Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

PS par tautas vēlētu prezidentu ar stingri regulētu reklāmas kampaņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuarzazi
V
a) Tauta vēlētu Prezidentu. bet b) vai prezidentam butu jaunas kompetences ? c) Vai prezidentam būtu jaunas attiecības ar Saeimu, ? d) ar valdību ? e) un tās premjeru ? f) Vai tautas referendumi tiktu paplašināti ? Nav jegas runāt par a) ja nav reizē definēti b)c)d)e) un f)
Destrukcija
D
Gluži manas domas. Lasu raksteli un brīnos, vai PiS vienmēr izbrauks uz populisma viļņa. Kā var ieviest tautas vēlētu prezidentu, bet atstāt vecās labās kompetences - smuki izskatīties un izsludināt vai atmest atpakaļ likumu? Ja ir jātērē nauda par tādu projektu, tad vismaz vajadzētu arī lielāku atbildību uz viņu uzlikt. Ai PiS, PiS...
Paltraku Vilis
P
Prezidentu var vēlēt tikai zoodārzā. Tāda ir mūsu tradīcija! Piem. Zootlers!
riņķī apkārt
r
Kamēr tautu regulē "stendzinieki", es esmu pret tautas vēlētu prezidentu. Ja līdz šim tauta 'vēlētu prezidentu - mūsu prezidenti tiktu mekēti starp tādiem kā j.J. Peters, Šķēle, Lembergs utt Katrā ziņā VVF nebūtu starp prezidentiem. Un tā vēl tikai pietrūka, ka mēs šķēles, jeb lemberga tipa cilvēkus apdavinātu vēl ar "īpašām" prezidenbta pilnvarām.:) Saeimas ievēlēts prezidents - tas ir pietiekami piņķerīgs proces, lai šāda varbūtība tik viegli netiktu realizēta.
Inese
I
bail iedomaties tikai tas izvirzitas kandidaturas! ?!?!?!Gribetaju jau bus daudz.
Neatbalstu!
N
Man gan liekas, ka vajadzētu sākt no otra gala - Saeimas deputātu vēlēšanām. Pirmkārt, šī Saeima ievēlēta ar ievērojamu vēlēšanu reklāmas naudas pārtēriņu /TP un LPP/LC/, bet nekādas sankcijas nav sekojušas - ne nauda atmaksāta valsts budžetā, ne deputāti atsaukti. Vai tiešām PS ir tik naivi, ka cer uz godīgu reklāmas kampaņu? Un vēl - vai Rīgas pašvaldības deputātu sastāvs neliek aizdomāties? Diemžēl neloloju nekādas ilūzijas par mūsu tautiešu politisko izglītotību - arī pēdējam muļķim ir viena balss. Vispirms vajadzētu panākt, lai varētu atsaukt ne tikai Saeimu, bet arī atsevišķus deputātus. Tad ikkatrs deputāts izjustu personīgo atbildību, un šādi motivēti deputāti varētu vēlēt prezidentu - domāju, ka nekāds zoo variants tad nebūtu iespējams.
Marta
M
es arī par Rubiku - prezidentu
filozofs
f
Šķeele jau pieteicaas par sponsoru tiem kam akuuts naudas truukums.
Čepānei
Č
Tas labi, ka PS prasa stingrus kritērijus vēlēšanu kampaņām, Šķēlem, Lembergam un Šleseram naudas muļķošanai un populismam netrūkst, tāpat kā viņu nepatika pret likumdevējiem un likumu sen visiem zināma.
paldies
p
Čepānes kundze arvien bijusi cienījama deputāte, juridiski saprātīgs risinājums PS, paldies!
atbalstām!!!
a
PS ierosinājums par stingriem likumiskiem kritērijiem vēlēšanās, nevis "meteorītu tipa mesijām" parlamentāru valsts iekārtu, kas nodrošina demokrātiju, reālu tautvaldību un tautas vēlētu prezidentu, kuram pieder tautas vairākuma cieņa ir nopietns pieteikums pret ZOODĀRZA UN METEORĪTU VARIANTIEM PREZIDENTA IZVIRZĪŠANĀ UN VĒLĒŠANU GAITĀ. Lai PS veicas, tā turpiniet!!!
žoržs
ž
kur nu bez šitiem populistiem.
Trix
T
Izskatās, ka aizskarts jūtīgs jautājums, ja jau tik daudz falšo komentētāju saradies.
konra
k
Izskatās, ka ari Pilsoniskā savienība pārdevusies Šķēles-Lemberga plāniņam par prezidentālu valsti?
kaka
k
tautai nevar uzticeeties - kas piesoliis spiidiigaakus lorinjus, par to arii balsos. pasaktieties uz riigu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas