Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Reģistrētas atkārtoti veiktas izmaiņas KPV LV valdē

Uzņēmuma reģistrs (UR) ir reģistrējis nepieciešamās valdes izmaiņas, un partijas jaunā valde juridiski var pilnvērtīgi darboties, aģentūru LETA informēja partijas KPV LV Saeimas frakcijas vadītāja vietnieks un valdes loceklis Ēriks Pucens.

Arī UR apstiprina, ka izmaiņas ir reģistrētas.

Līdz ar to jaunā valde varēs īstenot sākto partijas pārmaiņu procesu, kas ir viens no tās galvenajiem mērķiem, piebilda Pucens.

Viņš tāpat skaidroja, ka pašlaik juridiski viss ir sakārtots, lai partija varētu pilnvērtīgi pieņemt lēmumus un iet "lieliem soļiem uz priekšu" pārmaiņu īstenošanā.

Pucens atgādināja, ka partijas valde tika paplašināta līdz deviņiem biedriem, daudz plašāk pārstāvot biedru intereses, kā arī mainīta iekšējā procedūra no ikgadējām partijas biedru kopsapulcēm uz kongresa formātu, kāds ir citām partijām un kas neprasa vismaz pusi biedru klātbūtni, kas fiziski nav iespējams biedru dzīvesvietas dēļ.

Viens no pirmajiem jaunās valdes praktiskajiem darbiem būs jaunu biedru iesniegumu par uzņemšanu partijā apstiprināšana, ko nebija iespējams izdarīt vairākus mēnešus. Savukārt starp lielajiem valdes darbiem ir pārmaiņu procesa īstenošana, stiprinot partiju.

Par partijas valdes priekšsēdētāju tika apstiprināts Atis Zakatistovs, bet par valdes locekļiem ievēlēja līdzšinējo ekonomikas ministru Ralfu Nemiro, labklājības ministri Ramonu Petraviču, ekonomikas ministru Jāni Vitenbergu, Saeimas frakcijas vadītāja vietnieku Ēriku Pucenu, Saeimas OIK parlamentārās izmeklēšanas komisijas vadītāju Ievu Krapāni, Nodokļu apakškomisijas vadītāju Ivetu Benhenu-Bēkenu, kā arī Alojas novada domes deputātu Māri Možvillo un Jelgavas pilsētas domes deputātu Lauri Zīvertu.

Kā ziņots, UR iepriekš bija noteicis, ka partijas KPV LV 8.februāra atkārtotā biedru sapulce nebija lemttiesīga, tāpēc UR noteicis termiņu - 20.aprīli - trūkumu novēršanai jeb jaunas sapulces sasaukšanai.

Partija uz atkārtotu sanāksmi sanāca 28.martā, apstiprinot iepriekš veiktos grozījumus partijas statūtos un jauno partijas valdi.

 

Top komentāri

prokurors Vioriks
p
Ja ubagus maina vietām summa no tā nemainās
novērotājs
n
kādā veidā 28.martā , kad bija aizliegums pulcēties, KPV LV valde sanāca uz kopsapulci ? attālināti? online? kur ir protokoli ?
Latvju puika
L
suņubūda kā veca mauka meklē jebkuru pircēju...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas