Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Raidījums: Vilnītis, iespējams, pieņēmis darbā personu ar viltus identitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elizabete
E
Fiktīvu personu noformēšana darbā jau vispār ir diezgan izplatīta parādība pēdējo 20 gadu laikā. Sevišķi, ja personas ir pirmspensijas vecumā un padomju laikā pamanījušās sev nenopelnīt pensijas, bet "audzējušas puķes". Dažs labs tagad tā "pelna" pensiju 'pie viena palīdzot savam "darba" devējam sadalīt vienu lielu algu daudzās mazās un piemērojot vairākus neapliekamos minimumus. Tāda ir dzīve padumjajā Latvija.
Umka
U
Ne jau korupcijas apkarošanai Vilnītis tur iebīdīts! Tas viss pieder pie shēmas: pārņemt varu valsts svarīgākajās struktūrās. Un viss notiek Dombrovska aizsegā, shēmojot, tirgojoties un meklējot it kā dažādus kompromisa variantus, bet, kad melnie darbi būs padarīti, tad arī valdība tiks gāzta!
KAD
K
KAD šitā anekdote vienreiz biegsies ar to KNAB idiotu??
ce
c
Izklausās, ka Vilnītis profesionāli mēģinājis atklāt patiesos naudas zagļus.
Filozofs
F
nav ko seerot , juusu miiļajam Vilniitim kirdix vienalga , viņš sisteemai neder , jo izraadiijies lipatbunte vien ir , taadeeļ tagad pie izdeviibas laiks šo izmest meeslainee , slikti straadaajis , pat gada laikaa no paraadiem laikam nav atbriivojies , taadeeļ Lembe iekaartos šajaa "mazssvarīgajā" ( nevajadziigajaa ) amataa beidzot savas "ģimenes" cilveeciņu ar kuru šim nu beidzot nebuus uz lielceļa jaatiekaas lai noskaidrotu šaa cilveeka lietderiibas koeficientu...
anonīmais šakālis
a
Vai tik vien? Manuprāt katrs, kas stājas dienestā tādā iestādē paraksta attiecīgu papīru par dienesta informācijas, valsts noslēpuma utt neizpaušanu.
Oskars
O
BANDĪTAM tikai vieta CILPĀ !!!!!!
Latvijas patriots
L
Izskatās, ka cilvēki, kuru interesēs Vilnītis info pienes, ņem nopietni ineterneta komentēšanu, piebārstot pilnu ēteru ar korumpētu nonsensu, tipa sorosītu TV3, un to ka citas policijas nez kāpēc būtu godīgākas par KNAB. Var jau pasmietties, bet raudāt gribas, ja par naudu var pārdoties kaut kam, kas mums visiem te Latvijā nes lēnu (vai ātru) galu - ka viss notiek tikai kādu indvīdu slēptās itneresēs
Koroče
K
KNAB budžetam - 140 klerku uzturēšanai - no nodokļu maksātāju naudas tiek tērēti vismaz 3,5 miljoni gadā! Tik neizdarīgu kantori Latvijas izzadzēju tvarstīšanā ar steigu vajadzētu vispār likvidēt! Un ietaupītos nauda citām daudz svarīgākām lietām. Lai Ekonomikas policija, SAB un citi drošibas orgāni strādā pret korupcijas un Latvijas izzadzējiem! Likvidēt kantori! Punkts!
Koroče
K
Paši savām rokām padaram Latviju par APSMIEKLU. Visās ārvalstu vēstniecībās Rīgā tiek tulkoti šie skribentu penterējumi ... Nu kurā valstī vēl notiktu tāds čakars ap valsts iestādi, kurai jāpkaro valsts izzadzēji?
Jānis
J
Cik ilgi NO VALSTS BUDŽETA valdība maksās algu šim PAIPUISĪTIM?
Pipo
P
Varas cirkā pat vislabākajam žonglierim nākas saplēst ne vienu vien šķīvi.
aina
a
Nezinu un pat negribu zināt par citiem iespējamiem vaininiekiem, jo likums paredz tikai divu (sūtītāja un saņēmēja) personu atbildību, jo to personu uzdevums ir nepieļaut informācijas noplūdi, tāpēc aizdomās jātur tikai divi par nolaidīgu dienesta pienākumu izpildi par ko draud likumā noteiktā atbildība.
anonīmais šakālis
a
Zinātāju var būt vairāk. Ņemot vērā, ka žurnālisti regulāri saņem detalizētu informāciju, pat operatīvo informāciju, informētājs ir lietas kursā par visu notiekošo, ne tikai šo gadījumu. Piemēram, kurš informēja Jaunalksni, ka Vilnītis tieši tajā laikā dodas pusdienot, lai varētu viņu pārsteigt? Te jau infa iet industriālos apmēros.
aina
a
Nevis kāds, bet no diviem viens. To paredz likums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas