Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Rimšēvičs: No Latvijas neviens vairs neko negaida

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Parastais
P
Es arī neko vairs negaidu no šīs valdības un no Rimševiča.
777
7
AR TĀDU NEADEKVĀTU ALGU, KA JUMS--IR VIEGLI RUNĀT UN SPRIEDELĒT, BET IR TAČU ARĪ CITI, KURI GRIB SAŅEM ATBILSTOŠU ALGU...UN PENSIJU PAR SŪRI GRŪTI NOSTĀDĀTAJIEM GADIEM ... VAI ASV , KUR JŪS MĀCĪJĀTIES KĀDS SAŅEM TĀDU ALGU..........PAR TO DARBU, KO DARAT JŪS ??? KAUNA LIETA VĒL RUNĀT ..........
Ieva
I
Interesanti, ka to saka baņķieris, kas par to jau bija runājis vēl tad, kad Kalvītis turpināja muldēt par treknajiem gadiem...
Ilmārs
I
Vecajos laikos parasta alga parastam cilvēkam svārstījās no 100 līdz 200 rubļiem mēnesī. Salīdzinājumam, automašīna "Žiguļi" atkarībā no modeļa maksāja kautkur 7000 līdz 9000 rubļus. Televizori un cita sadzīves tehnika - vairāki simti rubļu. Apģērbs, ne izcils - simta robežās. Ēdienam kāda puse no algas aizgāja, jo ne jau visi ģimenē strādāja. Izdzīvot varēja, ja neko citu negribēja. Taču, ja gribēja dzīvot normāli: bija jātaisa haltūras, citas rebes, jāudzē puķes vai arī jāapzog visos iespējamos veidos valsts. vai kāds brīnums, ka no darba vietām "iznesēji" iznesa visu iespējamo. Un nelaimīgi bija tie, kas strādāja tur, kur nebija iespējams neko iznest. Tāda bija sabiedrība, kas piedzīvoja Atmodu... un turpināja dzīvot uz priekšu tādā pat garā, vai vēl trakāk, izmantojot situāciju, kad viss bruka kopā. Tad jau "iznesa" veselas rūpnīcas un kolhozus. Tagad to dēvē par prihvatizāciju. Nu, un te nu Latvija ir nonākusi. Viss jāsāk no sākuma. Pavisam uz citiem pamatiem, uz tādiem kā cieņa, godīgums un valsts. Vai tagadējā, vecā paaudze to spēs? Tā paudze, kurai piemita darba tikums, izgaiņāta represijās, jau lielākoties aizgājusi aizsaulē. Tagad lietas bīda tie, ko nicīgi dēvēja "sovki". Taču ir ļoti daudz jaunu enerģisku cilvēku, kas dodas biznesā, cenšoties būt godīgi. Tiem nav veco laiku pieredze, dod, Dievs, lai tie nebūtu uzsūkuši iepriekšējās paaudze morāli. Vienīgā cerība uz viņiem! Citādi ar Latviju ir cauri. Jo tad nebūs iespējams radīt arī jaunas, īstas, atbildīgas partijas, kas nāks vietā tagadējiem biznesa projektiem.
juritis
j
vardu "cammashanas" varetu parsaukt par zagshanu, zagshanas piesegshanu un po uzlikshanu par to , kas pec ta visa notiks, jo atbidibu jau neviens pec sha visa nenesis, pec tam gudri Vakara intervijaas stastis cik kursh bija kruts un kaa kaads ( mistisks folkloristisks vajataja tels ) cits nelava neko izdarit...
Ansis
A
deputaatu skaitu jaasamazina uz pusi , sen ir laiks . mums bija 100 deput. pie 3,5 milj. iedziivotaaju skaita , tagad 100 dep. uz 2,1 milj. puse no viniem taapat regulaari gulj , puse neierodas vispaar........................................ kaapeec mums par to jaamaksaa ??????????????????????? Arstus atpakal slimniicaam , muuzikus koncertzaaleem atdot , mutes virinaataajus var cirkam iziireet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uldis
U
tirgotaju un deputatu alkatība ir galvenais inflācijas dzinējs
anglosaxis
a
Pakatieties, kas notiek piepilsētas autobusos, kur biļete jāpērk pie šofera - 50% pasažieru neņem biļeti, lai paliek "labajam šoferītim". Veikalā, pērkot preci, pārdevējs jautā: "Jums čeku vajag?" 50% pircēju atbild, ka nē. Un tie arī ir tie lielākie brēcēji. Sāksim ar sevi, tad atliks nauda gan algām, gan pensijām.
klaidonis
k
Par to viņš kautrīgi noklusē! Tieši šī neremdināmā alkatība ir galvenais inflācijas dzinējs un atšķirības no tiem kurus viņš te kritizē nav nekādas.
vaaks
v
Vinjam alga ir 13 tuukst. meenesiii??? Tak Rietumos pat nav taadas algas.
Teodora
T
100% piekrītu!!!
HONO
H
I.Rimsevics ir viens no tiem kurs noed Latvijas valsts budzetu, iedzivotaju nopelnito naudu. Vai tas ir normali, ka vina ikmenesa alga ir Ls, 13000/menesi? Laika kad pensionari sanem nabagu pabalstus, Ls,100, 200/menesi, naudu ar kuru var izdzivot vienu nedelu Latvijas apstaklos. Latvijas valdibu, banku vaditaju, deputatu, ierednu, politku nekaunibai, cinismam nav robezu.
jojo
j
Un dīvaini, ka LB prezidents pesimistisko atziņu par EK zemajām domām par Latviju atstāsta pēc 2 gadiem. To taču vajadzēja teikt uzreiz, lai mobilizētu valdību darbam. Tā vietā valdīja eiforija.
No malas
N
Un viņus nopirks visi 200 Latvijas monētu kolekcionāri, kuri nodrošinās 1000 Ls papilduys ienākums LB? :) Fantastisks pienesums bankas budžetam.
jojo
j
Vai nu tā būs, ka Eiropas komisija mums neko neieteica. Kam ir pacietība, var kaut Delfu arhīvā paskatīties virsrakstus par 2006-2007 gadu. Tur var izlasīt brīnumu lietas. Latvijas atbildīgo personu parastās atrunas bija, ka komisija neizprot Latvijas situāciju un operē ar novecojušiem datiem utt. Izlasot rakstu, šķiet, ka Rimšēviča kareivīgums noplacis un skats uz dzīvi kļuvis reālāks. Vismaz nesola to, ko nav iespējams izpildīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Valdības lēmums iesaldēt algas nākamgad izpelnās asu arodbiedrību kritiku

Zatlers gaida valdības un arodbiedrību kompromisu par algām

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas