Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Rīgas lielais vilinājums ir ne tikai vara, bet arī celtniecības projekti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to ss
t
jums jāpārceļas uz dzeltenajiem neta portāliem, jo tur pulcējas agresīvie lamekļi, tadi kā jūs. Škic no šejienes!
ss
s
tev nav ar ko nodarboties? vienmēr visos portālos atrodas komentos,kas mokās un aizrāda par pareizrakstību latviešu valodā........ klausies,tizleni,iebāz latviešu valodas gramatikas grāmatu sev pakaļā........ man tā valoda daudz neuztrauc,tāpat kā šī valsts
alberts
a
Vecaias labais nekur nav zudis --- jaunais vispirms visas nelaimes uzveļ "vecajam",pēc tam sak kautko briesmīgi būvet un pec tam ar lielīšanos nodod to "varas" zizli naksajam kurš visyu atkārto kā pec iepriekšējā scenārija.
Bet
B
tāpēc jau Kargins , Barinovs u.c. tamlīdzīgie jau sponsorēja to SC.Kā arī Krievijas miljonāri, lai varētu te turpināt izvērsties.
AL
A
Beidzot arī Ainārs ar krievu varzu varēs padzīvoties pa RD naudas katlu un turpināt to izsaimniekot. Un varbūt Ainārs no RD naudas katla 10% pārskaitīs mācītāju partijas sektai?
valoda
v
Zanei Grīnbergai Tu pirki džinsas vai džinsus?
Roo
R
Bet kada butu jega cinities par varu, ja ta nenestu labumu ??? Ta tas notiek visur pasaule...
mērglis
m
kur tad palika Ciba , kuras priekšaa pat Strautiņš klaniijaas ?... man faktiski pie kaajas kas tur saimnieko , kameer policisti buus uz vienu roku ar laupiitaajiem tikmeer tur nekas nemainiisies , biezauša partijas intereses bija tiešas , nauda pluuda straumeem obščakaa... Šleserim Riiga buus otra lidosta...
replika
r
Nu nepielec kāpēc pašvaldībai būtu jālāpa bedres tagad jau privatizēto un iespējams daudzkārt pārpārdototo krievu laikos par mūsu kopīgo naudu celto blokmāju pagalmos. Lai jaunizceptie dzīvokļu īpašnieki sametas un paši asfaltē un bruģē. Manu pagalmu neviens cits, izņemot mani, nebruģē.
dzeris - fifa
d
Nezinu gan, tirgus ir tirgus, nedomāju, ka valsts izputēs, ja kāds tur nesamaksās nodokli, domāju, daudz vairāk zaudēs, likvidējot darbavietas un to atmosf'eru, nedomāju, ka visu vajag unificēt. Un, ja tev tā lupatu tirzniecība riebjas, kas tev liek tur iet, daudziem tie daži lati, ko ietaupa, arī ir liels atspaids. Man, atkal, taisni patīk, ka tur var pakaulēties, nosist cenu, utt. Domā, tirgus ir tā trakākā vieta, kurā vienīgajā nemaksā nodokļus?
fifa
f
Laikam neesi lasījis, bet Šlesers tieši vēlas atdot tirgu lauksaimniecībai, nevis to pārvērst par tirdzn.centru, kā tas notika TB (Birka) laikā, jo TB tirgū ir īpašas intereses.
fifa
f
Starpība ir nodokļu dēļ, vai tad tiešām nav skaidrs? Un kāds tiem sakars ar Šleseru? Tev patīk tirgū tā lupatu tirdzniecība, no kuras praktiski netiek maksāti nodokļi, bet man riebjas! Tirgū jāpārdod lauksaimnieku produktus, nevis parpalas un, ja Šlesers to zaņķi likvidēs un atgriezīs tirgum tā patieso piemērojumu, tad tā dēļ vien viņu bija vērts ievēlēt.
dzeris
d
Un, kuro reizi saku, PS un JL jāstrādā pozīcijā, ja tie ir Rīgas patrioti, nevis jādemonstrē sava ideoloģiskā sterilitāte, tas būs daudz labāk, nekā atdod Rīgu buldozerim. Gribat, lai ar Rīgu notiek tas, kas ar Maskavu, par ko krievu inteļuģence burtiski raud?
dzeris
d
Rīga centrāltirgus ir unikāls, kaut arī jau daudz kas jau iznīcināts, piem., tās akmens letes, kas tur bija, tik un tā tāda veida objektus ES var saskaitīt uz pirkstiem, nekādā gadījumā nedrīkst ļaut buldozerim pārvērst to par lielveikalu.
I-----Ā
I
Celiet kutvai tualetes tur zelts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas