Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Repše: nākamgad izdevumi būs jāmazina vēl vairāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d'Andris
d
Zagļu rīcība ir prognozējama. Bet vai ir dzirdēts, ka idiots zagli cietumā ielicis? Jebkura finanšu izpratnes viduvējība ar veselu saprātu no JL būtu labāka par šo veiksmīgas sagadīšanās rezultātā jau senos laikos amatā nokļuvušo i.... Lai ir "godīgie", bet starp viņiem taču noteikti ir kādi, kas ir godīgi un ar raksturu, garīgi veseli un "something special". Manuprāt, neviens garīgi vesels cilvēks nemaz neapspriestu bērnu naudas samazināšanu krīzes laikā, kur nu vēl kā pirmo un gandrīz vai vienīgo soc budžeta glābiņu.
Vai citiem, nē ?
V
d'Andris 09:35 Einar, samazini taču arī savu privāto budžetu līdz tādam līmenim, lai tu nebūtu atkarīgs no aizdevējiem! KO ĪSTOS VALSTS APLAUPĪTĀJUS SAUDZĒJAT? VAI VĀRDA BRĀĻI (arī izbijušais RD), GRŪTUPIŅŠ, Šlusariņš, Bojāriņš (RD) utt. Jums gana mīļi, vai ?
izbijis valsts patriots
i
No šīm pozīcijām mēs visi varam tikai tukši muldēt. Ne mums ir tā iespējas mainīt ne arī kaut ko darīt. Šitāda veida problēmas nācās apspriest vēl 80 ajos,Gan ar ļoti gudriem cilvēkiem ,gan ar ne tik gudriem. Ko vispār te kāds vērtīgu var pateikt,pat tad ja būs vērtīgi padomi ,neviens viņos neieklausīsies. Mūsu izpratnē muld viapkārt ,sākot ar Economist un beidzot ar Somiem. Visi muld ,bet mēs esam tie pārgudrie,paši mēģinam izgudrot ekonomikas likumus. Atvaino PSRS laikā bija politekonomika un vēl vīsādi ekonomikas brīnumi,rezultāts ,pilnīgs fijasko. Tāpēc nevajag izdomā divriteni vēlreiz---TAS NAV IESPĒJAMS. Cita lieta gribam vai negribam to saprast.
Arturs-pensionars
A
Klausoties par ko runā īpaši jau finansu ministrija pirmais kas ienāk prātā,vai Repše zin mūsdienu finanšu definīciju ? Jā,jā, definējiet kungi, kas ir finanses ? Otrs,runas liecina,ka kungi vēlas vadīt Latvijas valsti,kā ? un galu galā ko ? Piemēram,zviedru,vācu,krievu un vēl kādu citu ārzemju īpašnieku bankas Latvijas teritorijā īsteno savu privāto biznesu,kad grib un redz ka var nopelnīt izsniedz lielum lielus kredītus un ar īpaši augsto procentu politikas paņēmieniem pārdala Latvijas IKP uz savas pēļņas pusi,kad laiki grūti,kredītus nedod un izrādās Repšem un ko tā īsti nav ko pārvaldīt,ja nu vienīgi lūgties pie SVF kājām,lai aizdod.Izrādās Latvijas pārvaldība nav mūsu privātais bizness mūsu riski,bet gan ārzemju labvēlība.Visa šī pseido taupīšanas cīņa ir cīņa ar saviem kompleksiem un no pirksta izzīsta menedžmenta sekas,jo kurbulēta tiek doma,ka darboņi ir valsts klerki,saukti par pārvaldītājiem,bet par īstenajiem stāvokļa noteicējiem tiek aiizmirsts ik uz soļa,TIEK AIZMIRSTS,KA VISA CENTRS IR ĪPAŠNIEKS,viņš riskē ar savu kapitālu un atbild par visu. Kamēr vara nerunās un necienīs īpašnieku Latvija peldēs kā nevadāms plosts.
d'Andris
d
Einar, samazini taču arī savu privāto budžetu līdz tādam līmenim, lai tu nebūtu atkarīgs no aizdevējiem!
Ērglis
Ē
"Pēc grozījumu pieņemšanas banku kreditēšana arī privātajam sektoram būs pieejamāka, jo pašreiz ir apdraudēta Eiropas Savienības fondu apguve, kur bankas nefinansē projektus, pat ja tiem piešķirtas valsts garantijas, klāstīja E.Repše." Oho, bankām pēkšņi riski parādījušies? Šito saucās - apdedzinājāmies, tagad tēlosim nezinīšus?
Antons
A
izbijis valsts patriots » antonam 21.05.2009 23:23 Redzi Anton ,par tiem līmeņiem pašiem jāsaprot. Redzi ekonomika == ar nauduvai nauda nevērtigāka par ekonomiku ,jau arī liek saprast ka Latu nāksies devalvēt.,vai sliktākā gadijumā mainīt 1eiro pret 3 vai 4 latiem. Šito lietu vajadzētu skaidrot,bet ir otrs ,varbūt speciāli to nedara. Mēģini saprast ,man arī likās ka 1 eiro var mierīgi mainīt pret 1 Latu ,tomēr nekā. Tie kritēriji ir tāpat kā likumi ar abcdefgkh......utt apakšpunktiem. Eiropa pat gribot nedrīkst mums ieviest eiro savādāk,būs šausmīgs kritiens. pat VFR nekā netiek īsti galā arVDR. Tas nav tik vienkārši. xxxxx Tu raksti daudz, bet pārsvarā kaut kā tikai tukša muldēšana nāk laukā - nav nekā vērtīga
stulbums
s
Latvija jau labu brīdi atrodas banku kontrolē. Tā ka Einār beidz tur imitēt darbību. Kaut ko kāds pa laikam gvelž par neesošas ekonomikas sildīšanu, konstatē ka nekas nesilst un atkal tik apgriež budžetu. Kurš paliks pēdējais Ministru kabinētā un nodzēsīs tur gaismu?
Malda
M
Štrunts par niku :) Kad šovakar Domburs, skarbi pateica, ka latvieši ir stulbi, es pat satrūkos, nebiju gatava to dzidēt, laikam, bet šķiet, ka viņam ir taisnība. Jau paaudžu paaudzēm, latvietis sēž savā sūnu ciemā un gaida Laimes lāci... Tomēr, atziņa, ka paši vainīgi, neko nemaina, tāpat sūnaini ap sirdi. Visus šos neatkarības gadus esmu bijusi Latvijas patriote, biju gatav pieciest grūtības 90-tajos, 2000, vienmēr, kad bija grūti, ticēju, ka nu vēl drusku, un beidzot būs labi. Strādāju, cīnījos, lai visi nodokļi tiktu samaksāti. Kad beidzot nāca "treknie gadi"biju no sirds priecīga: beidzot! Sāpīgi apzināties, ka tā ir bijusi mirāža tuksnesī!
Pastnieks
P
Vienkārši Rātslaukumā vajag uzstādīt giljotīnu un griezt, un samazināt bez bažām.
izbijis valsts patriots
i
atvainojos par niku
izbijis valsts patriots
i
Zini valsts jeb Latvija jau nav vainīga Vainīgi esam mēs paši .
Malda
M
Nē, nu ja vajag, tad lai mazina tos izdevumus no budžeta, tomēr, plānojot algu samazinājumu "budžetiekiem" , lai atst';aj tik cik bajadzīgs vislētākajai virvei un ziepēm... Kurš varētu man iedot recepti, kā nesākt neieredzēt šo valsti (saeimu, valdību), pagaidām vēl tikai necienu.. :(
izbijis valsts patriots
i
Redzi Anton ,par tiem līmeņiem pašiem jāsaprot. Redzi ekonomika == ar nauduvai nauda nevērtigāka par ekonomiku ,jau arī liek saprast ka Latu nāksies devalvēt.,vai sliktāk\ā gadijumā mainīt 1eiro pret 3 vai 4 latiem. Šito lietu vajadzētu skaidrot,bet ir otrs ,varbūt speciāli to nedara. Mēģini saprast ,man arī likās ka 1 eiro var mierīgi mainīt pret 1 Latu ,tomēr nekā. Tie kritēriji ir tāpat kā likumi ar abcdefgkh......utt apakšpunktiem. Eiropa pat gribot nedrīkst mums ieviest eiro savādāk,būs šausmīgs kritiens. pat VFR nekā netiek īsti galā arVDR. Tas nav tik vienkārši.
Māte
M
Aizmirsāt sevi apcirpt,Repšes,kungs?!Visiem griež,bet valdībā kā dzīvoja zaļi,tā dzīvo................ Cieš tik tauta......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas