Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Repše: Jādomā par ekonomisko attīstību, tad mazināsies arī etniskās nesaskaņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pirksts
p
Ko tad sis uzzimejies? Laikam Vienotiba sak uztvert nopietni tos majienus par parakstu vaksanu Saeimas atlaisanai:), Repse no Dombrovska plano parnemt stafeti?
vovka
v
Kā vienam no pazīstamākajiem valsts izsaimniekotājiem, šim kundziņam tiešām vajadzētu dot iespēju attiecīgā iestādē kādus gadus padomāt par valsts ekonomiskās attīstības perspektīvām.
K-K
K
... Vel viens APALOGETS PARADIJIES... ... Redzam, redzam kuram nauda ir svarigaka par dveseli ... !!!
dainis
d
10 Saeimas vēlēšanās startēja partija` Ražotāja Latvija` - dabūja nepilnu 1 % . Lūk atbilde par Latvijas vēlētāju izpratni par problēmu sakni - ekonomiku ... BEZCERIS
šitais
š
pajoliņš jau atpakaļ no marsa???
alma palma
a
pilnīgi piekrītu. ir taču skaidrs, ka tieši ekonomiskās krīzes laiks bija pats piemērotākais eļļas piešaušanai ugunī, ko izmantoja nesaskaņu kurinātāji. ar pilnu maku un vēderu - kurš gan celsies kašķēties?
šeit ar
š
vai kā redzami sorosiešu nagi
maija
m
repse izradas vienigais ,kas spej visus sos notikumus noformulet pareizi!
minhābens
m
Vienīgie, kas kaut ko uz Zemes ir sakārtojuši un formulējuši ir citplanetiešu nācija.
  • 1
  • 8
Jens Z
J
par to tas pajoliņš repše varēja domāt, kad viņam bija dota iespēja ministrēt, nav ko otrreiz līst tur, kur jau vairakreiz ir smagi izgāzies
Advokāts no Marsa
A
Nelaime ir tā, ka Repše to neatceras,. Viņam katra diena ir kā no jauna piedzimšana, Ļoti grūti uz zemes uzturēt līdzsvaru un skābekļa procentuālo devu.
  • 2
  • 11
šai - a - šai- putrija
š
MUms jau 20 gadus ir izdevies kontrolēt latvijas ekonomiku, bet tie citplanetieši arī traucē. Laikam jau tomēr kosmiskas nesaskaņas?
Lops
L
Vispirms ir jāizlabo kļūdas,kas tika radītas 90.g-jāveic izglītības reformas(pāriet uz latviesu valodu),jāveido viens nacionālās televīzijas modelis,kas raida tikai latviesu valodā-nevis,ka ir tagad-krieviem stāsta vienu un krieviski-latviešiem citu,jāievieš stingrāki naturalizācijas nosacījumi un lielaka kontrole-jo šaubos ka vismaz 30-40% nokārtojusi eksamenus-vnk nopirkuši-jo nezin ne bū ne bē,jāpalielina sodi un vairāk jāapseko uzņēmumi-kur tiek nodarbināti cilvēki,kas neprot latviešu valodu!Jāseko,lai uz Latvija ražotām precēm-mūsu veikalos nebūtu tulkojumu citās valodās-tā teikt jārada neērtības,lai veicinātu latviešu valodas apguvi un pielietojumu-citādi nekas neiznāks un ar ekonomikas veicināšanu šīs problēmas nepazudīs,bet nogulsies otrā plāna-un kad atkal kļūs aktuālākas,tad tas var notikt ar lielu sporādzienu!Tāpēc jārīkojas nekavējoši!
Ivars
I
es dziļi ticu, ka ar iglītību ir par maz,. vajag ticību
  • 3
  • 0
BFC
B
Latvijas politikai viennozīmīgi pietrūkst Repšes- mugurkauls, ticība, intlekts. Vidējai Latvijas politikas pelēcībai, protams, nevajadzīgs un pat bīstams.
bums
b
Mugurkauls ir laba lieta, bet lielākai daļai latviešu patīk nemaksāt rēķinus, ne par ko neatbildēt un izlikties, ka vini neko nezin, ja tas nav izdevīgi. To pašu Lembergu sen vajadzēja iesēdināt, bet daudzi par viņu vēl fano. Jo tā ir ērtāk - tēlot kurlo un saņemt algu. Par Repši visi priecājās, bet reāli neviens negrib darīt darbus, lai iet uz priekšu. Arī pašreizējais premjers Dombrovskis drīzāk ir vērotājs, nekā darītājs. Un visiem viss ir labi. Nebūs nekāda attīstība, kamēr visi gulēs ar vaļējām acīm.
  • 4
  • 1
minhābens
m
šādas īpašības ir tieši džekiem - citplanetiešiem
  • 0
  • 10
hmm
h
Vēl arī būtu vairāk jāskaidro rusifikācijas vēsture un metodes, kā arī populācijas pārvietošanas vēsture un dokumenti, kas to noteica.
sig
s
Valsti karos ievilkuši,izlaupijuši un izrijuši visu ko var , bet visus mācīs.
Sociāldemokrāts
S
"Tāpēc esot jādomā, kā veidot ekonomisko attīstību un ilgtermiņa stabilitāti." Bļāviens, nu beidzot tak vienam "patriotiskās elites" pārstāvim rodas doma, ka ESOT JADOMĀ!. Pārējie, acīmredzot, vēl šaubās, vēl nav atjēgušies pēc referenduma uzvaras vai vispār cer arī turpmāk NEDOMĀT, bet "kruķīt ģēlas". Ir cilvēki, kuriem ekonomikas attīstību un stabilitāti PERSONISKI NEVAJAG, jo straujš ceļš uz miljonāru aprindām PĒC DEFINĪCIJAS nav savienojams ar valsts stabilitāti un ekonomikas izaugsmi. Strauji saraust sev bagātību iespējams tikai juku un haosa laikā. Nu, nevaram mēs tādi, atšķirīgi, sadzīvot. Vairākumam vajag gan attīstību, gan ilgtermiņa stabilitāti. Būs sāpīgi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas