Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rinkēvičs: Zatleru ASV uzņēma nopietnā līmenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DD1
D
Kuru Jūs gribat pārliecināt? :)
Ordenis
O
Njā, diezgan ņirdzīgas atsauksmes paša Amerikā: It's not clear what Biden did to earn Latvia's highest honor, which generally goes to those who have "served the fatherland" in its own government, according to the Latvian president's website. If nothing else, it's a lovely piece of jewelry.
erty
e
amerikāņi riktīgi ieņirdz par Valdi :) Man ir pretīgi, ka ļautiņi tik klaji mēģina stumt batonus .......... KLIBĀ PĪLE nav kliba !!!! Baigi laba ir fotogrāfija ar trusi un jautājums par bižutēriju, ko pasniedz par nopelniem tēvzemes labā.
nu ja
n
atceris, ta bija Ilvesa sieva kas tur to sporta kostimu Madonai uzadija un ta nosvieda miskaste. Vajag paskatities, ka kaiminu zemju prezidentiem iet. Pirmo reizi ta viens pret vienu Baltaja nama vispar kops neatkaribas atgusanas Igaunijas prezidents bija tikai 2007.gada. pirms tam vienmer tikai kopa ar parejiem Baltijas valstu prezidentiem. Ari Valdis viens pats bija 2008.gada sakuma ar Busu tikties. Ir vairakas vizites Ilvesam bijusas Francija - darba, kuras vins nav ticies ne ar vienu no valdibas vai prezidenta parstavjiem. vairocku ari ne vienmer darba vizisu laika uznema prezidenti. Tas nav vajadzigs pec protokola. Tak nevajag uzreiz nekompetentu infantiliku slupstus talak apgremot. Liepnieks tacu bullshit iebliez un nirdz, ka visi nemas.
Antiņš
A
The Dallas Blog was curious as to why Vice President Joe Biden received Latvia’s highest Medal of Honor, the Three-Star Order of Latvia, when Latvian President Valdis Zatlers visited the White House a few days ago. That’s because Mr. Biden is a non-Latvian and few people would describe him as a hero to the Latvian people. But the Dallas Blog quickly learned that Mr. Biden really is considered a hero to the “fatherland” after receiving exclusive email correspondence from LETA, a news agency in Latvia. When asked why Mr. Biden deserves this illustrious and patriotic award, the Latvian government issued this official statement: “Today (the) president’s bureau chief explains that decision to give our medal to Biden was made in 2006 – for his support for independent Latvia (from USSR), our membership in NATO – he also helped in (the) past to make this question ratification in (the) Senate. Our law allows (us) to give this medal for other counties’ politicians. In February, Zatlers gave this medal to Dala Grbauskaite – president of Lithuania.” Apparently, the Latvian President wants Mr. Biden to understand that when he received this particular medal, he must hold it in great esteem and not treat it as a mere souvenir or a friendly parting gift where it is usually stored in boxes and placed in a White House storage closet. If Mr. Biden holds this medal in such a careless manner, that would be deemed an insult to all the good people of Latvia
Antiņš
A
Skumji un smiekīgi - Zatlers it kā tikās arī ar Lansing, MI mēru - diemžēl City of Lansing mājas lapā nevar atrast pat mazāku norādi par tik IEVĒROJAMU tikšanos :)))) Un tie Amerikas letiņi (ČIkāgā, piemēram) - ir tikia tāda maza saujiņa vecu fanātiķu, kuri neko nespēj ne ietekmēt, ne arī palīdzēt ... Man ir kauns par manu valsti !
Polittehnologs
P
Pašreiz vērojam procesu, kura nosaukums ir vaska spiešana no sūda. Var prognozēt, ka šo parādību varēs vērot līdz Saeimas balsojumam par nākamo prezidentu.
Pērle
P
> Sarunās ar ASV politiķiem augstu novērtējumu guva "Latvijas attiecību spektrs ar Krieviju". - - - Tas nu ir teikumiņš! Bet var vēl labāk: Augstu novērtējumu guva Latvijas ārpolitikas vektors starpvalstu attiecībās.
vairāk integrācijas
v
Ko nozīmē, "tikās ar latviešu kopienu"? A kur tad pārējie "valsts piederīgie", pilna Braitonbīča ar bijušajiem rīdziniekiem. Tātad Latvijas prezidents apzināti izvairījās no tikšanās ar tiem Latvijiešu kopienas pārstāvjiem, kas ir krievu un ebreju tautības. Skaidrs.
verotajs
v
Ja kancelejas vadītājam jārīko pasākumi, lai pārliecinātu cik atbilstošs līmenis bija vizītesi. Tad to var uzskatīt par, diplomātu valodā izsakoties, problēmu.
minka
m
Tas arī zatleru pozitivi atšķir, ka viņš dziļi nospļaujas, ko par viņu domā tādi šuneļi kā Liepnieks, kurš bez jebkādas izpratnes par lietām spriedelē - citātam vērts atcerēties, ka Liepnieks tā arī nav ieguvis augstāko izglītību ne šeit latvijā nekur citur un diez vai par politologu dēvējams. Iznesties un gorīties pa priekšu - tā jau bija iepriekšējās prezidentes darīšana. Šis prezidents tiecas vest kopā cilvēkus , kārtot praktiskus jautājumus. cits zanrs, drusku pieaugušāks, nekā Liepniekam un citātam vajag.
Jepis
J
Kādam provinciālim šķiet, ka viņus uzņēma augstā līmenī. Jo rafinētāki diplomāti, jo grūtāk saskatīt patiesību. Uzņēma atbilstoši diplomātīskai etiķetei.
nOx
n
Pavisam drīz tās ekursijas izbeigsies meklē darbu
Да, "на серьезном уровне" Байден забыл, как Затлерса зовут:-) "Rinkēvičs: Zatleru ASV uzņēma nopietnā līmenī" Не смешите:-) ++++++++++++ Вице-президент США забыл, как зовут Затлерса LETA 4 апреля 2011 г., 16:01 После церемонии вручения ордена Трех звезд вице-президент США Джо Байден не мог вспомнить имени президента Латвии Валдиса Затлерса. Об этом сообщает портал "DallasBlog.com". "Отвечая на вопрос о том, кто является лидером Латвии, Байден не мог вспомнить его имени", отмечает портал. В свою очередь портал "politico.com" сообщает, что имя Затлерса не было упомянуто в сообщении Белого дома о вручении Байдену ордена. В официальном сообщении о церемонии четыре раза упоминалась фамилия Затлерса, но нигде не было его имени. Портал восполнил этот пробел, указав, что президента Латвии зовут Валдис, и дав ссылку на сайт с фотографией Затлерса.
Krutka
K
.........un pārņem tāds neviltots prieks par valsti!Vairāk nevaru,raudu un asaras tek uz klavatūras.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas