Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Repše sola atrast naudu radio un televīzijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Uh! Bērni ar īpašām vajadzībam klāt jau rīta agrumā! Vai tad Izglītības ministrija būtu veikusi kārtējo skolas likvidāciju?:)
lno
l
Likteņa ironija - Repše meklēs naudu Rīta vingrotāja radio un Kampēja televīzijai:))
kurmis
k
....ja ljaus dziivot zirgam,zvirbulim,tad dosim naudu radejai un teljukam.
Sandis
S
Ies pa ielu un atradiis? Ko ta, Repshem ir paregja speejas, vai arii tas ir kaarteejais gaajiens cilveeku maldinaashanaa. Kaa var nesoliit? Nav iistais briidis kaitinaat tautu.
āda
ā
finmin....nau nav vērts meklēt...grūst budžeta naudu...izsamniekotājiem,šeptmaņiem,nejēgām... nepaie gads,kad LR kauks atkal,ka vajag naudu,nav naudas !?!
Labais
L
Nu protams, ka naudiņa Radio un TV jāatrod. Jo kas tad turpmāk slavēs jauno laiku, ja valsts Radio un TV, nespēs arī turpmāk maksāt žurnālistiem līdz 3000 latu lielas algas?
zvirbulēns
z
Tu, zemes rāpuli, slieku bende, ne tev spriest par Saules sveicējiem, zvirbulēniem :))))
zvirbulēns
z
Obligāti, citādi nevarēs, aleluja, tev dibenā skuja, tāds tekstiņš ir jāpalaiž, runa tak par miljonu, te nevarēs iztikt ar tekstiņu - nāks meitene baltās zeķēs :))) P.S. Latvijas Rādio - kaput, biedri! Būs jādzīvo bez tā! :)))
A13
A
Viņaprāt, šobrīd nebūtu saprātīgi slēgt kādu no radio kanāliem, jo tas nozīmētu pamatīgas auditorijas daļas zaudēšanu, kuru pēcāk atgūt nebūs viegli ------------------------------------------------- LR2 šlāgerus varētu mierīgi laist pa nakti un kādu stundu pa dienu, LR Klasiku tāpat, nevis n-tie LR1 atkārtojumi.. Baigā nu auditorijas daļas zaudēšana... Bet vai Domskuju plošķaģ vispār kāds krievs klausās? Cik sanāk braukt maršrutniekos - 96.2 vai kaut kas tamlīdzīgs.
kurmis to Daarznieks
k
..jucis,vai,daarznieka svariigaakaa lieta izgriezt nezheeliigi visus tukshos,augljus nenesoshos zarus,un taa tev buus arii riikoties nevis padomiju piesaukt.un pie naudas tukshiem arodiem seedeet.
kurmis
k
..nu,zvirbuleen,nepateiciigais,nieciigais putns,tu nesaproti,ka baltaa zirga siltie aaboli ir vieniigais tavs glaabinjssh shodien.
Dārznieks
D
Absurda problēma. 20- tajos gados LR dibināšanai naudu atrast varēja, bet tagad esam "raduši iespēju" likvidēt. Cik daudz politiķu ir "izauguši" ar Latvijas Radio palīdzību, līdzīgi kā ar skolotāju. Bet tagad nav naudas ne LR, ne skolotājiem. Paldies, politiķiem par to!
mazepa
m
nu ja aizdos Belokoņs, tad jau ik rīta Latvijas himnas vietā LTV būs jāatskaņo - "aleluja Baltais zirgs! "....nu, vismaz noteikti tai klipā 6:43 , ko rāda Latvijas himnas pavadījumā LTV1 , vajadzēs iefilmēt arī baltu zirgu.....vispār tur ir smuki Latvijas lauku rīta skati...pļavas...meičas, kas peldas...varētu arī iefilmēt "balto zirgu":D
zvirbulēns
z
Kur lai ņem, kur lai ņem? Lai veiksmīgāk spekulē ASV vērtspapīru tirgos! Lai aizņemās no Belakoņa, viņš dod, it īpaši valsts augstākajām amatpersonām :))))
mazepa
m
...ja būtu izglītots, tad teiktu "mazepam" :D....nu, bet kur lai Repše ņem to naudu ?...nu ,kur?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas