Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Reformu partijas līderi pašvaldību vēlēšanās Ventspilī būs Landmaņi un Kantsons

Reformu partija (RP) Ventspils domes pašvaldību vēlēšanās plāno startēt kopā ar citām partijām, un tās virzītie līderi būs Aivis Landmanis, Ivars Landmanis un Dzintars Kantsons, sestdien RP domes sēdē pavēstīja partijas valdes loceklis Jānis Vilnītis.

RP Ventspils domes vēlēšanās piedalīsies ar tādām prioritātēm kā reformas un pārmaiņas, pilsētnieku solidaritāte kopējam mērķim un bērnu un jauniešu interešu izglītības centru attīstība.

Savukārt Liepājā tiks veidots atsevišķs tikai partijas saraksts, kura vadībā būs pats Vilnītis, Atis Deksnis, Laila Atiķe un Varis Jansons. Kā prioritātes izvirzītas izglītība un sports, uzņēmējdarbība, veselība, sociālā aizsardzība, drošība, tūrisms un kultūra un citas.

Gatavojoties vēlēšanām Kuldīgā, RP iecerējusi virzīt jaunos līderus, tajā skaitā Aleksandru Cimermani. Tiek izskatīta iespēja startam kopā ar citiem politiskajiem spēkiem. Kā prioritātes partija redz Kuldīgas uzņēmējdarbības vides sakārtošanu, vecpilsētas kultūrvēsturiskā mantojuma potenciāla izmantošanu tūrisma veicināšanai un zaļā tirgus attīstīšanu.

Arī Saldū iecerēts sadarboties ar citām partijām, un kā RP kandidāti būs Sergejs Beļkevičs, Māris Bobkovs un Jānis Kleins. Kā prioritātes tiek nosauktas straujāka ekonomiskā izaugsme, bezdarba mazināšana un pilsētas un novada līdzsvarota attīstība.

Vilnītis skaidroja, ka Talsos RP startēs atsevišķā sarakstā ar līderiem Sandru Pētersoni, Aināru Lūku un Elīnu Čuderi. Prioritāšu sarakstā būs ekonomika, izglītība un labāka pārvaldība. Kā īpaša aktualitāte tiks uzsvērta veselības aprūpe un dienas stacionārs.

Kā ziņots, sestdien norisinājās RP domes sēde, kurā partijas domnieki diskutēja par gatavošanos 2013.gada pašvaldību vēlēšanām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas