Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Profesorus aizskar, ka LU rektors nostājas filozofijas studenta pusē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nepāķenis
n
Mīlā blondīne, pie mums taču traci taisa tikai per to, ja nav par ko! Tad, kad ir par ko, tad neviens neķeras klāt. Nokāpiet no aptumšota ilūziju mākoņa. Es nezinu, kā Jūs justos, ja publiski tiktu paziņots, ka Jūs zogiet. Domājiet, un tad runājiet.
blondiine
b
atkaartoshos - tak pasakiet lielajiem onkuljiem, lai beidz uzvesties kaa breekulji!! ja vinji nebuutu tik dikti aizskarti un taa nebreekaatu pa visaam malaam, pat vareetu noticeet, ka studentam nav taisniiba neko no filosofijas, tulkojumiem un plagjiaatiem nesajeedzot... bet nu jau pat taadai durai kaa man ir skaidrs, ka bija par ko :) ja nav par ko, cilveeki vienkaarshi pasmejas. atspeeko, pasmejas un iet taalaak. neviens ne uz vienu neaizvainojas :) aizvainojas tikai tad, ja traapa tur, kur ir par ko... taa man skjiet.
un
u
Kur tikshos ar Maiju? Vai dzervenju purva? Ar vinju labprat, jo vinja nekaus. Toties ieraudzijujus, ka esat chata Profesori, jau cirvjus vecinat un Pavliku Morozovu pieminat, godajamie chata Profesori, tik ne to vecinat. Ziemeljkaukaza pec kazu nakts ir pienjemts izkart pie majas palagu, kas pierada ligavas godu. Jums, godajamie chata Profesori ar neskaitamiem nikiem (piedodiet, ka neuzskaitu seduksenu un citus), pirms piesaucat Pavliku Morozovu, ari deretu izkart tadu godigu palagu. Citadi par jusu godapratu ir lielas shaubas.
un
u
Plagiatu pierada tiesa, izlutinata gaiditaja.
auers
a
Mārcis Auziņš rullē.
luteklis
l
Vai dieniņās, Kutekļa kungs/-dze! Visa filoZofijas vēsture ir viena vienīga dīvaināku cilvēku sajūtu transformācijas vārdos! Jau sākot no sengrieķiem - kā iztēlojās un juta, tā arī pamatoja savas teorētiskās koncepcijas! Tā ka nav ko brukt virsū studentelim par jušanu - visa M. Kūles fenomenomeno..... -murgoloģija ir viens vienīgs sajūtu par "esoša esošumu caur esoša esošamu, kas mistiski konstitutējas un pasauliskojoties atklājas būtiskā esības tvērumā" manifestācija! Labāk mīļi un pacietīgi gaidām ekspertu atzinumu par plaģiāta iespējamību!
AD
A
Profesorus aizskar, ka LU rektors nostājas filozofijas studenta pusē ------------------------------------------------------ --------------------------------------- Aplami! Rektors nostājas objektīvitātes pusē.
kuteklis- lasītājai
k
"Ja puisis to juta..... tad vinjam zinaams pamats pacelt domu par plagjiatismu"- ja filosofijā pietiktu ar jušanu, kā jūs sakāt, tad jau nemaz nebūtu sūri un grūti jāmācās un jātrenē prāts, lai taptu par filosofu. Pats Kants gan par šādu pieeju būtu visai pārsteigts un šokēts. Un šis puisis, Leimanis, cik esmu sapratis, nekāds izcilnieks un darbarūķis mācībās neesot bijis, bet, tāpat kā daudzi mūsdienās, savu grib panākt ar bezkaunību un citu aplikšanu.
lasItāja
l
Vai zinaams, ka students neprot vaacu valodu? Skaidrs, ka Rolava vaacu valoda bija tuvaaka Kanta vaacu valodai, kaa abiem cieniijamiem profesoriem. Man bailes, ka vinju modernais skatiijums, taapat kaa modernaa vaacu valoda, ieliks Kanta mutee domas, kas sveshas laikmetaa kuraa vinjsh dziivoja. Ja puisis to juta un saaka saliidzinaat tekstus, tad vinjam zinaams pamats pacelt domu par plagjiatismu. Rektora nostaaju es atbalstu.
pertusīns
p
Klau, Pavļik, iedzer zāles, paskalini kakliņu un - uz čuču muižu! Tur tiksies i ar Maiju, i ar Armandu, i ar sevi pašu ar...
un
u
Krievija tas runas klida, Latvija par Pavliku Morozovu, liekas, skolas nemacija.
un
u
Ko isteniba izdarija Pavliks Morozovs, neviens nezina. Tauta klida runas, ka ta nemaz neesot bijis.
un
u
Par Pavliku Morozovu macija visas skolas un stastija kolhoznieku sapulces, kads varonis vinjsh esot un tagad vinja delj visi kulaki ir jaiznicina. Jo luk ko ar vinju kulaki izdarija, bet vinjsh milejis dzimteni vairak par savu tevu. Un visiem ta jadara. Stasts par Pavliku Morozovu bija 4.klases obligata macibu programma. Un shis stasts esot "pieradijums", ka visi "kulaki" ir slikti un vinjus nav ko zhelot.
un
u
Pavliks Morozovs nevienu ar cirvi nenosita, vinjsh nosudzeja tevu chekai, ka tevs nav visus graudus nidevis valstij, tevu aresteja, bet pashu Pavliku briviba palikushie radinieki ar cirvi nocirta dzervenju purva. Tada ir chekas versija. Bet students kjinietis varen gudrs, atbraucis, nezin kada pritona latvieshu valodu macijies.
ķīnietis
ķ
Ļjaba dieņja, visji ziņ kur Ķīņja irj, tikai neviens to neziņj... Lai Maya Coole brauc tik uz Taivaņu - tur ļoti vajaga fenomenoloģiju - hahahahahahahahahahahahahahahaha...............

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas