Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Revertas valde locekle saņēmusi 460 latus mēnesī par pašas auto lietošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ārsts
ā
Tā ir perversija. Ka cilvēks nav īsti vesels, redzams jau sejā- it īpaši acu skatiens par to liecina. ieskatieties!
KM
K
"S.Deglava nevēlējās komentēt radušos situāciju." Kādus komentārus, kuram tie interesē, gaidām vienreiz tiesas lēmumu
Sekmigais investors
S
Sāciet pelnīt sev nevis kādam citam!!! Labākais veids kā nopelnīt neko nedarot! https://uinvest.com.ua/?amigosid=28281
KLV
K
-)))
liekulības matemātika
l
Nav spēka vairs lasīt par tām lielajām algām izredzētajiem.Vienam 170 000, citam 7000.Ja to visu sarēķina un piemet pārējo tautiešu mazās aldziņas - vidējā tiešām lieliska
cereetaajs
c
Smuka nav, bet badīga gan.
Es
E
Tā ir autonomas cena par mēnesi - 30 dienām, tikai tādas grabažas autonoma nepiedāvā. Vai viņa brauc uz darbu 30 dienas mēnesī?
Kokle
K
Interesanti, kuram iekārojās S.Deglavas vieta, ja Pietiekā tik regulāri parādās par viņu "ziņas"- neprecīzas, tendenciozas. Šī tāda pati. Skaidrs, ka kādam vajag viņu dabūt nost; skaidrs, ka Pietieks saņem par nomelnošanu naudu, kā tas bijis kopš pirmssākumiem. bet pūlis tikai tic...
nu, nu
n
Es tev ''rādīšu - pūlis''. Tktu tu manos nagos, es uz tevīm tādu serenādi notrinkšķinātu. Kas tad ir melots? Tas, ka tādu lielu naudas summu iegrūž nekaunīgai bābai rīklē katru mēnesi?? Cits knapi pusi saņem algā, bet šī te par valsts naudu iedzīvojas, izīrējot savu kleberkasti. Nupat jau kļuvis par pēdējo modes kliedzienu sauklis - tiklīdz atklājas nelikumības, zā'dzības un krāpšanas, tā tūliņ it kā kāds ir ieinteresēts kādu no labās vietiņas izdabūt laukā. Kauna nav visiem šiem liekēžiem - tā kā dēles piezīdušies nodokļu maksātāju naudai, ar mietu tādus ārā grūti dabūt, vēl viņus apvaino...''nabadziņi''!! Nelieši! Ceru, ka šai alkatīgajai radībai liks atmaksāt valstij izkrāpto naudu!!
  • 0
  • 0
Korķis
K
CITĒJU KĀDA GUDRĀKA SACĪTO - Ja šim amatam paredzēta dienesta mašīna, tad nekā graujoša te nav, normāla prakse - valsts nepērk jaunu auto, bet kompensē personiskās mašīnas lietošanu.
kur?
k
kur viņai jābrauc?
...
.
Kur vecāki izaudzina tik alkatīgas mātītes? Alga labu , nē vēl vajag no apkrāptajiem banku klientiem kāst!! Atbaidoši!!!
GIGIS
G
What?
Gunārs
G
Laikam tam sievišķim ir spēcīga aizmugure, liekas, ka neko īpašu viņa valsts labā nav paveikusi, un ar īpašu gudrību neizceļas, bet tikai māk strādāt uz savu kabatu. Valsts pārvalde ir pilna ar draugu draugiem un radiem, pie latviešiem tas ir īpaši izplatīts. Atšķirībā no privātā biznesa nekāda riska un 7000 LVL garantēti
Ja sabiedrību neapmierina
J
šāds VAS valdes locekļa ienākumu gūšanas veids un sistēma valstī, tad jārīko protesta akcijas un jāiesniedz rakstisks protests valdībai.
Pēteris
P
Dirsa!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas