Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Risinājums uz nākotnes pensionāru rēķina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nn
n
vispirms vajadzeja atcelt nodoklu atmaksu par ieguldijumiem tresajaa liimenii utml...
Metsasisu
M
Kārtējie DIENAs meli. Tieši Dombrovskis un JL panāca, to, ka Latvijas noszadzēju dēl Latvijas pensionāri, kuri varēja palikt be nekā, joprojam saņem pensijas un skoltāji, ārsti -algas. godmaņi, škēles, sloseri, kalvīši un lembji notrallināja Latvijas bagātības līdz kliņķim. Un tagad vēl neķītri apmelo Latvija izglābējus no pilnīga bankrota.
zhanis
z
SVF ieteica ieviest progresīvu nodokļu sistēmu, lai pensijas nebūtu jāsamazina. Priekšlikums netika pieņemts, jo "uzņēmēji" (TP, LPP) draudēja tadā gadījumā atstāt Latviju.
dao
d
Ja valsts nerūpējas par saviem cilvēkiem šodien, tad nav nekādas cerības, ka tā rūpēsies kaut kad nākotnē. Kāda būs naudas vērtība nākotnē un vai nākotnē vispār būs nauda, nezina neviens
ha
h
Visi, kas balsos par Vienotību atbalstīs šo politiku
es
e
Nezin kāpēc šie politologa meli tiek ielikti apspriešanai tikai abonentiem. Tos vajadzētu tomēr pārvietot uz visiem piejamo daļu. Cien. politolog, par ko Jūs uzskatat Dienas lasītājus. Visiem mums ir zināms, ka progresīvo īpašuma nodokli nobloķēja TP. Jūsu apgalvojums,ka to vēlas tikai Dombrovskis ir atklāti meli. Vai tiešām Jums nav kauns no saviem studentiem?
anonīmais šakālis
a
Un kāda tad tagad ir sistēma? Vai tad es tagad nemaksāju par Tevi un sevi??? 2009.gadā darba ņēmēju nodokļi (sociālais+ienākuma) sastādīja 56% no visiem valsts budžeta ieņēmumiem. Ja vēl būtu iespējams saskaitīt, cik no darba ņēmēju naudas ir samaksāts PVN, akcīzes nodoklī un nekustamā īpašuma nodoklī, tad skaitļi kļūtu šokējoši. Bagātie nemaksā neko, kamēr mēs, darba ņēmēji, uzturam valsti, policiju, kuri apsargā bagātos liekēžus, medicīnu, ugunsdzēsējus, ceļus un visu pārējo infrastruktūru, kuru resnie naudasmaisi izmanto pa velti!
zex
z
spriežat vai nespriežat,....valdība vienā brīdī,kā tas bijis agrākos gadus,pamodies,pensija jau nogriezta !?
laba doma
l
Es arī atbalstu tādu nodokļu sistēmu, kur man nebūtu jāmaksā nekas, bet anonīmais šakālis maksātu gan par sevi, gan par mani. Tikai dzīvē tāda sistēma nav iespējama.
anonīmais šakālis
a
Ērglis » Jukums 13:20 Varbūt pietiek ar to, ka koalīcijā bija pirms tam TP un pēc tam valdība praktiski nav bijusi spējīga neko izdarīt, jo ir mazākumā parlamentā? ---------------------------------- Nepietiek! Kur tad solītais progresīvais nodoklis Vienotības programmā pazuda?
anonīmais šakālis
a
Vai vai vai, kā mums trūkst naudiņas! Bet paskatīties apkārt nav vēlēšanās! Kad buržuju beidzot tiks aplikti ar nodokļiem??? Buržuju nodokļi sastāda tikai ap 6% no visiem valsts ieņēmumiem!
Daina - fiksais
D
Tev tā vēsrture galīgi sagājusi dēli!
wowa
w
tas ir pareizs solis,jāatsakās no 2.līmeņa vispār,jo jau sākumā ir iestrādāta MILZĪGA pretruna-1.līmenis ir solidaritātes,kad strādājošais maksā patreizējiem pensionāriem,bet pats smieklīgākais ir nākamais 2.līmenis,kad tas pats strādājošais uzkrāj SEV..... EZIM SKAIDRS,KAD SOLIDARITĀTES PRINCIPS LĪDZ GALAM NESTRĀDĀ (1.PENSIJU LĪMENIS)tas,savukārt, novedīs pie jaunām problēmām tiem pašiem,kas te kauc par netaisnību un viena no tām būs tā,kad pensionēšanās vecumu palielinās no 62 lidz 68 gadiem,jo pensionāru skaits palielinās pret strādājošo skaitu utt. RISINĀJUMS IR GAUŽĀM VIENKĀRŠS-TIEM BĻAURIEM JĀZINA ,KAD IR 3.PENSIJU LĪMENIS,KUR KATRS VAR PATS DOMĀT PAR SAVU PENSIJU UN UZKRĀT NAUDU SAVAI PENSIJAI UN JA NEMALDOS,TAD TO SĀK IZMAKSĀT JAU NO 55 GADIEM UN ATCERATIES TE NAV SOCIĀLISMS,PAŠIEM IR JĀDOMĀ PAR UZKRĀJUMIEM SAVAI PENSIJAI lol
fiksais
f
Tavu ekonomikas pārkaršanu tieši veicināja Repšes valdības algu pieckāršoana!!! Kāds sakars bija ministu algai ar stāšanos ES? Kāds sakars valsts ierēdņa algai ar brīvo tirgu? Zinu vairākus cilvēkus, kas pameta savu privāto biznesu, lai ērti un laiski pavadītu laiku valsts pārvaldē par vairāku tūkstošus latu algu mēnesī!!! Privātajā biznesā naudu nopelna, nevis sanem - valsti izskatās var sanemt tik cik vēlas, jeb cik liela apetite. marsiešu komandai bija visnegausīgākā apetite! Šodien Latvijas bankas valde algās izmaksā vairākus miljonus - vai mazizmēra naudas kaltuvei pienākas lielākas algas kā US federālās bankas prezidentam? Un kā ar lupatiņu, īsteno patiesības cīnitāju, neesmu dzirdējis, ka būtu atteicies no 15 tukstošu latu pūriņa naudas (vai nav smieklīgi, ka galvenajam taisnības un patiesības uzrauga bērns ir simtreiz vērtīgāks par jebkuru citu bērnu?). un jēlīšu ielikteņi visa veida institucijās, kas sev prēmijās raksta 30-40 tukstošus latu, ko redzējām NEO publikācijās? Vai tīša valsts ekonomikas izlau¬īšana nozīmē man divnieku ekonomikā? Valsts pārvalde drikst tērēt tikai tik, cik tā var nopelnīt. Ja šodien premjeram sanāk 200 latu, tad jāiztiek ar divsimt, nevis 1500 vai 3000 - kad sakārtos valsti tā, lai tā pelnitu, tad lai arī maksā sev algu! Hrenova neveiksmīgais fiziķis!
Ieva
I
Ja kāds no valdības vīriem pirms iestāšanās ES būtu patiešām strādājis, tad mēs šodien neatrastos tādos sūdos. Kaut vai tāpa pati veselības aprūpe, kas jau no sākta gala bija viens milzīgs bardaks, un Kalvīša laikos nejēgā pirktie aparāti un taisītie remonti ir tikai viena šī bardaka izpausme, kas situāciju pasliktināja, taču nekļuva par tās cēloni. Un nevajag piesaukt ļauno TP, jo visās valdības bija arī pašreizējie "Vienotības" pārstāvji, kas labākajā (?) gadījumā mierīgi noskatījās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas