Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Reģionu partijas grib Saeimā, bet nezina, kā tur tikt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bezspēcīgā
b
par kādām vēlēšanām Jūs runājāt,kāda daļa ir tautai par jūsu krēslu dalīšanu .Nevajadzēja referendumu par LATU SAGLABĀŠANU ,NEVAJAG NEKĀDU VALDĪBU,JO VISU KOMANDĒ BRISELE.NEREDZU JĒGU VĒLĒŠANĀM.
kaimiņš
k
Tak Adamovičs ir "Tautas partijas" bijušais vadītājs Preiļos .Latgales partijā Preiļu novadā visi bijušie tautpartijnieki.Šaubigi ka vinš ir labs saimnieks.Kad jau neredzēja ko dara viņa vietnieks(slimnīcas vadītājs Vienotibas biedrs),kad izzaga vairāk kā 300tūkst. latus un par to notiesāja uz 3 gadiem grāmatvedi,bet vadībai nekāda soda.
vilis
v
"Vairāki vietējie līderi pieļāva iespēju sadarboties ar valdībā pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem, lai nešķeltu latviešu vēlētāju balsis." Ļoti prātīga un apsveicama domāšana
Ss
S
Ir skaidri redzams ka viss šis partiju daudzums neatbilst lv mērogam,partijas paliek virak n vairak un jo vairak partiju jo vairak sridu par budžeta naudu un jo lielāka zagšana valsti. Atliek vien cerēt ka atkartosies vēsture un lv drīzumā parādīsies nākamais Ulmanis kurs ieviesīs kārtību visa šai "demokratijā".
Jānis
J
Ja jau Salcevičs apsveic zagļus repši un šleseru,tad Jēkabpilij nekas labs nav gaidāms.
Buba
B
Neticu, ka mēs, reņģēdāji būsim mācījušies un šoreiz neuzķersimies uz banāniem (Stendzenieka taisītiem no Kampēja/Buldozera sūda). Pēcvēlēšanu naktī, pēc PLL izgāšanās, Šlesers skābu smaidiņu ģīmī TV ekspresintervijā taču prezentēja savu nākošo biznesa projektu: "Mūsu nākotne ir Reģionu partija!"
Ezis
E
Reņģēdājiem jau ir izvēle tikai starp kompartijas dažāda nosaukuma frakcijām, praktiski viss tas pats alkatība ,bezatbildība un nejēdzība. Četrus gadus mēģina sagrābties sev priekš atlikušās dzīves. Izvēles nekādas.Jo neatkarīgs cilvēks pie varas nevar nonākt principā,pēc komunistu pārkārtotiem likumiem,tikai "sponsorēti."
  • 0
  • 1
kapital
k
Iekļūt ir vienkārši.Jāsola vēlētājiem ķīseļa upes debesmannas krastos un gan jau balsis sazvejos!
kurš tad škelistus tur laidīs
k
bet vai tad viņiem vēl nepietiek, viena Rīga dod miljardu
Nesaprotu
N
Krauklis ar Sesku labāki par Zaķl un Vilku?
Vārds
V
Viņi vairāk smird un smako!
  • 3
  • 1
Arturs M
A
Ja nevar pavilkt,tad nav ko stjelt!Pietiek jau partiju!
pašvaldības ir pretīgi korupcijas p
p
Latvijas pašvaldībās bez kukuļa - viss kā pret sienu
Ventspils Muļļ
V
kaatad lembe sen ar savu mees vetspilij sakopojies ar zaļi sarkanajiem zemniekiem izveidojis sarkani zaļos trubas zemniekus un tiiri braši maršee saeimaa pats pavidu kaa sū*s pa aaliņģi , muužiigaia premjera kandidaats , bet nekad nestarteejošs jo laika maz , vairaak jaasitaas pa tiesaam
Senais
S
Jāieinstalē lielajās partijās savus "Trojas zirgus" un tad tiem jākļūst par "neatkarīgiem"(Kas tie tādi un kāpēc tie , pametuši laivu nenoslīgst?).
Ezis
E
Biedriem komunistiem vajadzētu atjaunot Satversmi un likvidēt 5% barjeru ,jo knapi 1% iedzīvotāju ir partijās,bet kuras ''sponsorē''pārdesmit cilvēku un regulē pēc sava prāta."Neatkarīgie"ir tikai tie deputāti ,kas pilnīgi konkrēti apdirsa visus cilvēkus ,kas par viņiem balsoja. Skaidrs ,ka atrasties pie siles ,lai varētu uzlabot savu un draugu labklājību ne ar ko neriskējot,visiem "partijniekiem "gribas. Tagad vēl labāk kā krievu laikos ,tad specveikali ,bet te arī par miljonāru var kļūt sēžot deputatkas krēslā. tas ka "sponsoram" ir jāļaujas tāpat kā Lienes ielas meitenēm ,jau neliekas svarīgi.
  • 0
  • 1
Urbanovičs
U
Šķēle un Kalvītis nespēs palīdzēt. Vienīgais, atliek Šlesers!
  • 0
  • 1
Vārds
V
Krievija caur reģionu partijām grib tikt Saeimā, un vispār jau zina, kā tur tikt - vajadzīgs tikai vēlētājs, kas tālāk par degungalu neredz.
  • 7
  • 1
pašvaldības ar savu negausību noka
p
Latvijā pašvaldības - līdzeklis deputātu kabatu pārpildīšanai
  • 10
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

No pirmdienas gaidāmi nokrišņi

No pirmdienas mākoņu daudzums palielināsies, pirmdien dienas laikā daudzviet uzlīs, liecina sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas