Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Raidījums: deputāti krīzei cauri tiek visvieglāk, bet budžeta pieņemšanas laikā kārto privātas lietas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaa
j
Novērst vienkārši, kā pieķer , ka balso cits, tā deputāta mandāts jānoliek un punkts. Ar manām autovadītāja tiesībām sieva nevar braukt, kāpēc cita deputāta mandātu var izmantot cits un vēl saņemt nodokļu maksātāju naudu. Filmējiet un rādiet, tad sapratīsiet kāpēc esam tur , kur esam. Jo mums neļauj strādāt privātas lietas drbalaikā , bet viņi var visu ozdarīt darba laikā .
Elizabete
E
Kaut kāds murgs. Un tie esot deputāti. Par ko mēs viņiem algas maksājam ? Un vēl kompensācijas par dzīvokļa īri !!!
Ieva
I
Nu bet kāpēc, ja visi visu zina, konsekventi tiek ievēlēti vieni un tie paši. Tad jau drīzāk tiem, kas ir ar mieru balsot par "kristīgajām vērtībām", "īstenajiem latviešiem", "godīgajiem cilvēkiem", ir jāpiespriež piespiedu ārstēšanās, kas izpaustos, kā obligāta visu šāda veida sižetu noskatīšanās.
šušū
š
Viss, ko varēja redzēt šajā sižetā par deputātiem, izsauc histēriskus smieklus, jo VISI ir melīgi, zaglīgi, naudaskāri, gatavi cīnīties pat KATRU latu savās piemaksās, kā Krauklis, izmantojot mīļākās firmu, sportists, kas ESOT BIJIS pie vēlētājiem (visi zinām, ka nē!), Daudze ar savām piemaksām (par ko?), savu gatavību nofilmēt tikpat amorālus un sīku dvēseļu īpšniekus, kas domā tikai par naudu, bet uzspļauj virsū VISAM CITAM, kā viņš pats, jo pilnīgi nesaprotami, kā izdevies iekļūt amatos, kuri pārvalda veselu tautu cilvēkiem, kas ne mirkli nedomā ne par ko citu, kā tikai spēlēt spēles, sarunāties, snaust, zirgoties vai pat neesot klāt saņemt naudu! Jebkura tantiņa (mūsu valstī nav kundzes, kungi vai citi cienījami vārdi cilvēkiem) KATRAM deputātam var paskaidrot, KĀ saskaitīt un izdalīt VISĀM vajadzībām savu pieticīgo naudiņu, jo viņi TO NEZIN!!!! Jebkurai šai "tantiņai" ir 100 reiz augstāka morāle, atbildība un godaprāts nekā šiem tipiem, kas valsti izzaguši, notrallinājuši, bet tagad kārtējo reizi apvienojas (Šķēle + Lembergs!) ar vienu mērķi - VISU izšeptēt! Skaists sižets, liela veiksme žurnālistiem! Apsveicami!
...
.
Saeima - liekulības tirgus. Kamēr tautai no algām atņem 20 un vairāk procentus, paši sev mazāk un vēl tā strādāšana... Citur par tādu strādāšanu izmestu no darba.
Rabindranāts
R
Nu tad rīkojaties ar to zemes pleķīti, lai viņš kaut ko arī dotu Jums, nevis kā Buridana ēzelis mirstiet badā starp divām siena kaudzēm, nevarēdams izšķirties no kuras ēst, vai sēdiet kā gailis uz mēslu čupas!
Zemnieks
Z
Ščerbatihs saprot, ka algu Saeimā nav pelnījis-pārējie gan neatzīstās!
Abi labi
A
Tas, ka ZZS deputāta Viktora Ščerbatiha vietā bieži vien balsoja kolēģis Andis Kāposts, nav nekāds lielais zaudējums.
JL Kabatas TV3
J
Yipisks Jaunā laika kabatastelevīzijas TY3 savārstījums - vieni (JL) - labie, pārējie - sliktie.
Ieva
I
Bet par to recepti, piedodiet, taču jau tā ir stulbi, ka ģimenes ārsts raksta receptes, par kurām neatbild un slimībām, ko nav mācīts ārstēt. Taču ģimenes ārstam ir vismaz kādas zināšanas un stetoskops/tonometrs. Bet šitā- Saeimā uz fiksu roku....
Ieva
I
Protams, ka bērniem vislabāk un drošāk būtu vienkārši saņemt pašvaldības/valsts bērnudārzu, tad skolu, kurā no mugurā nevelkamām lietām vecākiem būtu jāpārēk normālas burtnīcas, rakstāmiem un tādas lietas. Un arī, lai veselības aprūpe būtu tiešām bez maksas un saprātīgos termiņos....turklāt ar to pabalstu tāpat....BET NAUDA IR NAUDA UN KAUT KAS IR LABĀKS, NEKĀ NEKAS.
Zemnieks
Z
Komentāri galīgi nav pa tēmu,iet runa par Saeimas deputātiem,bet te visi noliek Dombrovski! Neaizmirstiet ka tieši Saeimai ir tiesības apstiprinat vai neapstiprināt valdības lēmumus!
k74
k
lno - vai tev pieder kaut mazākais zemes pleķītis? Rabindranāts - ne tikai spekulantiem, bet arī latviešiem, kuri to ir mantojuši!
Terorists
T
Nu bet tādēļ jau arī viņi jūtas lieli un vareni.Eiropas un Ziemeļamerikas reģionos šādi politikāņi-jampampiņi nenoturētos krēslos pat vienu sasaukumu,bet pie mums dara ko grib ,bet atbildību no kā prasīt nav.Tātad Āfrikas līmenis,bet arī tur šādi jampampiņi bieži tiek gāzti ar militāru spēku. Un ja vēl smadzeņu skalojamās mašīnas strādā uz pilnu klapi lai vēlamie un atiecīgie tiktu ievēlēti tad ko labāku var vēlēties. Un ja tautai nav prāta,tad lai arī saņem tādus mīluļus ko ir pelnījusi.
es
e
un man tas cirks ir jāuztur par savu nodokļu naudu? pilnīgi rokas nolaižas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas