Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Prokurors: Lemberga stipendiātu lietu nav plānots izbeigt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rododendris
r
Protams,ka turpināsiet,jo valsts "bagāta"un nodokļu maksātāji visu samaksās,lai tikai "vienotie" varētu apmierināt savas ambīcijas...
filozofs
f
starpcitu šis smagajos noziegumos apvainotais figurants 2 dadu laikaa potfelii uz saeimu aiznesis 7 miljonus latu , tos tur gaidiijuši 60 nobaroti lopi , kuriem pie kaajas darbs saeimaa jo Lembe labi maksaajis ( no Kruumiņa lieciibas tiesaa) ... taa luuk. tad nav ko briiniities ka šie dziivo briiviibaa cepures kuldami, vieniigaa izeja balsot par mafijas ienaidnieku No 1 un taa ir vienotiiba , par krieviem balsot nevar , tie nejeegas bez PidraLlaLlatviešiem valdiibu nemaacees sastaadiit , valsti jaaizztiira no astoņkaaja...
no IR- piekrītu
n
Laikam, otru tādu valsti, kur smagos noziegumos apsūdzētais cilvēks, blēdīga izskata, ar lumpeņa manierēm un retoriku, ar vēlīnā Brežņeva laikmeta politiskiem uzskatiem, kļuvis par Latvijas bagātāko cilvēku tikai pateicoties sava dienesta stāvokļa ļaunprātīgai izmantošanai, varētu uzvesties tik demonstratīvi nekaunīgi un izaicinoši, būtu grūti atrast pat Āfrikā, kur nu vēl Eiropā. No otras puses - ja visa likumdošana radīta tādu personu aizstāvībai, ja vienmēr atrodas bariem pakalpiņu, kas gatavi viņam kaut zābakus laizīt, lai tikai uzņem viņam piederošā partijā, un ap 40% Latvijas iedzīvotāju uzskata viņu par labāko premjeru - tad viss nostājas savās vietās. Reizēm, uz to visu noskatoties, rodas sajūta, ka šai valstij patiešām nav nākotnes, vai, pareizāk sakot, nākotne atbilstoša iedzīvotāju kalpu mentalitātei, prāta spējām un morāles kritērijiem.
zebra
z
Atkal bail, ka Lembergs tiks valdībā. Secinājums - tie "neitralizētāji" laikam pamatīgas ziepes ievārījuši, ka tik traki no viņa raustās.
Nebalsošu
N
Nebalsošu par Saskaņas centru, jo tā sarakstos ir Boriss Cilēvičs un viņam līdzīgie rubikieši, kuri gadiem ilgi ienīst valsts valodu un tautas tradīcijas un piekopj un uzspiež okupantu politiku. Nebalsošu par sīkpartijām, jo viņām bija dotas iespējas iekļauties esošajās partijās un ar savu viedokli un darbību ietekmēt sabiedrības attīstību.
Nebalsošu
N
Nebalsošu par Tautas partijas un pirmās partijas apvienību „Par labu Latviju” un par Zaļo un Zemnieku savienību, LPP/LC, jo tās gadiem ilgi bija pie varas Saeimā un valdībā, vājināja cīņu pret korupciju, likvidēja cukura ražošanu, izsaimniekoja valsti un iedzina to parādos.
borcinsh
b
...bet ja Jelgavaa butu osta - sen jau nebutu Latvijas !
Uģis
U
Man gan liekas tieši otrādi - ka ZZS beidzot varētu valsti padarīt par Latviju. atšķirībā no pārējiem kandidātiem. un nemaz nerunajiot par krieviem.
Krīgers
K
Kāds vienkārši ir sabijies par savām izredzēm vēlēšanās. Lembergu par premjeru viennozīmīgi!
Dzeržinskis
D
Izskanēja informācija, ka Gita Grasmane - ATSAKĀS LIECINĀT. Interesanti, kāds viņai ir statuss, ja - liecinieks, tad ir - Krimināllikuma pants par atteikšanos liecināt. Noteikti jau viņu sagaida tāds pats liktenis, kā tos, kas aigāja pēkšņi uz citiem medību laukiem.
purveklis
p
Izbeigt-nobeigt-aizbeigt!! Sū..c un dritaikociņš (no puzes LIELhercogistes LIELmedību torņa) siekalkošļenes sūdiņš stobrā un kirdik jums bērnsomaiņi ar ragiem! Āmen un demokrātiska svecīte pašam velnam (:) ieliktenī
KLM
K
savu grāmatvedi Gitu Grasmani taču viņš jau nepazīst?! ................................................ ............................................................ ..... tā pus bēda, viņš nepazīst vairs un nezina kas tas tāds Ļeņins, kura murgainās idejas, būdams poļitruks, viņš no katras okupantu tribīnes gvelza tautai...
Kuras partijas izraisija krizi
K
Pie varas bija Škeles TP kurā Kalvitis bija Premiers. kopā ar TP bija Godmaņa/Šlesera LPP/LC un Lemberga ZZ partija un beidzot ari TB/LNNK tātad: Šitas partijas ir vainigas jo neko nedarija par Nekustamo ipašumu spekulantu nodokli. neko nedarija par inflāciju un turpināja kapināt ieredņu algas kamer valsts bankropteja.
R(8)
R
Redz ari Lemberga ZZS Jelgava ir jau 20 gadus pie varas un ko tur vini ir sakartojusi , visas rupnicas kas saja pilseta bija ir nolikvidetas un izpardotas pa santimiem metalluznos , Jelgavas celi ir katastrofiska stavokli , bomzu mizdeni uz katra stura , un pasvaldibu uznemumu prieksniekos salikti bijusie REKETIERI ( piemers Dainis Liepins , utt... ) , bet tagad godigie biznesmeni , bet bez valst naudas palidzibas bizbesu neprot atistit , ta ka Lembergam bija jau 20 gadu ar savu ZZS pieradit uz ko vini ir spejigi , bet talak pa naftas cauruli un Krieviju vini nerezd
wista
w
nu redz, izkūpēja Lemberga pēdējā laika paziņojumi, ka tādas stipendiātu lietas nemaz nav!!! Kas gan cits, ja ne lietas prokurors var pateikt-ir vai nav! Jā, izskatās, ka sēdēšanas vaina čalim!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas