Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Rīgā labējās partijas tikai kopā varētu spēkoties ar Ušakovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Guntis Brencāns
G
Jo ilgāk vilcināsieties ar sadarbības iespēju alternatīvu izsludināšanu (neskatoties uz sadarbību Saeimā), jo ilgāk ļaujat SC perināt nākotnes plānus un iedvesmoties no pašreizējiem panākumiem! Maskava nesnauž! Lai mums veicās pagriezt Rīgas iedzīvotāju skatienus Eiropas virzienā!
Jānis Kurmītis
J
No kurienes tas rauts, ka mums ir kreisās un labējās partijas. Maldi! Vai Putins un viņa oligarhu galms ir komunisti? Kreisais un labējais ir sociālais dalījums, ne nacionālais. Latvijā dalās citādāk. Uzvarēs Ušakovs, tas ir jau skaidrs. Zinu daudzus latviešus, kas skaļi neplātās, bet balsos par Ušakova komandu.
lux- es par Nilu.....
l
bet ir redzami viņu labi darītie darbi,un vēl jo vairāk ,ka viņiem ir vīzija un plāns to realizēt -------------------------------------------------- Neko vairāk par žāliena appļaušanu" krievu imigrantu atbalstītāji nosaukt "labo" darbu sarakstā nevar. Nu jau "vīzija". (Tas gan vairāk tā kā būtu psihiatrijas termins). Parasti cilvēkiem, kas domā par attīstību nākotnē ir plāns. Ts tā, no terminoloģijas viedokļa. Bet vai nevarētu ko precizāk par šo "vīziju". Iespējamie varianti: - aizvien lielāka līdzekļu neracionāla izšķērdēšana Rīgas Satiksmē un citās okuPantu un imigrantu pēcteču kontrolētajās struktūrās; - aizvien lielāka kreivijas kremļa čekistu naudas līdzekļu izmantošana propagandai(50 milj gadā "sooķečestveņņiku" atbalstam). Kāda tad konkrēti ir tā "vīzija". Tukši runāt par sasniegumiem un vīzijām, ta ir SC VADMOTĪVS.
Māris.
M
Rīgai 20 gadus bija latvieši, mēri ,un ko mēs redzējām un piedzīvojām>?Zagšanu ,izšķērdētu naudu,Rīgas mikrorajoni slīga nolaistībā,ielu malās un laukumos zāle līdz vēderam,ielas trotuārus neviens nelaboja. Tagad mikrorajoni tiek sakārtoti ,trotuāri ,ielas tiek assvaltēti ,tiek veidoti jauni veloceliņi,zāle nopļauta,tiek veidoti skaisti svētki Rīgā ,kur cilvēki var piedalīties ar bērniem., brīvbiļetes transportā skolēniem,vecajiem ļaudīm..Nu redzami daudz labi darbi .Tagadējā Rīgas Dome strādā labi,un viņiem ir jāpaliek un jāturpina iesāktie labie darbi.
Jukums
J
Nepavisam neesmu Ušakova atbalstītājs. Vēlos tikai norādīt, ka tie, kuri kritizē atlaižu politiku sabiedriskajā transportā un izdara acīmredzami aplamu pieņēmumu, ka šāda atlaižu politika nodara zaudējumus principā NESAPROT situāciju. Jo - nauda ko, it kā varētu iekasēt par šo pakalpojumu REĀLI NEEKSISTĒ - civēkiem tās vienkārši NAV! Tāpēc viņiem ir tikai divas iespējas: 1.Izmantot atlaidi, ja tāda ir. 2.Nebraukt (iet kājām vai sēdēt mājās vispār), ja šādas atlaides nav.
  • 1
  • 1
yes
y
Latvijas patriotiem, rīdziniekiem ir jāsaņemas, lai to čūsku no Rīgas padzītu, uz priekšu Latvija, mēs uzvarēsim ļaunumu!
Es par Nilu un viņa komandu.
E
Es bez jebkādas šaubīšanās atdošu savu balsi par tagadējo mēru Nilu Ušakovu un viņa veidoto sastāvu. Viņš ir labākais ,un lai gan esmu latvietis,neskatoties uz tautību,es Domes krēslā gribu redzēt vienīgi tagadējo mēru un viņa komandu.Viņš nav tukšu salmu kūlējs,bet ir redzami viņu labi darītie darbi,un vēl jo vairāk ,ka viņiem ir vīzija un plāns to realizēt.Lai viņiem veicās piepildīt jau uzsāktos Rīgas Domes plānus arī nākotnē,un rīdzinieki redzēs vēl skaistāku savu Rīgu un tās apkārtni.Rīgai ir vajadzīgs ,gudrs ,saimniecisks,un godīgs mērs un viņa komanda.,un kuram rūp Rīgas pilsētas sakārtošana,un sakoptība.Veiksmi !
Laimonis
L
Nevis Ušakovs ir spēcīgs kandidāts, bet Rīgā ir daudz agresīvu okupantu pēcteču, un „pseidolatviešu”; kuri aiz savas muļķības piemēslo savu muti ar riebīgo krievu mat-valodu. Ušakovs no Rīgas domes ir jāizvada ar visu viņa komandu uz neatgriešanos.
kārlis
k
Su;na laiki! Ar okupantiem , kā kādreiz ar Bermontu-Ovalovu jācīnās par Latvijas galvaspilsētu! Dievs, stāvi mums klāt!
lux-1
l
ko SC sev pieraksta kā sasniegumu Rīgā ------------------------------------------------------ Tieši tā - "ko sev pieraksta" Iepriekšejo mēru laikā noritēja parasta pilsētas attīstība. Tas ir tikai normāli. Tā kā nekādu īpašu panākumu reģistru neviedoju. Krievu teātra atjaunošana varētu būt tāds nozīmīgāks projekts. Būtu smieklīgi "zāles appļaušanu" vai tamlīdzīgas lietas pacelt nez kāda sasnieguma līmenī. Simptomātiski,ka Uškova saimniekošanas apdziedātāji neko vairāk par zāles appļaušanu arī nevar nosaukt. Jūs nekādā gadījumā nebalsosiet par Vienotību, es nekādā gadījumā par SC. Par tādām šausmām kā PCTVL šoreiz nerunāsim. Katram sava izvēle. Ļaunas mēles melš, ka esot bijuši latvieši, kas apsveikuši krievu tanku ienākšanu. Tā ka nekā jauna. Vienotībā ir cilvēki, kuri nekādā gadījumā negūs manu atbalstu, bet ir arī tādi, kurus cienu un atbalstu.
Jukums
J
Paskatieties uz Vienotības sociāli-ekonomisko politiku. Piemēram: joprojām 21 gadu pēc neatkarības atgūšanas minimālā alga pat nesasniedz pat pēc novecojušas motodikas noteikto iztikas minimumu! Uzskatu, ka tas ir absolūts absurds! Ar šo vienu punktu PIETIEK lai vēlētāji SAPRASTU, ka Vienotība nav vienkāršo cilvēku interešu parstāvji un, ka par viniem NEDRĪKST balsot! Bet - pacelt šo minimālo algu ir TIKAI UN VIENĪGI POLITISKAS GRIBAS jautājums. Un bezdarbība šajā jautājumā NELIECINA, ka Vienotība principā SAPROT SITUĀCIJU! Protams, varētu turpināt norādīt uz citām aplamībām - piemeram, greizo nodokļu politiku, kura ilgtermiņā ir iznīcinoša valstij, jo ved pie cilvēku pazaudēšanas. To apliecina prakse. Un man nav saprotams kā Vienotības (un arī citu partiju ) politiķiem tas nepielec! Bet - varbūt tomēr pielec, bet viņi to vienkārši turpina ignorēt. Nu kā tādā gadījumā lai nosauc viņu piekopto sociāli-ekonomisko politiku? Un kāpēc gan cilvēkiem par viņiem balsot, ja jau viņi nespēj paspert pat šo pašu pirmo, acīmredzami elementāro solīti reformu virzienā?
  • 2
  • 1
skepse
s
visjaukākais šajā visā likās Gaida bērziņa lūgums citam citu nenoķengāt. Kaut kā dīvaini dzirdēt to no partijas, kas savus koalīcijas partnerus saeimā apspļauda visos iespējamos veidos un tik dur viņiem ar duncīti mugurā pie katras izdevības...
viesis
v
Kārtējais labējo partiju trulums. Reāli neko labāku par Ušakovu piedāvāt nevar, skaļi piesauktais Latvijas veiksmes stāsts un izrāviens Dombrovska vadībā arī ir mazliet pārspīlēts, tad atliek tikai atgriezties pie vecā trika par kremļa draudiem un "Rīgas atgriešanu Eiropā"........
befuri
b
bardaks labejas partijas piesaka cinu krieviem riga uzvaras piemineklis ka staveja ta staves jo krievi sakava nacikus 1945 gada uzvara raudiet vai priecajaties zaudetaji.....
sss
s
Atkal latvieši un krievi ,manuprāt,noteicošais ir labējie un kreisie ,programmas jāpēta ne tautība.
lux-!
l
Vai nevarētu sīkāk par Ušakova darbošanos rīdzinieku labā. Citādi tukša runāšana sanāk. Zālāju appļaušanu lūdzu neminēt (kā daži šo izpausmi bija izcēluši kā nez kādu panākumu). Manā mājā zālāju jo kopš pašiem iesākumiem appļauj sētnieks un nekāda Ušakova pavēle tam nebiija/nav vajadzīga. Atgādināšu, ka rīdzinieki nav tikai okupācijas un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušie un viņu pēcteči, pie kuriem pieder arī Jūsu cildinātais Ušakovs un visa viņa svīta. Savu vecāku - imigrantu - izpausmes puisis saglabājis, ne velti sanāksmēs lamājas mātes vārdiem. Piebildei: В.НОВОДВОРСКАЯ: Да. Мы с Константином Боровым были в Латвии в марте, убедились в том, что господин мэр Риги – агент ФСБ, который даже не скрывает, что получает деньги из российского посольства... Katram savi viedokļa līderi, katram savi favorīti. Vai kāds Jums liedz mīlēt Ušakovu un visu imigrantu varzu. Jūsu paņēnmiens parastais - kad pietrūkst argumentu - tad lamāsānās. Vai neatgādināsiet, par ko tas liecina?
!
!
Pirmkārt, katrs ievēro to, kas tam ir tuvāks un svarīgāks. Otrkārt, es Ušakovu necildinu. Es konsekventi vēroju Vienotības darbības "sauso atlikumu" valstī. Un no šiem novērojumiem man ir skaidrs, ka par Vienotību es pats nekad nebalsošu un plašākai ģimenei arī neieteikšu. Par labējo valdību balastu - TB vai to pēcteci, arī nevar. Nav nekādas teikšanas. Ja Pulks, Circene, Viņķele un Vilks ir jūsu līderi, man nav jāprasa, kāds esat jūs pats. Jūs esat vecais, labais vēlētājs, kas ilgus gadus izvēlējās LC, - rezultātu visi redz, bet par to atbildējis nav neviens. Rīgas avīzē ir uzskaitītas konkrētas lietas, ko SC sev pieraksta kā sasniegumu Rīgā. Lūdzu, uz priekšu, pierādiet, ka tādu nav vai, ka to mērogs ir mazāks par Birka darbībā redzēto.
  • 6
  • 4
Ilorions
I
tad lemberga sulainis gaidis berzins bus tas labakais mera kandidats? vinam varbut jau rit uzradis apsudzibas , ko tad...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas