Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Raidījums: Vēstniecības darbinieks saistīts ar Saakašvili slepkavības organizēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Būtiskas lietas. Tagad jautājums par TP lomu. Arī būtisks. Izskatās, ka zaudēt vairs nav ko. Mums ir.
KLM
K
MURGI
Aģents ooo1
A
Gan jau SAB ir labi par visu informēts un zina, kas jādara, galu galā, tas ir viņu tiešais darba pienākums. Varbūt pat šādus diplomātus izmanto, lai uzzinātu, kā Maskava te sadarbojas ar savu 5.kolonnu. Ja žurnālistiem ir kāda konfidenciāla informācija, tā klusu jānodod attiecīgajām drošības iestādēm, nevis tukši jātenko plašsaziņas līdzekļos. Šāda amatieru līmenī veikta "spiegu ķeršana" Latvijai var nodarīt tikai vairāk ļauna, kā laba. Bet kundzēm laikam personīgais reitings tomēr svarīgāks.
Populis
P
Vai nu SAB strādā zem katras kritikas, ka nepārbauda, ko laiž valstī vai arī žurnālisti atkal kārtējo reizi "gāž podus'". Tā vien liekas, ka Kažociņa vietā jāliek Krenberga ar Jaunalksni, nez tikai kāpēc viņas agrāk nedarīja zināmus tik satriecošus faktus, ja reiz abām tādi pieejami, kamēr SAB tik guļ. Es jau saprotu, ka abas kundzes vēlas "īegriezt" Tautas partijai un Riekstiņam, bet nebūs pēc īstās adreses - šādas lietas ir tiešā SAB un Kažociņa atbildībā.
Analītiķis
A
Man gan liekas, ka Odita ielīdusi pavisam svešā lauciņā. Vai viņai dots uzdevums izraisīt starptautisku skandālu? Dieva laime, ka šī brandža vairs nestrādā Valsts Televīzijā - sekas būtu šausmīgas. Tagad jau atbildēs pati ar visu savu kompāniju, nav brīnums, ka pazaudē darbu arī šajā kanālā.
Vlad
V
tā sauktās Rožu revolūcijas, kurā M.Saakašvili no tautas mīlēta opozīcijas līdera kļuva par valsts prezidentu. Kuras tad tautas mīlēts prezidents? Ieliktenis no ASV. Pietiek barot ar fufelīti..........
pamela
p
Puikas,neko viņi te negatavo,jo Andrew jau pats p[ateica,ka Kremļa vēstnieks tup TP kongresā un ar to viss ir pateikts! Viņiem te NEKAS !! nav jāgatavo,jo visa politmafija ĒD no Kremļa rokas.Re kā plēšās tikt uz Maskavu Riekstiņš,Zatlers. MUMS NAV !!! SAAKAŠVILLI!! Mums pilna Latvija ar Munteriem!Un tos Kremlim nav jānovāc!!
Andrew
A
tas buutu mazaakais, krieviem shpioni visaas veestnieciibaas shancee....mani vairaak izbriiniija kaada maarrutka peec muusu lielaas konservatiivaas dariitaaju partijas kongresaa piedalaas krievu veestnieks????..abreni jau notirgoja..tagad ko..Kraaslavai laiks pienaacis??
feeldf. Baizel
f
kaa teica K.Dimiters , muuseejais speelee basebolu vai tenisu... viņu te neviens netaisaads novaakt , arii ne no Krievijas....mums nevajag svešo , pašiem savi čekas aģenti papillo...
Oskars
O
Tad jau Krievi ,šeit arī GATAVO kautko BAIGO,jo neparvelti šeit atrodas krievu armijas bijušie VIRSNIEKI ar organizāciju NAŠI. A mūsu PREZIDENTS atpūšas un guļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL

Raidījums: Krievijas vēstniecības padomnieks Hapilovs Gruzijā ir "persona non grata"

Krievijas vēstniecībā strādājot cilvēks, kurš spiegojis Gruzijā

SAB informācija par Krievijas diplomātu nav interesanta

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas