Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Reitinga kritumu piedzīvojuši visi lielākie politiskie spēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arčija miteklis
a
vai aizgāji, jeb izlika no mitekļa?
Archijs
A
Vai ari shadus gadiijumus Dombrovskis apskatiijis savaa graamataa - Kaa Latvija no kriizes izgaaja. Kaut kaads sviests - vai tas neliecina par Latvijas shkjelshanos - kamer Valdis raksta graamatu, cilveekus izliek no dziivokljiem, atnjem mantu, izputina. Nez vai vinjsh tik pat atklaati njirgaasies pret tiem, kas sho piektdien ieradiisies graamatas izdoshanas pasaakumaa. Aizieshu paskatiishos.
ceļš rozēm kaisīts
c
Jā gan, uz "zaļajiem" "zemniekiem" tautas vienīgā cerība,- ja ievēlēs Lembergu, tad viņš atdos savus miljonus karsti mīlētajai tautai un mēs visi būsim bagāti un laimīgi līdz mūža galam... tālāk gan vairs tik labi iet nevarēs ,jo, kā ļaunas mēles (cerams) melš - Lembergs ar pašu nelabo līgumu slēdzis...
Cinītis
C
Sīkpartijām vajadzētu apvienoties. "Mazs cinītis gāž lielu vezumu" Ražots Latvijā - 1,0% + Pēdējā partija - 0,9% + Par prezidentālu republiku - 0,8% + Tautas kontrole - 0,2% +KDS - 0,1% + PCTVL - 2,2% + VL-TB/LNNK - 5,4% = 10.6 Ar Atbildību gan nebūtu ieteicams sadarboties kamēr partija neatbrīvosies no jogurtvīriņa.
mūsu Riga
m
ne par velti krievi saka - Riga,naša, to apstiprina arī aptauja - nav gandrīz vairs neviens latvietis, ko iztaujāt, neba kāds sevi cienošs cilvēks balsotu par SC, jo tur mūdži vien - neviena cilvēka...
XYZ
X
Nu feini, ka Melotība iet uz grunti. Latvijai vēl kādas cerības paliek...
hmm
h
Kā jau domāju SC ar savu 9 maija bordeli un karuseļiem reitingu ir norāvusi uz leju. Domāju, ka turpinās kristies. Par agru sāka ar garmoškām staigāt.
I.Gr.
I
Ljoti pareizi Koks raksta! Varbuut aiznjeemaas mkjeniit vairaak, bet arii tas nav nekas, kad redzam kaados paraados grimst bagaataas rietumu valstis. Mums vajadziigi uznjeemiigi cilveeki, deviigi bagaatnieki, jaattiista uz nebeedu ruupnieciiba. Jaabeidz zelta telja pieluugshana. Nauda nav galvenais. Jaapilda pienaakums. Arii muusu bagaatnieku beerni nebuus laimiigi, ja latvieshu tauta izniiks!
>ksenofīls 11:41
&
atgriešanos?vai vari nosaukt kadu dienu,kopsh psrs iebrukuma,kad shi sarkanarmieshu okupantu atnestaa cilveknideju rezhima drausmigi degradetaa Mate Latvija nebutu lielkrievu impērijas ietekmē??Vai taa sarkanbaltsarkanaas lupatinjas izkarshana 4. maija,zem kuras komunistbandformejumu jaunais vilnis izlaupa rietumu iedzivotaju naudas,un padomju civilokupanti siro pa Eiropu,"nesdami" LV vardu?
ksenofīls
k
Domāju, ka vienīgā partija, kas spētu nonākt pie reālas okupācijas seku likvidēšanas, ir Nacionālā Apvienība (vai, pareizāk sakot - Visu Latvijai). Un jebkāda spriedelēšana par saglabātās "padomju tautas" partiju reitingiem ir demagoģiska!
ksenofīls
k
"Padomju tauta"un tās pēcnācēji ir PSRS okupācijas nelikvidētās sekas un tās "reitings" ir nelikumīgs! Un šīs nelikumības saglabāšana nozīmē "demokrātisku" atgriešanos lielkrievu impērijas ietekmē un, politiski devalvējot NATO un ES, - arī pilnīgu atgriešanos Krievijā...!
koks
k
Tu laikam vispār nedzīvo Latvijā, ja neesi dzirdējusi, ka no 7.5 miljrd. Dombrovska valdība aizņēmās tikai 3 mljrd. un vienojās ar SVF, ka vairāk neņems aizdevumu. Pie kam 3. mljrd. tas nav nekas salīdzinot ar ,piemēram, Īrijas 85 miljrd. Salīdzinājumam, Hollande tikai par tulpju eksportu gadā nopelna 5 miljrd. un tur, tāpat kā lielākajā daļā skandināvijas valstu nodokļi ir vēl augstāki nekā Latvijā, Zviedrijā vispār nodokļi ir ap 60%.
?
?
kāpēc Tautas partiju un LPP/LC neskaita kā PLL?
fui
f
kremla spcdienestu organizetaa jauna vilna komunistbandformejumu teatris par demokratijas un "brivas" LV temu. DDD
koks
k
Smieklīgi ir visi reitingi, kur 1. vietā parādās SC, līdzīgi, kā pirms vēlēšanām, kad uzrādīja SC 32%, bet realitātē dabūja tikai 18%. Par reitingiem var secināt vienu, uzvar tajos tie, kas pasūta mūziku. Diemžēl, izpaliek objektīva aina, kurš tad ir populārākais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

aptauja

Par kuru politisko partiju Jūs domājat, ka balsotu, ja rīt notiktu Saeimas vēlēšanas?

SC - 18,5%
ZZS - 15,1%
Vienotība - 11,7%
VL-TB/LNNK - 5,4%
LPP/LC - 2,5%
PCTVL - 2,2%
TP - 1,3%
Ražots Latvijā - 1,0%
Pēdējā partija - 0,9%
Par prezidentālu republiku - 0,8%
Atbildība - 0,4%
Tautas kontrole - 0,2%
KDS - 0,1%
Daugava-Latvijai - 0,0%
Nav izlēmis/Nezina - 23,0%
Nepiedalītos vēlēšanās - 16,9%

Avots: Latvijas Fakti

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas