Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

PS iestājas par valdības stabilitāti, pašlaik neredz iespēju SC iekļaut valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
retqt
r
Un vai tad Kampars ipasi atskiras un Bendrate - ne ar ko, Jus gribat pateikt, ka latviesu zagli ir pakapi augstaki par krievu zagliem, jo vienkarsi ta ir. Vienotibai bija visas iespejas laut drosibas iestadem stradat un sodit attiecigos SC parstavjus, kadel tad to nedarija. Un varu Jums apgalvot, ka par kritusajiem man gan te nevajadzetu morales lasit (lielakajai dalai sodien te dzivojoso krievu nav nekada sakara ar notikuso - ne vini kadi nogalinajusi, ne mocijusi, tas ir tikai Latvijas integracijas politikas rezultats, ka vel arvien skrien pie ta pieminekla, jo, tapat ka Jus tagad te sakat, ari vini tacu jut to attieksmi) , mani radinieki toreiz bija dimplomati - Meierovica sabiedrotie un attiecigas bija viniem un vinu gimenem ari sekas par to. Izbeidziet vienreiz ar to retoriku, man ir tads noverojums, ka visvairak tada retorika ir tiem, kuru gimenem nav loti tiesa saistiba ar notikuso, tie, kam ir, saprot, ka tas viss nav tautibas jautajums, bet nozieguma, par ko bija jasoda tie, kas to izdarija - vai butu krievi vai nodeveji latviesi, bet ne jau vinu berni.
Mjā ...
M
SC kā oligarhu (t.sk. Šlesera) piesedzēji vislabāk jutīsies apvienībā ar PLL un ZZS. Tur saskaņa iznāk pilnīga.
SC svētie
S
Piemini kritušos par Latviju, pirms runā par savtīgiem labumiem un kopproduktiem, pelēkā ekonomiskā zona ir lielākā tādu kā SC veidota. Kā tur bija ar to Dolgopolova atvasi un citiem RD darījumiem no SC? Pagastveči, kas ZZS, simtreiz normālāki, ne jau visi tur par Lembergu.
retqt
r
Un vel kas - varbut ir laiks samierinaties ar to, ka Latvija ir cilveki, kuru mates valoda ir krievu, un vinu nav maz, bet ari vini piedalas Latvijas kopprodukta veidosana, taja skaita - PS deputatu algu apmaksasana. Turpinot tureties ar ZZS Vienotiba jau nebus daudz ko atskiriga no ZZS, jo to atbalstis.
retqt
r
Tur jau ta lieta, ka ZS ir visai korumpeti, citadak jau tadu veidojumu Lembergs nemaz nevaretu uzturet, jaatbilst noteiktam morales normam utt. Lai tad Vienotiba izdara izveli, turoties kopa ar Lembergu, pasi tiks asocieti ar zagliem, un, ja nepalaidis SC pie varas tagad, tad var sanakt, ka ar to samazina reitingus gan sev, gan paaugstina SC.
Raitis
R
bet tas ko saka "nu ja" ir pareizi, jo vienotība ar šo gājienu tikai zaudētu, bet nacionālā apvienība tikai iegūs!
.
.
Atbalstāms lēmums, par Zatleru, tīru valsti no zagļiem un stabilu valdību līdz tautas izvēlei jaunajā Saeimā. Malači PS!
OK
O
ZZS visi nav Lembergs, to noarestēs un OK. SC jau paši korumpēti, tā kā rudenī jāskatās pēc saraksta, kuri politiķi par valsti, kuri par zagšanu.
vara tautai lemt
v
Zatlers nodeva varu tautai, ar kādām tiesībām SCP grib valdību mainīt tagad saucot SC, ja valdība ir leģitīma? Ja Saeima atlaista, vismaz valdībai jāstrādā, tā kā pareizi PS!
Knābis
K
Un ko tad tu piedāvā? Kādi ir citi varianti? ĢVK par prezidentu? Varbūt par premjeru (vairāk nebijušu posteņu jau viņam nav atlicis)? Nesmīdini tautu. Varbūt politiki ŠAI BRĪDĪ pirmoreiz varētu sākt domāt nevis par nākamajām vēlēšanām, bet par to, kas reāli jādara tagad. Bet kas attiecas uz mūsu tā sauktajiem "nacionāļiem" - prakse rāda, ka jebkurā tautā atradīsies ap 15% (ne vairāk!) vēlētāju - ne sevišķi gudru ļautiņu, kas ir gatavi balsot par galīgi tumsonīgām idejām. Par Haideru (miers viņa pīšļiem), par Lepēnu, par Parādnieku ar visu viņa harēmu... Nu un tad? Bīstamāk, ka atrodas procenti 20% vai pat vairāk, kas gatavi skūpstīt kājas Lembergam... Tas nu tiešām LV padara unikālu pat pasaules mērogā.
nu ja
n
Nu šitie ir tie momenti, kad es saprotu kāpēc ĢVK ir nemirstīgs. It kā īsti riktīgs nav un tad izdara kaut ko tik tālredzīgu, ka paliec bez texta. Ar SC uzaicinājumu V iet uz nulles reitingiem un zaudētām vēlēšanām, bet nacionālais blogs var reāli nostiprināties. Turklāt SC ir slikta smaka tieši Šlesera izgāztā balsojuma dēļ. tā kā viņi ir skaidri parādījuši savu saikni ar oligarhiem, kas visdrīzāk tiks manifestētā kopējā blokā nākošajā vēlēšanās
weftg
w
Ar Lembergu nekada stabilitate nevar but, vel kopa darbojoties 5 menesus, Vienotiba ar to parakstis sev spriedumu neievelesenai, lidz ar to jaizvelas mazakais launums (lai gan to jau vajadzeja darit no pasa sakuma) un jaieklauj valdiba SC. Otra lieta - tas sos atlikusos 5 menesus laus veletajam vertet, ka sie darbojas un pienemt atbilstosu lemumu. Ja PS to nevelas, tad es ari nevelos balsot par tadu Vienotibu vai PS.
Knābis
K
PS - par stabilitāti Lemberga vadībā? Nu gan sasmīdināja. No visiem tiem ambiciozajiem balastiem Šadurskiem, Kristovskiem utml. Vienotībai un valdībai arī vajadzētu atbrīvoties. Stabilitātes labā.
Arturs M
A
PS,jums laikam terpentīnu vienā vietā vajadzētu iešpricēt,lai sākat skriet! Lai SC nobalso par Zatleru un tad uz priekšu,citādi jūs esat gliemežu krustojums ar žirafi! :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas