Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Ronis mudina "beidzot aprakt" Ribentropu un Molotovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zila kalna Marta
z
Izskatas ka Ronim neliek miera Hermana Simmas lauri..
Fritz
F
Ja Ronis nevar atdzit 1941. g. 1. juliju ka biridi kad beidzas Baiagais gads un faktu ka vaciesi bija sagaiditi Latvija ka abrivotaji , ar pukjeem, UTT, vinam pienaks godigs splaviens par vinu augstpratigo pretigo gimi. . Ronis velas parakstiti Latvijas vesturi !!!!! Ronis velas parakstiti Latvijas vesturi !!!!! Ronis velas parakstiti Latvijas vesturi !!!!! Ronis velas parakstiti Latvijas vesturi !!!!! Ronis velas parakstiti Latvijas vesturi !!!!!
Vestures paarakstitajs
V
Drizak roni jaaprok. Tautas nodevejs. Grib paarakstit Latvijas vesturi zidu versijaa
WWW
W
Lai cik dīvaini neliktos, bet debīlās urlas radītais Molotovs, pašrocīgi ir parakstījis nošaušanas sarakstus, kas izdzēsa dzīvību 20 000 cilvēkiem, bet Berija, tikai 5000 cilvekiem. Priekš padomju deģenerātiem sīkums vien ir... un tas, ko iesaka kaut kāds tur Maskavas čekistu nopirkts garīgs kroplītis, latviešiem ir pie vienas vietas! Ne tādus mēslus vien mūsu tauta ir redzējusi un pārdzīvojusi. Ne jau prostitūtei lemt, ko atcerēties un ko aizmirst latviešu tautai!
Valdis
V
Man vienalga, ko domā un runā tadi "roņi"! Visa pasaule zina, kādus noziegumus pret Latviju un latviešiem ir pastrādājuši padomju debīlie okupanti un civilizācijas netīrākie mēsli!
K-K
K
... Ludzu, doma dzilak un valstiskak - Molotova-Ribetropa pacts ir pats pamats internacinali atzitai Latvijas divejadai OKUPACIJAI un visam no ta sekojosam konsekvencem !!!! ... ko Tu isti gribi '...aprakt '?
UNA
U
SARKANFAŠISTI & Co PAR KATRU CENU VĒLAS NOSLĒPT 20.GADSIMTA LIELĀKOS NOZIEGUMUS PRET CILVĒCI !!!!!!!!!
LAčPLēš
L
Es paskatos uz tavu seju un vaicaju sev vai tu esi latvietis vai žīds Roni?Kā mūs grib pieradināt pie domas,ka okupantiem nav jābrauc no Latvijas prom, bet tie ir jāžēlo,jāapmīļo,jānomazgā,jāizgulda un pašiem jāatskās no labākā kumosa viņu dēļ.
lauķe
l
Njā...interesanti....no kurienes šim glumajam tipam tādas nekrofīlas intereses?
xxxs
x
1939? Vesture atkartojas ari 1939 gada dazi Latvijas politiki koketeja ar Maskavu.. pie ka tas noveda ir labi zinams..
lapsa
l
Rona izteikumus pat var nosaukt par MULKIGIEM. Laika kad Urbanovics draud Latvijai ar Biskekas notikumiem ja netiks nemtas vera Maskavas intereses ir tiesi otradi katru dienu katru minuti visiem jaatceras pagatni un Maskavas noziegumus!
AD
A
Ir jāprot runāt un nepateikt neko.
pro
p
Neauglīga, muļķīga un atpakaļrāpulīga politika. Jā, tie (abi) sen kā miruši. Bet viņu noziedzīgā darījuma pielūdzēji ne tikai dzīvo, bet kļūst aktīvāki, bezkaunīgāki un skaļāki. Ārlietu ministram (un vispār - ikvienam valstsvīram un pilsonim) neklājas šļupstēt par `pagātnes aprakšanu`, pretrunu nolīdzināšanu, būtībā piekāpšanos okupācijas priekšā. Jā, vēsturi nevar pārtaisīt: tā notiek vienā vienīgā veidā un pati par sevi nav labojama. Bet jāatzīst reālā vēsture, kāda tā bija mums, latviešu tautai un Latvijas valstij. To nevar un nedrīkst aizmirst. Nav tādēļ nemitīgi jādīc, bet visur skaidri, lepni un konsekventi jāatgādina, KAS un KĀ notika. Starp citu, nav nemaz iespējams sākt kādas attiecības, rīcības, sadarbības `no baltas lapas` - nē, tikai no reālās, taustāmās, konkrētās pagātnes.
Pozitīvā dinamika?
P
Vācija vairs netaisās pasaulei uzspiest savu Reichu... tā nožēlo savus grēkus un dzīvo kā normāla miermīlīga tauta. To nevar teikt par Staļina mantiniekiem Putina Krievijā, kuri vēl par katru cenu cenšas atgūt savu caur Gorbačovu un Jeltsinu zaudēto ... Karšs tādā ziņā pret Latviju turpinājas un tādā ziņā abu Hitlera un Staļina, Ribentropa un Molotova ļaunie darbi vēl Latvijā dzīvi. Tikai tad, kad Krievija būs brīva, kad tā nožēlos savus grēkus un uzdos savas ambīcijas zaudēto teriritoriju virzienā, tikai tad Latvija arī varēs brīvi elpot. Brīva Latvija blakus Brīvai Krievijai. Mums jāveicina demokrātijas atdzimšanu Krievijā .. un to mēs varam darīt arī tepat Latvijā ... neaizmirstot, ka ne SC ne PCTVL atbalsta savu tautiešu neatkarību no pašreizējā Kremļa sapņiem un ambīcijām. Jā, mums jāveicina visu mūsu valsts locekļu iesaistīšanos Latvijas neatkarības un ekonomijas atveseļosanā brīvā gaisā un ne tās noslāpēšanā.
Dr.xy
D
Neviena tauta,kura nezina savu vesturi,neciena savus varonus,kuri ir atdevusi savu dzivibu par savu tautu nav spejiga eksistet.Tatad tadi ka Kazocins,Ronis un vel daudzi citi ir pret Latvijas Valsti un tautu. P.S.Vinu starpa ir ari izglitibas ministre Tatjana K.,kura trauce skolas ieviest Latvjas vesturi ka atsevisku prieksmetu.Lidz ar to vina iznicina musu nakotni,kura pasreizejie skolnieki nebus savas tautas un Valsts patrioti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas