Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgā notiks plašas protesta akcijas; reģionos atcelti sabiedriskā transporta reisi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bo
B
Nez kur tu pats biji 2007. un 2008. gadā, piemēram? Vai lasīji interneta ziņas tāpat kā tagad? Es lasiju un ļoti labi atceros, ka tolaik ik pa brīdi, reizi mēnesī, visādi eksperti, gan no ārzemēm, gan no Latvijas, ir brīdinājuši, ka šāda ekonomiska politika novēdīs līdz kraham, ka Latviju sagaida ļoti "cieta piezemēšanās". Bet Kalvīša ministri tik par to ņirdza (pats Kalvītis, Šlesers, Slakteris) un teica "gāzi gridā". Un lūk solītā "cietā piezemēšanās" ir notikusi, un tā bija cietākā visā pasaulē! (no visām divsimts valstīm). Un tagad tā putra, ko savārīja TP, jāstrebj citiem un tie citi tavuprāt izrādās vainīgi.
:D
:
Jā - šo gan nerakstīja kalvītis, bet lācīša biroja darbinieks :) Grib atstrādāt algas pielikumu un vēl prēmiju nopelnīt par labu kalpošanu :)
24 marts
2
Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Tiekamies akcijā!!! Mūsu akcijas SIMBOLS ir Vaņka uz krāsns, kas arī grib tikai pautus kasīt. Un kas ?! Strādāt negribam, domāt - par stulbu. BET! Katram ir tiesības būt tik glupjam, cik viņš vēlas! Nu, tad čaviņa! Tiekamies akcijā!!!
K
man liekas, ka te kaut kas ir skaisti saskaņots, jo es arī gribēju braukt uz Rīgu piedalīties. Bet sakarā ar autopārvadātāju akciju uz manu miestu šodien nenāk neviens autobuss. Sēžu un protestēju pie datora. Un tā droši vien notika ar daudziem.
24 marts
2
Mūsu akcijas SIMBOLS ir Vaņka uz krāsns, kas arī grib tikai pautus kasīt. Un kas ?! Strādāt negribam, domāt - par stulbu. BET! Katram ir tiesības būt tik glupjam, cik viņš vēlas! Nu, tad čaviņa! Tiekamies akcijā!!!
:D
:
Nu re cik labi :) Lācītis kā nevar, tā nevar neko pret kalvīti iesākt :) atliek tikai graut valsti, jo vainīgs kalvītis :)
Bo
B
Tā tas ir. Un par Pareksu arī, paldies ka atgādināji. Valsts nauda tika noguldīta Pareksā virs kvotām, apejot likumu, Kalvīša laikā.
:D
:
Cik labi - nolaida atejas podā, tfu, Parex kādus nieka miljonu - vainīgs kalvītis, nejēgā ceļ nodokļus - vainīgs kalvītis, premjers savam birojam ceļ algas - vainīgs kalvītis, tiek iznīcināta Latvija - vainīgs kalvītis :D] Nu mega monstrs, bez maz nemirstīgais Kaščejs jūsu kavītis :D
Onka
O
Interesanti, ka protestos piedalīsies partija "Visu Latvijai" (VL). Kādi ir viņu mērķi? Vai tikai pliks populisms un zīmēšanās publikas priekšā?
Bo
B
Patiesībā visiem šiem protestiem bija jānotiek Kalvīša valdības laikā, jo pie visa ir vainīgs viņš, kopā ar saviem domubiedriem Šleseru, Šķēli, Slakteri u. c. Baigi veikli Kalvītim izdevās viņam izvairīties no atbildības. Pat saņēma balvu no Krievijas un tagad sēž malā un berzē savas taukainas rociņas.
lote
l
Šīm akcijām ir reāli iemesli: slikti ceļi, augsti tarifi! Tikai es nesaprotu, kāpēc pasažieru pārvadātāji jādotē?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas