Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Reitingu aģentūra Moody’s uzlabo Latvijai kredītreitinga nākotnes vērtējumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andrītis
A
Kalvīša laikos reitings bija A2, tad nokrita uz A3, tad strauji caur Baa1, Baa2 uz Baa3-. 2010.gada martā reitingu pacēla no Baa3- uz Baa3, tagad no Baa3 uz Baa3+. Ja turpināsim tādā pašā tempā, varbūt pēc gadiem pieciem sasniegsim Baa1...
Nieki
N
Muļķības, ar nezkādiem kredītreitingiem paēdis nebūsi un darbu arī tie cipariņi nevienam nesagādās! Valdība, kā parasti, spēlējas ar skaitļiem bez kādas jēgas.
vēsais
v
tas gan, uz maizes to nevar uzlikt, taču ar labāku reitingu vieglāk piesaistīt kapitālu un radīt darbavietas, kā arī jāmaksā zemāk procenti par aizņēmumiem. un no tā gan cilvēkiem būs vairāk naudas, tai skaitā ēdienam.
  • 2
  • 1
Labs darbiņš
L
Domāju, ka te lieli nopelni ne tikai Dombrovskim, bet arī Vilkam. Tautai jābūt tik gudrai, lai tiktu novērtēti viņu nopelni. Jā, ir grūti, bet ir jākārpās ārā no Kalvīša koalīcijas izraktās bedres. Kaut nu cilvēki vienreiz ieraudzītu PLL, ZZS un SC patieso, t.i., ierāvēju nevis valstsvīru, seju.
nu jā
n
Malacis Dombrovskis!
Dr.xy
D
Kur palikusi visi Dombrovska aprejeji.Vins un Vienotiba paveica,so tauta nepopularo darbu.Un pat "visu zinosajiem finansu ekspertiem" komentaros vairs nav ko kritizet.Kredita reitings ir pieradijums,ka Latvija krizes smagako punktu ir parvarejusi.Vienigi,ja Latvija pie varas bus SC,PLL un ZZS,tad kredita reitings kritisies.Starptautiskas finansu institucijas perfekti parzin situaciju Latvija.
Andrītis
A
Šobrīd inflācija Latvijā ir ~5%, bet pēc Māstrihtas kritērijiem jābūt zem 2,4%, tā ka tas gada beigās var pārvilkt svītru visiem pašreizējiem reitingiem...
  • 2
  • 2
standzinieks
s
Ha ha, Dombrovska aprējēji tagad cīnās citā frontē- apollo portālā raksta indīgus komentārus pie raksta "Dalībai «Oligarhu kapusvētkos» piesakās tūkstošiem cilvēku"
  • 1
  • 2
dlaņķis
d
nu, var redzēt, ka Latvijai pārmaiņas pēc kādu laiku bijusi salīdzinoši jēdzīga valdība. kā būs turpmāk - nu nez, pārāk daudz tomēr šeit idiotu, par PLL, SC un ZZS balsotāju...
Svins
S
Moody's - optimisti! :)
KLM
K
Lūdzu, atvainojiet - vēsais. Vēlreiz atvainojos.
KLM-vēsis
K
Pilnībā Jums piekrītu, vis labākais, kas mums ir bijis, bet nebūs vairs nekad, ir biedri Kalvītis, Godmanis un Slakteris, jā, piemirsu, arī biedrs Lembergs, gudrs un inteliģents, jo nēsā hūti.
KLM-zinātājs
K
Nu, nezinu gan, vienalga tas Dombrovskis vainīgs - visus tos pārpalikušos no 7,5 miljardiem sarūpēja biedrs Lembergs, tiekoties ar SFV pārstāvjiem, kategoriski uzstājot, ka tā tās lietas neies, SVF pārstāvi piekrita, un, lūk, valstij lieka nauda, kuru izkārtoja biedrs Lembergs, latviešu nācijas glābējs un tēvs !
zinātājs to KLM
z
No tiem 7,5 miljardiem (EUR) iztērēti tikai 4,1 un atlikušo daļu ja viss būs ok nemaz neņemsim
vēsais
v
vai tik nebija kaut kas virs 5miljardi eur? bet jebkurā gadījumā - Kalvītis, Godmanis un Slakteris ir bijuši lielie aizdotās "naudas apguvēji", kamēr Dombrovskis, Repše - tie, kas no aizdotās naudas atradinās. Un tā arī reitingu aģentūras savus pēdējos vērtējumus par LV komentē - samazinās atkarība no ārējā finansējuma.
  • 7
  • 2
KLM
K
Domāju, ka krīzes pārvarēšanā vislielākie nopelni ir biedriem Kalvītim, Godmanim un Slakterim - viņi valsts kasē bija sarūpējuši 7,5 miljarduus - kurus Dombrovskis, neko nedarīdams, lika lietā un, lūk, reitingi kāp uz augšu..
lops
l
Moody’s zin un saprot visu, ņemam viņus valdībā ....
Bo
B
Vai bija tik grūti nosaukt rakstā arī pašu reitingu? A, B, BB utt. Tik daudz sarakstīts un viss tukšā. Slikts žurnālists.
asd
a
Super! Taa turpinaat!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas