto idiotu duets: Leons Taivāns. Aivars Endziņš.
aradhana
a
Taivāna kungs, nav jābūt profesoram, lai saprastu: runa ir nevis par to, ka vēlēšanu tiesības kā tādas veicinās dzimstību, bet par to, ka rezultātā tiks ievēlēti tādi politiķi, kuri gatavi rūpēties par ģimenēm ar bērniem un izprot to vajadzības. Dzimstību veicinās šādi ievēlēto politiķu pieņemtie lēmumi. Runājot par bērnunamu audzēkņu un nepilsoņu bērnu tiesībām vēlēt - ir gaužām vienkāršs juridisks risinājums - sadalīt viņu balsis proporcionāli pēc tieši tāda pat principa, kā tiek dalītas to vēlētāju balsis, kuri balsojuši par sarakstiem, kas nav pārvarējuši procentu barjeru. Jautājumu par iespējamu Trešās pasaules imigrantu ietekmi uz vēlēšanu rezultātiem ir jārisina ar stingru Pilsonības likumu, stingru imigrācijas kontroli un rēķināšanos ar NEPĀRPROTAMU tautas vairākuma gribu, ka ir jāveicina aizbraukušo latvijas pilsoņu atgriešanās, nevis jāuzņem imigranti. Personiski mans uzskats ir, ka jautājums jāskata kontekstā ar jautājumu par vēlēšanu tiesību piešķiršanu visiem jau no 16 gadu vecuma (kad cilvēks saņem pasi), pieļaujot iespēju balsot arī no 14 gadu vecuma (kad iestājas kriminālatbildība) - tādā gadījumā, ja jaunietis to patiešām vēlas un nokārto attiecīgu eksāmenu, kurš apliecina viņa zināšanas par satversmi, likumdošanas principiem, Latvijas vēsturi.
Alise
A
Jutos ka Aizspogulija... Protams, ka daudz grutak ir nodrosinat visus Latvijas bernus ar uzturu, izglitibu utml ekstram. Daudz vienkarsak ir pieskirt berniem balstiesibas - tam vajag tikai nobalsot un vares pozicioneties ka bernu tiesibu aizstavji.
šaurleņķa profesors
š
šaurleņķa profesors Leons Taivāns ar vārdiem: " ... šāda norma varētu sagādāt bažas nākotnē, ja Latvijā uz dzīvi apmetīsies daudzi bēgļi no Tuvajiem Austrumiem. Viņiem ir daudz bērnu, tāpēc būs lielas iespējas ietekmēt Latvijas politiku." pats to neapzinoties, pierāda to, ko Parādnieks un Šķēle grib panākt: lai ģimenes ar bērniem iegūst būs lielākas iespējas ietekmēt Latvijas politiku.
cypress
c
Dāmas un kungi, LU - "starptautiski konkurētspējīgās augstskolas" - Humanitāro zinātņu fakultātes profesors Leons Taivāns: " ... šāda norma varētu sagādāt bažas nākotnē, ja Latvijā uz dzīvi apmetīsies daudzi bēgļi no Tuvajiem Austrumiem. Viņiem ir daudz bērnu, tāpēc būs lielas iespējas ietekmēt Latvijas politiku." Jānodrošinās laicīgi, lai tad, kad bēgļi no Tuvajiem Austrumiem šeit ieradīsies, viņiem jau būtu koncentrācijas nometnes kaut kur tuvumā atomelektrostacijām vai bīstamo atkritumu izgāztuvēm.
kāmis
k
saprotu , ka pakāpties uz šķēles ir modes lieta, bet " profesoriem" jau nu prasījās noskaidrot , kas notiek pasaulē. kaut vai šopavasar japānā , ungarijā un vēl šur tur. jautājums nav nemaz tik vienkāršs. bērni ir apmēram +- ar pensionāriem. vairāk kā skaidrs uz kādiem lēmumiem orientēsies politiķi. par labu tiem , kas balso. kā jau tas Latvijā pieradījies - ir zināms kurus apcirps pirmos. tos , kas nevar protestēt.
Terorists
T
Kas tad LIELAIS UN VARENAIS grib pārvērsties par DEBESĪS BRAUCĒJU AR CELTNIEKU PACĒLĀJU un lētu vizulīšu kaisīšanu.Nabaga ANDRIS,nu jau tik tālu.
lai vai ka
l
atlaut velet jau no 16 gadiem gan varetu. Un kaut kadu vecuma cenzu dalibai velesanas ari nenaktu par launu uzlikt. Pedejais gan laikam diezgan nereali. Lai vai ka - paslaik lielaka prioritate tomer butu e-balsosanas ieviesanai. Citadi arzemes stradajoso un studejoso iespejas piedalities velesanas ir pamatigi ierobezotas. Ja paskatas uz provizoriskajiem tautas skaitisanas datiem, arzemes varetu but ap pusmiljonu balsstiesigo. Visadi ierobezot vinu iespejas piedalities velesanas ir oligarhu un SC intereses, jo arzemes dzivojosie un studejosie par viniem nebalso.
kass
k
Šķēle sajucis prātā?
fzss
f
drīzāk jau vajadzētu noteikt IQ cenzu- tad šādi gudreļi Saeimā netiktu !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas