Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Raidījums: Ēlerte aktīvi iesaistījusies labējo partiju konsolidācijas procesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
antins
a
JA!. Beidzot!!
čelovek
č
izklausās, ka 05.08.2009 23:16 daži štata komentētāji nesen apmeklējuši kopīgu instruktāžu - uzkrītošā unisonā atskan vaimanas par Sarmītes ambīcijām, itin kā vārīgā vietā būtu trāpīts :))) ------------------------------------------------------- ------------- ITIN KĀ NEBŪTU!
čelovek
č
drakons 05.08.2009 22:22 Žurnāliste ar politiķes ambīcijām. "Sekmīgā" miljonāre. Inteliģences saules pilsētas priekšniece. Sieviete - jaunais Zīgerists, Šķēle, Repše ar skarbu, saldu un lielisku piedāvājumu. Skaidrs skatiens, sirds mīļums, lieliska humora izjūta, draudzīgums, nenormālas darba spējas, cīņa pret valsts nozagšanu. Reāpolitiķe un super-pragmatiķe. Latviešu Tečere - Gribauskaite. Vārdsakot, Supermens atrasts! Sarmīti par prezidenti! ------------------------------------------------ --------------------------------------------- Nu, ir jau drakons bišku sašūmējies, bet īsti garām nav nekas (arī sekojošajos komentos). Drīzāk otrādi.
elfa
e
Lai Tev, Sarmīt veicas! Šajā nepateicīgajā darbā liec lietā labākos žurnālistus ,kā piem .Raudsepu ,lai pārliecinātu, ar šoka terapiju stūrī iedzīto agresīvo tautu .Lai līdz vēlēšanām būtu lasāmi ,kā pie bikts ,konsolidēto deputātu praktiski izdarīto labo darbu saraksts ,ne visas blabla-programmas .Lai beidzot mainītu vēlēšanu sistēmu ,iespēju no visiem sarakstiem izvēlēties tos ,kam var uzticēties ,kas līdz šim to pierādījuši .Arī mēģinātu iespaidot massu mēdijus uz optimistiskām ziņām ,ka pa 0,01% kautkas notiek uz labo pusi .Optimismu nerada stulbo šovu ,vai Madonnas koncertu apskati .Ceru ,ka pēc gadiem pierādīsi sevi kā cienīgu ieņemt Prezidentes krēslu ,jo zinu un sekoju līdzi Tavai darbībai jau kādus 30 gadus !
gm
g
"Tas, kas Latvijā pašlaik notiek, ir labējo ideoloģijas - neoliberālisma - bankrots." ------------------------------------------------- ---------- Shkjeele, Lembergs, Shlesers var justies apmierinaat, ka vinja tuveredziigo un alkatiibas pilno politiku kaads saacis deeveet tik smalkaa vaardaa, kaa "neoliberālisms".
Troll
T
Tas, kas Latvijā pašlaik notiek, ir labējo ideoloģijas - neoliberālisma - bankrots. Tā nu tas ir. Labējos - nost no siles, bet ko vietā - Rubiku? Tas būs atkal krievu sociālisma variants, tā gan bija taisnīgāka iekārta, bet vairāk nekā pusi tautas labuma paņēma imperiāliskie militārie izdevumi, līdz tie aprija krievu sociālismu kā tādu. Šis nav mūsu ceļš! Bet kāpēc ne Ziemeļeiropas demokrātiskais sociālisms?
mobilizācija
m
Panika ne pa jokam politlīķu rindās. ;)))
Troll
T
kopija no dienas, 03.08.2009 12:31 Latvijas Bankas padomes locekļu algas 2007.gadā. Iekavās 2008.gadā HARIJS BUŠS 72104,58LVL (86135,10LVL - 08) LEONĪDS GRICENKO 69624,76LVL (88007,81LVL – 08) VITA PILSUMA 69869,34LVL (85624,27LVL -08) Arvils Sautiņš 71250,17LVL (96436,90LV – 08) Aivars Skopiņš 72666,77LVL (81446,30LVL – 08) Valentīna Zeile 73496,87LVL (79144,40LVL -08) Andris Ruselis 98706,46LVL (129953,53LVL – 08) Ilmārs Rimšēvičs 120008,68LVL (126518,00LVL – 08) Valde. Algas 7.gadā. Iekavās 8.tajā Māris Kālis 112066,00LVL (117617,00LVL – 08) Reinis Jakovļevs 86921,93LVL (102595,32LVL – 08) Harijs Ozols 88037,73LVL (109318,02LVL - 08) Andris Ņikitins 80175,59LVL (95158,78LVL -08) Raivo Vanags 134885,62LVL - 08 Ilze Posuma (73817,05LVL – 08.) =================================================== S armīt, "labiskās" partijas ir tieši tas, kas Latvijai vēl par maz ;-) Tad miljonāru skaitu varētu dubultot un trūcīgo tāpat, vai ne? ;-) Un augšminētie baņķieri - saņemt divreiz vairāk... Vai tad "labiskās" partijas (kas pēc definīcijas rūpējas vienīgi par bagāto interesēm!), nav novedušas LATVIJU līdz kliņķim? Kāpēc tu negribi, lai LV beidzot izrāptos no labējo grāvja, kur turpat 20 gadus ir iestigusi, un ietu pa ceļu? Ja jā, tad loģiski: Latvijai ir vajadzīga kreisa, nacionāla partija. Līdzsvaram.
linda
l
izbeidz. ēlertes darbības līdzīgi kā šķēles un citu darītāju darbošanās ir radīt ap sevi komfortu - valsti valstī. kabatas valsti. Nav ēlertei nekādu privilēģiju pret likumīgu varu. Bet, ja Solvita nevar sarunāties ar Štokenbergu vai Repše ar Loskutovu un Kalnieti vai Seili, tad , piedošanu, vi;niem vispār nav ko meklēt politikā. Pietiek īrēt vakara vadītājus visiem dzīves gad;ijumiem, laiks pašiem
lauķe
l
Piekrītu andrim 18:38 ! Lumpenizētais latvietis ir tāds dīvains radījums, kurš labāk redz sevi zem krieva zābaka, nekā zināmu turību ieguvuša latvieša ! Jāpiebilst, ka tas krievs jau arī nav nekāds nabadziņš! Sarmīt, lai Tev veicas!
jautrais
j
Vienoties jau var, tikai jautājums, kas atkārtoti kāps uz grābekļa kurš smird?
linda
l
par kādiem "mēs"tu runā? ja pašam šķiet, ka par maz dari, tad dari vairāk - neesi slinks. Konsolidēšanās uz vēlēšanās, kas pierāda, ka šīs 3 partijas ir absolūti nepietiekamas , LV neglābs - tas ir fakts, jo lai valsts (tik neliela un trūcīga) dzīvotu, TIEŠI NEVAJAG TĀDAS VIRSVADĪTĀJAS, IZVADĪTĀJAS UN PIEVADĪTĀJAS. 'Šī tā saucamā VADĪŠANA patiesībā ir' vienkārši dzīvošana. Valag dzīvot - redzēt, dzirdēt, apzināties, reaģēt uz likumīgu valdību, nevis ļaut, lai PUSVADĪTĀJAS - personas bez skaidras nodarbošanās - veido valsti valstī!!!
andris
a
Visas šīs vergu runas liecina, ka LATVIEŠI ir nenovīdīga vergu tauta, kas nespēj konsolidēties. Labāk atdos varu kreiviem.
veneranda
v
Sorosa ideālajā pasaulē visi cilvēki būtu vienlīdzīgi kā brāļi neatkarīgi no tautības, ādas krāsas, seksuālās orientācijas, reliģiskās pārliecības. Tiesa, atšķirībā no komunisma šajā pasaulē tomēr pastāvētu arī nauda un ar to saistītās blaknes. Ideoloģiski sorosismam tuvākais apzīmējums ir jaunie kreisie. Būt sorosietim ir izdevīgi
kents
k
Ir tikai viens jautājums: kad Latvijas valdība (un konkrēti Ārlietu, Aizsardzības un Finanšu ministrijas) izbeigs būt ASV vēstniecības piedēklis? jo LV valdības ekonomiskās izvēles nosaka Neoliberālisma jeb Washington Consensus ideoloģija (kas sekmē finansu spekulācijas nevis ražošanu) un neoliberālisma šoka terapija ir iztukšojusi Latviju (depopulācija, emigrācija, parādi + 64% jauniešu pauž vēlmi pamest šo valsti) vēl vairāk nekā Staļina projekts. Un prognozē, ka uz 2050.gadu Latvijā būs palikuši vien 1.87 miljoni iedzīvotāju. + Aizsardzības ministrijas izvēles nosaka NATO, kuru dominē ASV un LV jāatbalsta ASV agresijas/okupācijas Afganistānā, Irākā un Izraēlas okupācija (kuru sponsorē un diplomātiski piesedz ASV) Gan neoliberālisma šoka terapija (kas vairo nabadzību, nevienlīdzību, mirstības pieaugumu u.t.t.) , gan agresijas/okupācijas atbalstīšana ir pret ANO Hartas vērtībām. Un tikai nevajag blefot par draudiem no Krievijas, jo : 1) tās armija nav spējīga īstenot okupāciju un notiek štatu samazināšana 2) Krievijas oligarhiem nav motivācijas okupēt Baltiju Jautājums: kāda ir atšķirība starp Koalīciju, opozīciju, "brīvo presi" , tā dēvēto 'inteliģenci' u.t.t. attiecībā pret Valūtas Fonda uztiepto šoka terapiju (neoliberālismu) un NATO/ ASV agresijām? Atbilde: mikroskopiska ASV vēstniecības dienaskārtība ir dienaskārtība arī "zemo standartu" laikrakstam Diena, un ideoloģiskā koklēšanā lieti noder iemaņas, ko apguva lasot Pravdu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Visskeptiskāk par labējo partiju konsolidāciju izsakās TP un ZZS

Ēlerte gatava iesaistīties partiju konsolidācijas procesā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas