Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Riekstiņš būtu priecīgs par Īslandes uzņemšanu ES

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sigurdsons
S
Jāatceļ ir diplomātu izdienas pensijas!
Tauta būtu ļoti priecīga
T
par Īslandes vēlēšanu sistēmas,progresīvā ienākuma nodokļa un 7% PVN likmes bāzes pārtikas produktiem ieviešanu Latvijā!
AM
A
Latvijas nodoklu maksataji but daudz priecigi, ja AM M.Riekstina vadiba neteretu bezjedzigi, loti lielas naudas summas, no nodoklu maksataju naudas maka savam privatajam vajadzibam un uzturot to lielo liekezu baru AM, Latvijas vestniecibas, parstavniecibas arpus Latvijas no kuram nav nekada labuma, jo tajas sez vestures skolotaji, tai vieta lai sedetu pieredzejusi, profesionali ar dzives pieredzi bagati ekanomisti, juristi,kuri slegtu ar citam valsitm ekanomiskus, tirzniecibas ligumus. Vajag tikai acereties to, ka 15. gadu laika, sie vestures skolotaji, ta saucamie "diplomati, ES valstim nespeja izskaidrot Latvijas vestures tragiskos notikumus, kuri ir saistiti ar Krievijas 50. gadu okupaciju, genocidu pret latviesu taut, kuru veica krievu okupanti.....
Multiprezis
M
Vēl priecīgāks Riekstiņš būtu, ja klēts tiktu atzīta par legālu Razļivas tipa šalašu.
Elita
E
Protams, ka logiski butu, ja Islande pievienots ES un tik pat logiski butu, ja Riekstins nekavejoties aizvaktos ar so valdibu uz neatgriesanos valsts parvaldes amatos un nemaisitos pa kajam Latvijs iedzivotajiem. Tapat es butu priecigs, ja M.Rikstins, pirms tiek patriekts no valdibas, atceltu amoralo, prettiesisko likumu "Par diplomatu izdienas pensijam", kuru Riekstins un S.Kalniete liela steiga izlobeja, lai sev un lidzigaliem liekeziem nodrosinatu bagatigu dzivi uz nodoklu maksataju rekina. Kad tiks atcels sis amoralais likums Par izdiens apensijam?
Valcha
V
Kad Riekstiņš (formāli Riekstiņa sieva) nojauks savu nelikumīgi uzbūvēto māju (kuru šmaucoties noformējuši par klēti) pie jūras?
valdis
v
ko jūs visi piesienaties viņam Latvija jau nolaista uz grunti te viņam vairs nav ko darīt tagad kēries pie Islandes nu kā jaubija pie lomunistiem pienēmts - paši sudos lidz ausim bet centās citās valstis celt gaišo nākotni - komunismu ,šajā gadijumā ES
!
!
O. glumais kāpu zonas pirtiņā pamodies, jūt, ka kaut kā par sevi jāatgādina.
Priekā!
P
Māris Riekstiņš, bijušais komunists, Fizkultūras institūta absolvents un šā institūta komjaunatnes sekretārs, Maskavas nomenklatūras kadrs padomju laikā, kad strādāja par Jaunatnes Organizāciju Komitejas (faktiski komjaunatnes centrālkomitejas ārējo sakaru nodaļa, cieši saistīta ar KGB) vadītāja vietnieku. Nevienā nopietnā valstī, piemēram, Vācijā bijušais fašists nevarētu būt ārlietu ministrs. Tas NAV iedomājams ES un NATO valstī!!! Izglītība: 1985. gadā beidzis LVFKI – sporta pedagogs. 1993. LU Juridisko fakultāti • 1985. sācis strādāt LVFKI sporta spēļu katedrā • 1983.–1985. gads – Fizkultūras institūta komjaunatnes komitejas sekretārs!!! • 1987.–1991. – Jaunatnes organizāciju komitejas priekšsēdētāja vietnieks!!! • 1991. gada dec. – 1993. – LR Ārlietu ministrijas sakaru referents • 1993. gads – iecelts par Ārlietu ministrijas valsts sekretāru. Riekstiņa sievas Irēnas tūrisma firma "VIA Rīga" nodrošināja ministrijas darboņu ārzemju lidojumus. • 2004. – iecelts par Latvijas vēstnieku ASV. ASV mēdijos sasmērējies, kad vides aizsardzības aktīvisti aptur Riekstiņa mēģinājumu nozāģēt pie Latvijas vēstniecības augošu retu koku. • 2006. gada februāris – iestājies Tautas partijā. Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP), atstājot premjera biroja vadītāja amatu, 2007. gada novembrī saņēma kompensāciju ap 2000 latu. Ārlietu ministra Māra Riekstiņa (TP) ģimene 2008.g. pie jauna mitekļa jūras kāpu aizsargjoslā, kas juridiski ir noformēts kā palīgceltne - klēts, bet reāli izskatās pēc pilnvērtīgas dzīvojamās mājas, ziņo LTV ziņu raidījums "Panorāma".
ha
h
bijušajam komjaunietim un komunistam kangariski prieciņi par citu nelaimi???
tad latvija neieskatīsies tik
t
tad latvija neieskatīsies tik stulbi
U
U
Izskatās, ka Riekstiņa visi prieki un visas runas beigsies šovakar...
Ofers
O
Tad LV nebūtu vienīgā valsts ES, kas ir bankrotējusi? Riekstiņš tikpat ļoti priecājās, kad Rumāniju un Bulgāriju uzņēma. Visticamāk, tādēļ, ka vismaz atsevišķos rādītājos tad vairs nebijām sliktākie visā ES.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas