Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Pujats ceļu cauri laicīgās dzīves nebūšanām mudina meklēt domās par nākamo dzīvi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pikselis
P
Šķiet, kardināls saņēmis zīmi no kaulainās ar iskapti, ka laiks runāt par nākamo dzīvi. Bet tiem, kas vēl cer kādu laiku uzturēties zāles šajā pusē, ir pavisam citas domas kā jākārpās pa laicīgo dzīvi.
vecums
v
Jaunais Pujāta teiciens Lieldienās ir "apgarota miesa"! Jā visumā interesants teiciens...
jautrais
j
... laikam jau pienācis laiks, kad sākas domas par nākamo dzīvi...
Renāte
R
Personīgā atbildība ir KATRAM no MUMS. Problēma ir tā , ka atbildību mēdzam uzvelt citiem. Diskusiju kultūra?!
Uldis
U
"es", drosmīgs gan Tu esi, ka atļaujies mest akmeni. No savas pieredzes varu teikt, ka arī biju tieši tik pat "brašs"kā Tu patreiz. Paldies Dievam, esmu izslimojus šo vīrusu. Novēlu Tev arī atveseļoties! Ticu, ka ar Dieva palīdzību TAS NOTIKS!
Lelle
L
Ja tu, muļķa govs zinātu kāda ir Pujata personīgā atbildība valsts problēmās. Atbalstot prokrieviskus spēkus un sektantiskas partijas. Glupiķe.
Renāte
R
Visu cieņu arhibīskapam PUJĀTAM ! Dieva spēku un izturību šajā grūtajā misijā! Pēc komentāriem redzams, kādā vilku barā ir jādzīvo. Tāpēc pēc 20 gadiem neatkarības mēs esam tur , kur esam.!!!!!!!!!!!! Man šķiet, ka mēs neesam pelnījuši savu valsti! Vai ne? ...un kā Jūs domājat?
vecais Krišus
v
mazliet humoora ariidzan ļaudiim vajag... par dveeseļu iemiesošanos peec naaves citaa dziivaa radiibaa labi aprakstiita Hašeka romaanaa krietnaa kareivja Šveika piedziivojumi pasaules karaa ... tur Šveiks mineejis piemeeru ... spiritistu seansa laikaa ( medijam bijušas paģiras) izsauktais mirušaa viira gars paziņojis ka iemiesojies zirgaa, uz jautaajumu cik ilgi tam jaapaliek zirgaa , skaneejusi atbilde , kameer apguušu visas zirga prasmes, - un vai ilgi veel jaamaacaas? .. daudz vairs nee , es jau maaku eesst auzas , dzeert no spaiņa , grauzt sienu un guleet staavot, taču mana dveesele kļuus briiva kad iemaaciišos rikšojot nolaist nelabo gaisu, tas man veel nepadodas... prieciigas Jums visiem lieldienas!!!
psalmus esi lasījis
p
čangalijas meli, tad zini, ka esi pīšļi un, kas šodien puķe, tas rīt komposts. Lai veicas.
kārtīgs sliņķis
k
labāk nomirs, nekā ies pie godīga darba..........
NU, KAD TE VISS IZZAGTS
N
UN PIE -IRSTS. MĒS PUJĀT, TEPAT VISU SAKOPSIM UN SĒSIM, BET TEV IR LAIKS...LABI , KA SAPROTI
Haris
H
Pujats ar savu netiešo atbalstu Šleseram, un līdz ar to viņa vājprātīgajai "gāzi grīdā!" (piem., kredītu neierobežošanas) politikai, ir pielicis rociņu Latvijas krīzes veicināšanā. Un tagad mums caur šlesermēsliem brienot, jāmierina sevi ar komfortablāku dzīvi.. nākamajā dzīvē?:) Džī-zas!:)
Ezis
E
drausmīga muldēšana par dzīvi par kuru tu nekā nezini ,bet muldi nokaunies liekuli.Cilvēkam jādzīvo sav dzīve nevis ,jamaksā 10 daļa melnsvārčiem.Ja esi godīgs pārdotās zemes ,kas nez kāpēc ir piederējušas baznīcai ,kas ludz dievu un neko citu ,naudu izdali nabagiem ,tu taču dzīvosi kaut kad vēlāk ,bet tiem gribas ēst tagad.
aldis
a
Jautāja, kāpēc ir brīvdienas piektdienā un 1 dienā, ja valsts šķirta no Baznīcas. Tādēļ, kad toreiz, kad atjaunoja LV, kristīgo konfesiju loma tajā procesā bija ļoti liela, ja ne vislielākā. Tieši reliģija un ideālisti sagrāva PSRS un lika pamatu brīvai Latvijai. Esat aizmirsuši? Tāpēc dabīgi šos svētkus ielika kalendārā. Diemžēl šo svētku jēga pamazām izplēn. Taisnība kardinālam, ka mazāk jāgrēko - jāzog, jākrāpj, jāmelo - tad ies labāk visās dzīvēs. Ja Debesu valstība ir cilvēkā iekšā, kā rakstīts Evanģelijā, tad vajag kopt iekšējo pasauli, darot labu. Neder te pofigisms. Nav ko arī rādīt ar pirkstu uz citu grēkiem. Priecīgas Lieldienas!
Anatolijs
A
Kristus tērpies Savā slavā – pacelieties arī jūs Viņa slavā, Kristus no kapa – atbrīvojieties arī jūs no grēka saitēm! Tiek atvērti elles vārti, iznīcināta nāve, tiek atcelts vecais Ādams, piepildās vēstītais „kas ir Kristū, tas ir jauns radījums” (2 Kor. 5, 17).” Priecigus Krisus augšamcelsanās svētkus !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas