Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rīgas satiksme plāno iegādāties 150 jaunus autobusus un 120 trolejbusus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:-))
:
Vai atkal trolejbusus arī ar dīzeļdzinējiem? To kaut vienreizēja pielietošana presē nav piefiksēta
b
b
kļūda virsrakstā: Rīgas satiksmes vadība plāno iegādāties 150 jaunas jahtas un 120 villas Jūrmalā... lūdzu izlabojiet!
Helena
H
Skatoties uz bemhenu un zinot par to grezno dzives veidu kaut ka neticami izklausas "pasliktināsies tapāt slikts uzņēmuma finansiāls stāvoklis ..."
SQ
S
Konkurss vel nav pat izsludinats, bet Zakis jau apgalvo, ka vistivamak tie bus Mercedes Benz autobusi. Vai tas vien jau nav zinigi?
bublik
b
baigi vajag jaunus busus, ja vecie vēl turas, a braukšanas cena tāpat liela...rezultātā sapirks jaunus - un kurš tad būs tas bagātais braucēs?
ES
E
Godīgi sakot - noriebušies tie visi miljonāri ar savu mantu,krāpšanu, izvirtībām, intrigām . Ļoti gribētos daudz vairāk pozitīvas ziņas!
vairis
v
iepriekšējā kukuļu nauda beigusies, vajag jaunu?
Ministry of Truth
M
Interesanti ... jaunie tramvaji neiet, vecos, kas pārvietoti, lai jaunajiem būtu vieta, drīzumā jānoraksta ... Škodai vajadzētu godprātīgi atsaukt savus eksperimentālos modeļus. Rīgā vienkārši var aptrūkties tramvaju.
Pat zīmuli neļaut ...
P
RD pakļautai iestādei pirkt! Cik skaļi ir tautai jārunā, lai saprastu, ka jebkurš RD iepirkums ir izvērsies par nodokļu maksātāju naudas nozagšanas pasākumu (pretī saņemot neatbilstošu pakalpojumu vai preci). Ar Dienvidu tiltu gadījumu RD uz 10 gadiem vajadzēja atņemt tiesības jebko iepirkt. Visus valsts iepirkumus caur neatkarīgu iepirkuma biroju, ar tādu uzraudzību un sodu sankcijām kāda ir tiem, kas skaita briljantus!
Oskars
O
Kamēr Daimler nav paziņojis, kam devis kukuļus viņus vajadzētu izslēgt no konkursa!!! Izskatās, ka Nils ies pa iemītu taciņu.
A
A
Labrīt neveiksminieki :0 Ko jūs te visi raudiet, vai visiir ar tiesas spriedumu atzīts par vainīgu, lai uzskatītu visus par korumpantiem
Jukums
J
Nu kā var skumji nepasmaidīt pēc šādas ziņas:). Acīmredzot, korupcija ir mūžīga - Juta vienu galvu nocērt, bet te jau vairākas aug vietā. Jo, kurš gan tic, ka šādi darījumi tiek veikti bez kukuļiem. Varbūt tiešām vienīgais risinājums ir likumā paredzēt nāvessodu par korupciju? Kā redzam, Ķīnā, kur ekonomika iet uz augšu, šāda sistēma labi darbojas.
vuarzazi
v
Uz laukiem ierobezo transportu, jo ir krize, Riga paplasina transportu, jo NAV krize.
Atlaist saeimu!
A
Atlaist saeimu!
borcinsh
b
...vai naudu steidziigi vajad atmazgat , vai no ES naudas-davans.... - gandriz 20 gadus par to neviens nav domajs ! bet krizes laikaa - kads "nolemis" . ...PS. lembergs, apmeram taa, ari "sakartojs savu privatu pilsetinu" ( gan "zvirbulens" neka nevar nomierinaties: "kas par "talantiigs saimnieks" ir - lembergs, - ar haljavu-sveshnaudu savas rokas " ) "VENTASBALSS" Cer atjaunot regulāros reisus no reģionālajām lidostām 3. februāris 2011 ...2011.gadā Ventspils lidosta varēs pretendēt uz Eiropas Savienības Kohēzijas fonda finansējuma saņemšanu 1,9 miljonu latu... Būvnieki saņēmuši pasūtījumu 1. februāris 2011 ...piesaistīts līdzfinansējums no Eiropas Kohēzijas fonda... Svinīgi paraksta līgumu par pils 2. stāva renovāciju 26. janvāris 2011 ...nepieciešami vairāk kā 1,4 miljoni lati, no kuriem Ls 1 197 471 ir Eiropas reģionālās attīstības fonda finansējums... Turpināsies 26 ielu rekonstrukcijas un izbūves darbi 7. februāris 2011 Projekta kopējās investīciju izmaksas veido 9,4 miljoni latu, tajā skaitā Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējums 8 miljoni latu (84,79% no attiecināmajām izmaksām )

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas