Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Repše draud Jakāna disciplinārlietu pabeigt bez viņa paskaidrojuma; Jakāns atsakās tos sniegt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusais
k
Diezgan precīzi noformulēts. Bet nu VV jau cik zināms roācijas amats ir atrasts un esmu pārliecināts ,ka viņš to zin.
sveiks, lai dzīvo
s
Jakāna un Sporta neaiztikšana no JL puses ir viens no nosacījumiem, lai TP valdībā varētu justies komfortabli. TP taču nepieļaus, ka aiztiek šēmu veidotājus un piesedzējus. Lai veicas,Einār. Nekavējies dot iekšā šiem kriminalistiem pēc būtības.
:o)
:
Spriežot pēc šeit rakstītā Repšes rīkojuma par disciplinārlietu sagatavotāji vai nu apzināti, vai savas nekompetences dēļ sagatavoja nekvalitatīvu rīkojumu un Jakānam šajā gadījumā tik tiešām ir taisnība.
beta
b
Informacija ir vienpusēja, tā, ko pauž Jakāns. Neko nezinu, mani neinformē, lieta nav pareizi ierosināta, Repšem nav tiesību prasīt paskaidrojumus utt. Tikai garāmejot pavīd, ka "No aģentūras LETA rīcībā esošā dokumenta kopijas secināms, ka ministrs Jakānu un Zaļūksni informējis: "Visi lietas materiāli, uz kā pamata ierosināta disciplinārlieta, ir VID rīcībā." Un muļķīgi domāt, ka FM ierosina lietu, bet lēmuma kopiju nenosūta Jakānam... FM neielaižas Jakāna spēlītē un bērnišķīgajos ķīviņos kurš sēdēs uz podiņa...:))) Repšes politika gan vienmēr ir bijusi tāda, viņš ir stāvējis pāri mazu sunīšu rejām. Ja kas, tas daudzus mazus sunīšus kaitina... Pieņemu, ka Jakāns blefo un taisa skaļu troksni, kas adresēts pūlim. Tik nenovertē to, ka arī pūlī viņa akcijas ir stipri zemas...
Ērglis
Ē
Palasīju viņa tās prasības....Vispār tas ir Latvijas zieds - likumi tādi, ka tur valda bezkaunīgi rukši, jo viņi zin, kā tos izmantot savā labā. Kā var atļaut iepazīties ar izmeklēšanā esošu lietu izmeklējamajam - poņatj ņeumeju. Repšem izturību. Jakānam - novēlu necelt tik augstu snīpi, tā var reāli apdauzīt pauri. p.s. starp citu, Jakāniņ, kur Satversmē ir rakstīts, ka ministrs nevar patriekt slikti strādājošu ierēdni?
Ērglis
Ē
Atšķirība tomēr pamatīga. Lembergs nedarīja neko - un tas viņu glāba. Taču ministrs nepavēlēja Jakānam ignorēt likumu un labas pārvaldības principus. Jakāns to izdarīja un cerēja, ka TP viņu piesegs. TP nepiesedz, jo saprot, ka tas beigsies ar to, ka viņi vispār nekur netiks. Nu tad džeks tēlo, ka baigais jurists ir un spirinās.
dzeris
d
Jakāns zina, ka TP neļaus viņam darīt pāri, tāpēc tāds varonis. Bet, beigs tāpat kā Sončiks.
jautrais
j
.. OBXSS laikā bija teiciens, kas nostrādājis tirdzniecībā 5. gadus var sēdināt bez tiesas sprieduma, kā domājiet tagad varētu šo normu atjaunot attiecībā uz uz....?
jautrais
j
... ko tur daudz ņemas, izmet Jakānu un ieceļ vaskēviču un beigta balle...
Ojārs
O
Jums visiem jāsaprot, ka einim cilveku dzives un likteņi neinteresē! Arī Tav nē! AIZDOMĀJATIES!!!
Maska
M
Sastādiet ,Repše, aktu, ka Jakāns atsakās sniegt paskaidrojumu - un uz priekšu !
Didzis
D
Lai gan, protams, Repšes kungs šo disciplinārlietu veido ne īsti pareizi, tomēr arī Jakāna kungs kļūdas. Nevajadzētu uzskatīt, ka tas, ka Satversme paredz cilvēkam ir tiesības uz informācijas pieejamību nozīmē automātiski arī, ka valsts civildienesta ierēdnim ir šādas tiesības. Ar 2008. gada 29. septembra lēmumu lietā Nr.A42480306 (senatore-referente Jautrīte Briede) Augstākās tiesas Senāta Administratīvo lietu departaments ir nolēmis, ka ierēdnim cilvēktiesības nepiemīt un ierēdnim nav nekādu tiesību iegūt informāciju, kas attiecas uz viņu. Tā, ka - likumus vajag zināt, VID ģenerāldirektoru kungi!
Antons
A
Šī jau izskatās pēc marsiešu dejas - bet abpusēji!
AB
A
Skat kā tpisti čakli sakomentējuši :)
jautājums
j
VID ir jāieved kārtība un jāmaina vadība . Par Futbolistu nemaz nerunājot... Ja Repše to izdarīs...Tad cepuri nost !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas