Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Reformu partija Rīgas domes vēlēšanās startēs ar atsevišķu sarakstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Beidzot skaidrs, ka
B
būs par ko balsot, pie tam ar cerībām. RP ir sākusi nopietni mainīt lietas valstī, kas bija sen jāmaina. Vienīgā partija, kas iedveš cerības!
kā tad
k
būs par ko balsot, lai balsi izmestu miskastē!
  • 2
  • 0
kronšteins
k
Lai kā arī Puzes dzeguzes kūko un ķezās netā, RP būs Rīgas domē. Starp citu, Pavļuts ir vienīgā reālā alternatīva Ušakovam. Kurš to neredz, ir vienkārši neredzīgs.
DD1
D
Pavļuts ir labs, starp citu tā arī joprojām nav (Z)RP biedrs. Es cerēju, ka viņsh varētu iet kopā ar Vienotību. Žēl.
  • 1
  • 0
lauku vecis
l
Tas, ka RP savu saietu taisīja Daugavpilī un D - pils predsedaķeļņica Žanna iestājās šamējo partijā , ir skaidrs mājiens, ka zatleristi garantē savu atbalstu SC.
unai
u
Pašreizējais vismaz nav sievas bikstīts gļēvs bezprincipu kukuļņēmējs .
  • 0
  • 0
una
u
Par Bolderāju- tur krievu flotes sundukiem bija politskola, kur lauku vecis , visticamāk , apguva loģiku, bet zaudēja atmiņu, jo savādāk atcerētos, ka arī pirms saemas vēlēšanām zatlera partijai solija netikšanu, bet kā izrādijās ...un,, ja nebūtu iesūtīto olakmeņu, nez kurš šodien komandētu parādi. Un par zoodārzu- tā nebūt nav sliktākā vieta, katrā ziņā labāka par pīpētavu pie atejas, kur dzima ideja par pašreizējo senīli raudulīgo pensionēto milionāru.
  • 3
  • 1
>una
&
Šķībi šauj! Ne nu RP ir 50 - 60 % izredzes D - pilī, ne arīdzan Bolderājai tur kāda daļa! Acīmredzot tālāk par Zoodārzu neesi bijis(-usi)!
  • 1
  • 2
una
u
RP saietu D-pili sarīkoja pasreizējās domes priekšsēdētājas atbalstam. Tur RP izredees ir ap 50-60 %, bet Liepājā virs 70%. Tā lūk, Bolderājas vecīt !
  • 4
  • 1
asd
a
RIP reformu partija
Andris
A
Riga jabalso par TBLNNK ,sliktaka gadijuma VIENOTIBA .ZRP -----tuvaka mizkaste.
Jukums
J
Izskatās, ka tomēr šis lēmumstomēr ir pareizs. Izlūkos, taču, arī neiet ar tādu, no kura var saņemt dunča dūrienu mugurā. Es saprastu, ja kopā startētu RP un NA. Bet - ne jau uz blēdīgajiem intrigantiem no Vienotības var paļauties. Svaigākais piemērs - Dombrovska un Zaķa divdomīgā nostāja Lemberga atlaišanas jautājumā. Liekas, paši RP pārstāvji beidzot to arī sāk saprast.
ZZS vajadzētu steidzami iesniegt li
Z
Mjaa sisis vijoļbiksis... .... ir aptaisījies par ko mēs atkal maksāsim.
  • 4
  • 1
malači
m
RIP citādi es jau sabijos ka kopā vel tiks pāri 5% barjerais. tagad droši ka netiks:)
x
x
Protams ka ta tas ir Zatlera reformu partija ir Maskavas radita struktura kuras uzdevums latviesu blokam nonemt latviesu balsis lai Saskanas centrs un Gods kalpot Zagliem gutu parsvaru. Bet nav launuma bez labuma Maskavas radita struktura ZRP sadi tiks izmesta pari bortam.
6
6
ņemat Olšteiniešus arī savā bariņā
Varēšana atpaliek
V
Daugavpils sēde izskatījās kā Zatlera dzīvoklis un mašīna-ambīcijas milzīgas, bet varēšanas nav.
Bijušais ceļinieks
B
Zatlers ar Reformu partiju taču sen gribēja būt kopā ar krieviem. Vai tad Vienotībai tas nav skaidrs. Rinkēvičs vien ko nozīmē ar savu krievu valodu.Vienotība latviešu partijas iznīcināja, tagad plūks augļus un pati aizies mēslainē,jo aiz pāridarījuma pats balsošu par SC.
Bezdievis
B
Es gan drīzāk teiktu, ka samazgas uz latviešu partiju prestižu salēja LC, LPP, TP un TB/LNNK. Vēl daudzi ir tādi palikuši, kuri uzskata - ja jau latviešu partija, tad visi korumpēti, lai gan patiesībā šo korumpētības tradīciju turpina tieši krievu partijas.
  • 2
  • 0
Bijušajam ceļiniekam > precizēju
B
Nevis Vienotība latviešu partijas iznīcināja, bet gan zaplera troika ar iepriekšējās Saeimas atlaišanu un tagad tie - zaplerieši grib plūkt augļus, bet faktiski kopā ar Vienotību aizies vēstures mēslainē mēslainē. Pašvaldību vēlēšanās Rīgā cīnīsies SC+GKR un VL! kopā ar savu negodīgo balastu TB/LNNK. Laukos pamatā paliks reģionu partijas un ZZS.
  • 8
  • 0
Mjā ...
M
Efektīvāk, kā izmest miskastē vairākus tūkstošus balsu pašvaldības vēlēšanās Rīgā, ir grūti izdomāt. Tas patiesi būs efektīvi - nolaist podā rīdzinieku balsis. SC + GKR šobrīd nespēj valdīt sajūsmu par RP vadības lēmumu - RP šobrīd nolasa akmeņus no ceļa, lai SC + GKR vieglāk iegūtu varu Rīgā. Maz sisti laikam, ka neapjēdz. Bet varbūt tā ir pat labāk. Vismaz atkritīs šie koalīcijas biedri, kas bija gatavi likties vienā gultā ar SC, un tiem nu nāksies iztikt vien ar GKR.
Bezdievis
B
Pilnīgi pareizi uzrakstīts. Tikai žēl miskastē izmestu latviešu balsu.
  • 1
  • 0
Ne jau Reformu partija viena vainīg
N
Ne jau tikai Reformu partija ar nenormālu nekustamā īpašuma nodokli grib padzīt rīdziniekus no Rīgas. Līdzīga nostāja, ka vienkāršajiem cilvēkiem Rīgā nav jādzīvo individuālajās mājās, ir arī Vienotībai. Tas plāns ir vienkāršs - ar nodokli izdzīt vietējos no individuālajām mājām, lai atbrīvotos vieta Krievijas jaunbagātniekiem.
  • 2
  • 1
Skaidrāk jau vairs nav iespējams pa
S
Puaro 17. oktobris (2012) 10:58 Jurģis Liepnieks Daži vārdi par Lemberga atstādināšanu Ja viss ir tā, kā prokuratūra ir sarakstījusi Lemberga apsūdzībā, un ja Lemberga kungs ir vainīgs visos tajos interešu konfliktos, kuros prokuratūra viņu apsūdz, tad viņš, protams, ne tikai pašvaldību vadīt nedrīkst, tad viņam ir jāsēž cietumā. Tas ir skaidrs. Par to, domāju, neviens nestrīdas. Tā tam tiesiskā valstī vajadzētu būt. Un, ja Lemberga vaina šajos noziegumos tiks pierādīta tiesā, un tiesa lems, ka viss tā arī ir, tad Lembergs droši vien arī sēdēs cietumā. Tiktāl tiesiskā valstī viss būtu skaidrs un pašsaprotams. Tikpat skaidrs ir arī tas, ka Lemberga vaina nekādos noziegumos šobrīd nav pierādīta. Vēl vairāk, tieši ar viņa vārdu ir saistītas prokuratūras droši vien lielākās, vismaz skaļākās, neveiksmes, kas ir metušas ēnu uz šo politiskas angažētības iestādi. Kopā ar dažiem politiskajiem spēkiem, prokuratūra Jāņa Maizīša vadībā tik ļoti vēlējās Lembergu apsūdzēt un par kaut ko notiesāt, ka steigā un nepacietībā uzcepa, piemēram, bēdīgi slaveno Grīnberga lietu, tad apakšpulkveža Indriksona un apsardzes dienesta “Venta” krimināllietu. Tās visas ir sen izgāzušās, bet liek ar zināmu piesardzību raudzīties uz to, kādi ir prokuratūras uzskati par Lemberga kungu. Lai kā tur būtu, no tiesiskuma koalīcijas jau nu varētu sagaidīt tāda fundamentāla tiesiskuma pamatprincipa kā nevainīguma prezumpcija ievērošanu. Visi fakti, kas ir Sprūdža rīcībā šobrīd, ir tikai un vienīgi apsūdzības viedoklis. Vienas puses viedoklis lietai, kura atrodas tiesā. Sprūdžs, protams, ir vienkāršs puisis, viņš pat paspējis izgudrot jēdzienu “100% varbūtība” un pasludināt, ka Lembergs tiks atstādināts tieši ar šādu "varbūtību", pat formāli nesagaidījis Lemberga paskaidrojumus. Skaidrāk jau vairs nav iespējams pateikt, ka nekādi tiesiski argumenti un pat procedūra te nevienu neinteresē, un tomēr tiesiskuma koalīcijai un visām viņu grūpijām un atbalsta organizācijām te būs iespēja parādīt, kā saprot tiesiskumu. Un cik viņiem rūp tas, vai arī viņu oponentiem tiek nodrošinātas elementāras tiesības, vai nē, proti, cik lielā mērā viņiem patiešām rūp tiesiskums.
  • 4
  • 0
Reformu pārteja atbildīga par kropl
R
Reformu partija grib padzīt rīdziniekus no Rīgas Reformu partija ir par tādu nekustamā īpašuma nodokļa politiku, kas nākotnē liegs iespēju daudziem rīdziniekiem dzīvot Rīgas individuālās apbūves zonās. ______________________ Tur tev taisnība, jo Saeimas Tautsamniecības komisiju vada RP biedris vjacislavis dundurovskis (lūdzu nejaukt ar MK prezi dundukovski no V), kurš tautsaimniecības lietās vispār neko nesaprot , bet tikai putrojas.
  • 4
  • 0
Reformu partija grib padzīt rīdzini
R
Reformu partija ir par tādu nekustamā īpašuma nodokļa politiku, kas nākotnē liegs iespēju daudziem rīdziniekiem dzīvot Rīgas individuālās apbūves zonās.
  • 6
  • 1
Skaudri
S
bet patiesi uzrakstīts komentārs
  • 6
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Burovs mērķē uz Rīgas mēra krēslu

Par politiskajiem procesiem un to, kādēļ Rīgai un valstij kopumā tik grūti sokas ar ekonomikas sekmēšanu, laikraksta Diena galvenais redaktors Gatis Madžiņš un žurnālists Guntars Gūte sarunājas ar S...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas