Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rīgas Satiksme dāsni “baro” arodbiedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
palicējs
p
vajag piešķirt lielākas dotācijas, lai zēni var izvērsties.
Elizabete
E
Ja arodbiedrības joprojām darbojas pēc padomju laiku pieredzes, tad jau viss saprotams. Toreiz visiem obligāti vajadzēja no savas algas "10 tiesu" ieskaitīt arodbiedrībai, bet tur valdošie par šiem līdzekļiem pirka tūrisma ceļazīmes un izsniedza materiālos pabalstus. Labi bija būt to starpā, kam izdevās šos labumus kaut dažreiz saņemt. Bet tā kā "arodbiedrības" stingri sadarbojās ar uzņēmumu vadību, tad iebilst viņu darbībai bija ļoti riskanti. Un par kaut kādu strādnieku aizstāvību jau , protams, lieki runāt.
gaigalows
g
Arodbiedrība----jau ir nodrāzts jēdziens. Reti kurš izprot tā jēgu. Citos RD uzņēmumos tā tika izveidota, lai darbiniekus "optom" atlaistu. Galvenais par "šūniņas" priekšsēdi ievēlēt pareizo cilvēku.
Barbo
B
Nu skaidrs, kāpēc līdz šim neviena arodbiedrība nav sarīkojusi masu protestus ielās.... un tas viss par Jūdasa grašiem!!! Nožēlojamie!
skolmeistars
s
Pirms sniedz padomus - derēja uzzināt prezidenta pilvaras un kas vēl par prezidentu .... varbūt nelolotu tādas cerības!
grābeklis
g
Sausverdis diezgan daudz laika pavada tenisa kortos...
nja
n
Valdība baro LBAS, Rīgas Satiksme savu arodbiedrību, citi - savas... kas kauns? Tāpēc jau arodbiedrības arī strādā tvaika nolaišanas režīmā. Vai ta brīnums?
Jaunzeme
J
Kārtējais naudas izzagšanas veids ,vai Valsts Prezidentam nekas nau sakāms ,ja grib lai ievēlē otro reizi. Parādi ka kautko vari.
ha-ha
h
Kas tā var būt par arodbiedrību, darbinieku aizstāvi, kas barojās no RS vadības siles. Tā savus biedrus apmuļķo un tās bosi neatklāj savu atalgojumu, ko saņem no Betmena. Arodbiedrība-RS vadības roklaiža! Kauns! Kauns! Kauns!
Valdis
V
Tagad visiem ir skaidrs, kas "Rīgas satiksme" par kantori un kam Latvijā vajadzīgas arodbiedrības!
Pērkama arodbiedrība
P
Kabatas arodbiedrība, kurā ir arī no policijas - Rihards Bunka. Šis tips tagad strādā Ieslodzījuma vietās, laikam apsargā cietumus. Bet kāds labums no viņa arodbiedrībai?
elementāri
e
Ja Bemhens kritīs, tad taču paraus sev līdzi pārējos Daimler lietā iejauktos, bet, ja uztaisa savu arodbiedrību, tad var aiz tās noslēpties. Sak, darba ļaudis nedos apbžot savējo! Nu te opozīcija varētu piestrādāt un KNABs arī pie viena.
xx
x
Arodbiedrības uztur to biedri , nevis darba devējs par nodokļu maksātāju naudu pērk sev paklausīgus arobiedrību bosus...
Rasmuss
R
"Saskaņas centrs" nupat satraucās par kaut kādiem viņiem nesaprotamiem valdības sociālajiem partneriem, bet tagad iznāk, ka pašu partneri dzīvo vēl greznāk! Un ja ar valdības atbalstu citas arodbiedrības saņem Eiropas naudas, tad žuļiku kantoris "SC" paspārnē brauc Rīgas iedzīvotāju maciņos! Esmu dzirdējis, ka par Eiropas naudu arodbiedrības rīko konsultācijas, izdod avīzes un informatīvus materiālus, bet par Rīgas naudu brauc ekskursijās un organizē balles ... Sociāldemokrātiskā saskaņa uzņēmumā tādejādi tiek nodrošināta, un gan jau atlec kāds grasis arī partijai priekš vēlēšanu kampaņām.
kurbul
k
Ja arodbiedrība aizstāv Bemhenu, tad tur ir smagi samaksāts. Lai tādu fruktu aizstāvētu pat ar miljonu jābūt par maz!!! Ak, šī smirdīgā sistēma!!! Lai tak Bemhens pastrādā reālās privātā uzņēmējdarbībā un apliecina sevi, ka ir īsts vecis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas