Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Reformu partijai nozīmīgāks būs kongress vasarā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Prom, prom
P
Ko RP var gausties par neatbalstīšanu - ja būtu ko atbalstīt, tad arī atbalstītu. Bet, kā lai atbalsta to, ka Ķīlis izposta Latvijas izglītību.
URRRAAAĀĀĀ
U
Toties Bauriem Tulšapauriem nav nekā nozīmigāka un vienreizējāka par nācijas nodevīgāko kretīnu un rijīgāko lopu savēlēšanu pat savus bērnus postā grūžot. http://www.diena.lv/latvija/zinas/latvija-nabadzibas-riskam-paklauti-38-proc-iedzivotaju-13930325
Par asinīm
P
Topošā Slovēnijas līdere jau paudusi savu negatīvo nostāju pret valsts īstenoto taupības režīmu un papildus tēriņu samazināšanu. Uzrunājot parlamentu pirms tā balsojuma, A. Bratušeka taupības režīmu nosauca par «viduslaiku medicīnu». «Jūs nolejat asinis, pacientam labāk nepaliek, bet jūs turpināt noliet asinis. Mūsu prioritātei jābūt izaugsmei un darba vietām. Es uzsveru – mums nebūs Grieķijas scenārija,» sacījusi A. Bratušeka.
cony
c
Būtu jau labi,ka donoru centros būtu milzīgi krājumi citu asiņu,bet nav un donoru asinis ir pārāk dārgas,tādēļ jādara lai soli pa solim pašiem sāktu rasties vairāk asiņu un mēs izietu no anēmijas.To Latvija arī ir izdarījusi un principā jau tagad mūsu dzīvošanai un attīstībai ir pietiekoši savu finansu,jo budžeta deficīts ir samazināts līdz minimumam.
  • 3
  • 2
krokodils - visiem
k
Vienīgais Vienotības "nopelns" ir tautas iedzīšana dziļā nabadzībā un tā rezultātā intensīvā jaunatnes migrācijā.Reformu partijas nopelns ir TP,LPP/LC noslaucīšana vēstures mēslainē un ZS astatināšana no varas.
visi to krokodils
v
Tādēļ jau arī Zatlera RP noslaucīja Latvijas galdu no TP.LPP LC dalēji ZZS negausīgajiem,alkatīgajiem liekēžiem,jo tieši šo partiju sliktais darbs jeb nedarbi , iedzina tautu dziļā nabadzībā un migrācijā-labāku apstākļu meklējumos.Vienotība panēma Latviju,kas principā bija bankrotējusi un TAGAD soli pa solim esam pārkārtojuši savu naudas un ražošanas sistēmas un tas jau sāk nest labus augļus Latvijai.
  • 5
  • 4
lol
l
jo ātrāk atlaidīsim saeimu, jo ātrāk melīgie RP kaluni - Saskaņas draugi - pārstās smirdeet Latvijas politikā
Hehe
H
Kuru gan tas politiskais līķis vairs interesē.
RePeri
R
Nu neraujiet mūs nost no poda. Mums vajag tikai mazliet laika lai izspiestu to labāko un šķidrāko.
Senais
S
Protams, jo pēc vēlēšanām aktualizēsies pašlikvidācija, ko var apstiprināt tikai kongresā. Kaut nu sanāktu kvorums lai nesanāktu nesmuka izplēnēšana.
Vītola
V
Pavaicājat kongresā Ķīlim, kad viņš beidzot sāks strādāt.
  • 4
  • 2
Reformu partija ar nekustamā īpašum
R
Reformu partija ar nekustamā īpašuma nodokļa palīdzību grib padzīt vietējos iedzīvotājus no senču mājām Mežaparkā, Teikā, Imantā, Jūrmalā u.c., lai māklerfirmas varētu izpārdot zemi Krievijas pilsoņiem
  • 5
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas