Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Referendumu likuma dēļ saspīlējums starp Nacionālo apvienību un Vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fakts
F
Visu Latvijai ir pilnīga taisnība. Ne jau velti cilvēki pēc hokeja spēles izsvilpa Āboltiņu! Nākamajās vēlēšanās noteikti jābaso par Visu Latvijai, citādi Kremlis mūs aprīs, pārāk daudz te ir viņu aģentu!
tak atklāti ar sc kopā neies
t
.
na gan nekas cits neatliek
n
kā turpināt tēlot patriotus.
Daniels
D
Patiesība jau ir viena,bet katram sava!!!Bet kura ir pareizā!!!
bet "Daniels"!
b
par nika piesavināšanos tu vari notrāpīt pa ...i! Ущучил, гнида?
  • 1
  • 0
Mc Aferty
M
REFERENDUMS TAS PATS AL QAEDA RUSSIANS VERSIONS.
demokratija
d
Kapec Vienotiba, j atelo tos labos, taisnigos, lidz sim nav acelusi amoralos likumus, likuma Par prezidentu privlegijam, likumu Par dzivnieku noslepkavosanu tos neapdulinot, likumu, Par diplomatu izdienas pensijam un vinu nesamerigi lielajam algam un socialajam garantijam??? Sie ri tikai dazi likumi kuriir nekavejoties jaatcel ar to speka stasanas dienu, jo tos ir pienemusi banditiskie grupejumi LC, TP, ZZS< Lesinska bandas, neleitigie prezidenti Ulmanis, Vikene.
Fredis
F
NA bremzē 150k un tā palīdz SC. Kauns! Bet Rozenvalds vienmēr ir bijis SC pakalpiņš. Secinājums:Dzintars arī strādā SC. Ne velti kādeiz slepeni tikās ar Osipovu.
Dakters
D
Ej atpakaļ uz savu palātu, slimais nabadziņ!
  • 0
  • 0
kamene
k
Tas nu ir skaidris, ka Vienotiba ir parka gleva latviesu tauats un Latvijas valsts interesu aistavibai. Ipasi pretigi smerdeli un neliesi Vienotiba ir A.Pabriks, A.Stokenbergs, kuri ir zagla, bandita, Latvijas valsts un latviesu tautas aplaupitaja A.Skeles sulaini un kalpi.
Nu tak
N
vairāk kā skaidrs ka šī partijele VL tikai treaucē jebkādu normālu valdības darbu un bremzē jebkādus normālas demokrātijas procesus valstī. Vienotība pati vainīga, ka paņēma šos brūnganos zaļknābjus koalīcijā.
kas tad nu?
k
tūdaliņi pastaliņi nokļūdījušies un plusu vietā savilkuši mīnusus!
  • 2
  • 1
vāks kaut kāds
v
NA un Vienotība, fui. Izmisums un kauns uz šo visu klaunādi skatīties. Domājiet par Latviju. Jūs apkaunojat mūs un sevi.
Panna
P
Kangara kroplajām domām kaut kāda izvēlne ir, bet rīcībai NĒ, tāpēc tām nav nekādas nozīmes.
  • 0
  • 2
Tūdaļ-tāgadiņš
T
Tak ne jau referenduma dēļ, bet hroniskās glumenības, rijības un paklausības dēļ. Tak šie politkriminiāla grupējumi gan spīlēsies gan brāļosies gan pļūtīsies ja čekas boļševikiem no Jumta (šobrīd postpadomju oligarhiskā mafija) labpatiksies. Nu apm. tā kā kad tas Ložmetējinieks mūžam Parādnieks ekopējumā pirda uz pērnudārzu Pūcīte vai tā kā Āboltiņa glumeņojas gan kretīnojas lai parazīti tautai mūžam uz kakla. Latviet Turrries Nepadodies ! Urrraaaāāā un atkal.......!!!
jā jā, sapožkin!
j
lai dzīvo tūdaliņu stulbums un Latvīskaja guberņija...urāāā!
  • 1
  • 0
K-K
K
...kl. , ... ne tas ir nesarikots,
K-K
K
... Ne, tas ir nesarikots izradisies kopejs spiediens VP Berzinam velreiz un soreiz neatgriezami latviesu tautai paradit savu kaut kur un kaut kad ieguto aza kaju... nemaz nerunajot par jau uzslietam ezelausim ... ... jo, VP ir iespeja pasludinat si referenduma nevajadzibu, ko padara lieku jau esosais Pilsonibas likums, kas ari atbilst internacionalo konvenciju kriterijam - nemaz nepieminot Genevas konvenciju par DEOKUPACIJU UN DEKOLONIZACIJAS SEKU NOVERSANU, OKUPETA UN ANEKSIJAS CIETUSA LATVIJAS REPUBLIKA - BEZABRENE !!! ... Ko nu, Bezabrenes valstviri ??? Bijat jau atverusi bezdibena Pandoras karbinu ... nespejigi izprast vajadzibu staties pretim nelegali inscinetam valodas referendumam, ka nu rikoties ... varbut vajadzigs padoms !????! ... Vai velesim atkal ???
Jēpis
J
Ko nu rižā liekulīgā gvelž. Ja zibens nospertu meļus, tad Saeimas vietā būtu jau dziļš krāteris virs kura plosītos visi pasaules zibeņi. Mūsu meļi un nelieši kā sūdu pickas visu laiku peld pa virsu. Bet ko lai saka diemžēl katrai tautai tāds karalis ko tās pelnījušas. Pārāk daudz vel zombiju, kas trauc apčurātām pastaliņām reizi četros gados nournot savu brīvību "mazajam ļaunumam". Par to arī atpakaļ nāk lielais ļaunums.
Jēpim-sieva
J
Beidz veci aizvainot sievietes un nes algu majās,bērni prasa,kur tēvs!:D
  • 4
  • 2
Arturs M.
A
Ai,nu beidzat tak,divi latvieši kasās,bet tādi,kā SC un ZZS berzē rokas! Un īstenība sāk riebties,kad kādam ir iespēja tikt pie privātas sarakstes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas