Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Rimšēvičs: DP neaizturēja īstos baumotājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Nu tad nāc un skaidro arvien no jauna! Nevis stāsti, ka jāskaidro.
aldis
a
Jebkura cita valsti Slakteris piecpadsmit minushu laika jau butu atkapies, jebkura cita valsti Rimsevics nebutu bankas prezidents.
nv
n
a ko ta tagad 'neērti'? kad notika šīs aizturēšanas, tad viņš jau pirmais brīdināja, ka nav nekāda 'feličita' runāt ko gribi par stabilitāti. Starp citu, vai Rimšēviča k-gs jau ir noskaidrojis, kurās valstīs 15 minūšu laikā aiztur cilvēkus par viedokļa paušanu?
Pilsonis
P
Starp citu, Ri,sevica atrsana LB kresla izskatas loti smiekliga un nozelojama. Tas pats par Brazovski no FKTK. Par Krumenu gruti ko teikt, izskatas ka bailes pilna tuksa vieta
Ojārs
O
Miegainība un novēlota reakcija, ja vispār tāda novērojama, ir raksturīga Latvijas Bankas darbības iezīme. Tā ir valsts valstī - sava veida karaļvalsts, kas no pārējās pasaules ir norobežojusies aiz augstas un biezas sienas.
d'Andris
d
Apbrīnojami operatīvs viedoklis! Rimševic, atlaid savu PR speciālistu!
ABC
A
Lieciet mieru Rimševicam, viņa iespējas kaut kādi iespaidot komercbankas darbību aprobežojas ar obligātās rezerves apjoma noteikšanu. Nolādētie TūPlisti ar trekno garantu priekšgalā gadiem nelikās ne zinis par speciālistu brīdinājumiem un rija kā badā aizmērējuši šakāļi un tagad vēl žvankst, ka Rimševics vainīgs pie izzagtās valsts. Apšaut šos trulos rijējus būtu vienīgais saprātīgais lēmums.
nečikot
n
ĀRPRĀC, cik nekompetenti komentāri parādījušies. Vai no Delfiem ieklīduši no delfiem? PAŠI IZVAIRĀS NO NODOKĻU MAKSĀŠANAS UN pieprasa savilkt galus... Mūsu ģimene izaudzināja bērnus bez kādiem pabalstiem. Būtu mācījušies un strādājuši, nevis činkst par saviem čikiem.
KGB
K
atri gan viņa sašutums parādijās:D
Barons
B
Rimšēvic, tev laiks atkāpties. Tu esi neprofesionāls vadītājs - tu un visa tava komanda izsaimniekojiet naudu. Māmiņām algu ņem nost un tev 10 000 alga mēnesī?
fiks
f
Rimšēvics ''ļoti laicīgi'' pamodies ! Pēdējā laikā viņš ir kļuvis neadekvāts vai pareizāk sakot pārņēmis valdības visas ''labākās īpašības''. Laikam arī viņam zeme zem kājām deg.
Toms
T
Bus tiesa, bus tiesa un ari karatavas bus, un ka pirmo tieas so Rimsevicu, kurs ar santazu, meliem, draudiem centas iebiedet cilvekus Latvija.
curka
c
Vai ari sis lumpenis pilnigi paronojs kluvis. Kads glevulis, divkosis ir sis LB vaditajs, ir ncurajies, nobijies pats par savu muldesanu. Ka sati kretini var ienemt tik augstus amatus. Rimsevics baidas par to, ka vins tiks saukts pie tiesas, tiesats un sodits par baumu izplatisanu un draudiem Latvijas iedzivotajiem, par varda brivibas ierobezosanu Latvija (vins izplatija baumas, kacitas valsti s tiktu nkerti brivdomataji 15 minutes un bla, bla, bal) j izradas, ka neviena valsti netiek ne kerti, ne tiesati cilveki par savu viedokla izteiksanu, iznemot Baltkrieviju,Krieviju, Venucuuelu. Rimsevics ir alkatigs, augstpratigs smerdelis.kurs ir japatriec no LB vadibas.
ja kas
j
ir dzirdēts,ka telefoniski aicinājuši izņemt naudiņu...
======
=
Man liekas ka beigsies ar to ka Rimsevicu pasu aiztures drosibas policija jo PAREX bankrots notika tikai Rimsevica noziedzigas nolaidibas del. Vins lava Karginam un Krasovickim spelet bistamu finansu ruleti. Valstij un nogulditajiem ir radusies milzigi materiali zaudejumi. Apdraudeta lata stabilitate. Kriminallikuma ir tads pants.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas