Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rīdziniekiem būs iespēja par vēdera tiesu strādāt zemnieku saimniecībās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bezdievis
B
Ideja izklausās laba, bet paredzu, ka šo projektu ātri noraks. Gan jau ka tūlīt sāks bļaut cilvēktiesību aktīvisti sūdzoties, ka bērnus nedrīkst nodarbināt. Tad sāks bļaut VID, ka bez darba līguma un nodokļiem nevar. Zemkopības ministrija uztaisīs darba grupu, kura "risinās" šo problēmu, notērēs kādu miljonu, izbraukās ārvalstis, lai paskatītos, kā tas notiek ārzemēs un neko nenolems. Vispār jau būtu feini uztaisīt tādu bērnu nometni vasarā - lauku saimniecībā. Lai pilsētas bērni var apskatīties, kādas govis izskatās un kā slauc pienu.
pūpols
p
Vai vispār vadītāja Hauka zin ko laukos paši laucinieki ēd, ko nozīmē par vēdera tiesu. Rīdzinieki pirmā dienā kurkstošiem vēdediem aizlaidīsies atpakaļ, nevis strādās. Kādas muļķibas izdomā, lai tie rīdzinieki vien savus bebrus kauj un ēd.
Pikselis
P
Agrāk tos sauca par izpalīgiem. Viņiem bija pat sava himna. Viens no pantiem bija apmēram šāds Lūka ir vaļā un izpalīgs krīt Bullim uz ragiem un zemāk tas slīd. Jel nomierinies, jel nomierinies Sūdos neviens vēl nav nosities.
Teodora
T
Tā arī nesapratu... kas tās par muļķībām? ... sāk ar darbu - beidz ar izklaidēm. Ja kas attiecas uz sezonas darbiem laukos, tad jau gan laikam cilvēkiem būtu labāk doties uz Eiropu.
He he...
H
Vienotības jenotu kemperītim, tad pirmajam tur jāpiesakās, jo ģimenītei jau tagad apmetums jāgrauž.... he he... un tad jenotu dumrovskīti ar to savu padumņicu arī varētu nosūtīt, lai tur uztaisa biznesīti.... hi hi....
VID
V
Nedēļas laikā tiks noteikta nodokļa likme vēdera tiesai. Nodoklis tiks aprēķināts no 5 Ls par katru darba dienu. Iespējamā nodokļa likme varētu būt 25-31% robežās. Nodokli paredzēts iekasēt avansa veidā pirms darba uzsākšanas ieskaitot Valsts kasē aprēķināto summu par paredzēto strādāšanas laiku. Gadījumā, ja personai būs attaisnoti darba kavējumi nesaņemot paredzēto vēdera tiesu, tad aizpildot deklarāciju 3 eksemplāros un nosūtot to ar kurjerpastu, pārmaksātā summa tiks atgriezta uzreiz pēc 2014.gada 01.janvāra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas