Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rosina aizliegt mazās cigarešu paciņas un smēķēšanu teātra izrādēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mazās paciņas aizliegt ir smieklīgi, jo katru lielu var sadalīt daudzās mazās, tik vien kā jāpameklē papīrītis iesaiņošanai, bet uz skatuves smēķēt noteikti nevajadzētu. Teātris taču ir liela ticama fikcija, kam nevajadzētu būt grūti šo darbību ticami notēlot, pa īstam uguni nededzinot (pameklējiet statistiku par ugunsgrēkiem teātros smēķēšanas dēļ). Alkoholu taču arī pa īstam nedzer, bet iekrāsotu ūdeni, vai ko tamlīdzīgu.
lauķe
l
Neiedziļinoties visās peripetijās ap cigaretēm kā tādām, mana subjektīvā nostāja ir tāda, ka neņemu izpalīgos nevienu laukstrādnieku pīpmani..... Vai teātris būtu sliktāks par manu zemnieku saimniecību?
Ieva
I
Cik saprotu, jo lielāks iepakojums, jo lētāks produkts?
Sniper'sEye
S
Smēķēšanas apkarošanas valsts komisija?! Ot tā ir lieta! Sērkociņu aizstājēju apsardzes komisijas pietrekst Pētera Apiņa pirvātbiznesā, organizējot Nicomed utml. biznesu. Strukturreformām ir jāizddzenā visi tādi "valstiskie veidojumi", lai pelna paši naudu, nevis visulaik valsti nožīž.
Ministry of Truth
M
Jā, un atslēgas vārdi te ir EK iniciatīva. Tas nozīmē, ka kliegšana šajā tēmā nekādas sekas neradīs, jo LR EK iniciatīvas ievieš visai naski. Sevišķi neadekvātajam Laidem neizdevās pievienot savam ierakstam paša lielo darbu sarakstu. Tizli.
Ministry of Truth
M
Ja smēķētāji vilktu visu uz iekšu un neko nepūstu ārā, viņu problēma būtu tikai viņu problēma. Bet viņi nevelk visu uz iekšu, turklāt kūpina, kur pagadās. Pareizs un atbalstāms solis! Arī no valsts budžeta viedokļa, jo smēķētāji-vēžinieki ar laiku izmaksā valstij lielu naudu aparatūrā, telpās un personālā. Sociāli parazītisks paradums. No otras puses, ja tu proletārietim atņemsi pēdējo prieciņu, ko tas vēl spēj atļauties... cilvēks būs sagrauts. Tādēļ ir jāļauj viņam atļauties prieciņus, stingri kontrolētā kārtībā, bet par arvien lielāku maksu. Kamēr vien viņš spēj atļauties.
rausis
r
Tomāti arī ir kaitīgi veselībai. Tieši tāpat kā kivi, mandarīni un banāni. Netici? Pamēģini veselu gadu dzīvot no tomātiem, pēc tam veselu gadu no kivi, tad no mandarīniem un tad banāniem. Ja pēc 4 gadiem izdzīvosi, runāsim tālāk. Ja par tēmu - te toč sāk vilkt uz to, ka legālās cigas sāk palikt arvien nepievilcīgākas. Vai nu kontrobass vai nu uztīšana.
Elīna
E
o, loģika. var būt aizliegsim cigarešu paciņas, lai pērk uzreiz bloku?
ihaha
i
Tas nu gan ir stulbi, - spiediis pirkt lielaas pakas tiem, kas varbuut iztiek ar vienu mazo kastiiti gadaa! (es nesmeekheeju!)
ivs
i
Lai dzīvo idotisms=latvietisms
buit-
b
nu četras, piecas dienas normāli, bet nu ļoti dedzīgs pa 3 var paspēt izvilkt. Un izvēle milzīga, Drum, PallMall, Camel ir tikai pirmie piemēri. Kāpēc Muļķvijā tabaciņa nav cieņā, un tie paši nedaudzie tinēji pīpē dārgus mēslus ar sintētiskiem "ķiršu" (haa) aromātiem?
buit-
b
Normālās valstīs cilvēki paši uztin kādu tabaku grib kādos papīrīšos grib. Paka par +- 5 jevr. iet dienas trīs, ja smēķētājs dedzīgs :))
vuarzazi
v
Cigàrus pèrk pa vienam...
arī prom
a
to vien var dzirdēt, kā kautko aizliegt, ierobežot, izlikt sodu, atcelt ... mazohisti kautkādi ... Kādu laiku atpakaļ jau izskanēja priekšlikums - Tik dikti gribiet cīnīties ar pīpēšanu, dzeršanu utt. ? Ok, ieviesiet valstī PILNU tabakas un alkohola tirdzniecības aizliegumu ... Un pēc pāris mēnešiem sāciet īdēt - valsts kasē atkal caurums - šoreiz no akcīzes nodokļa ieņēmumu samazinājuma ... Aizmāršīgajiem par atgādinājumu: Tas trakoti svarīgais pīpēšanas apkarotājs apinis vienreiz jau izcēlās ar paaugstināto akcīzi ievedamajiem lietotajiem auto. Un? Ieņēmumi no akcīzes mīnus 11 ļimoni gada laikā ! Un ~2000 mazo uzņēmumu ciet ... Principā par tādām "aktivitātēm" ... kas pienākas ? A šamais tik turpina jaunus murgus (de)ģenerēt ...
zemnieks
z
Kā var pārdot PĀRTIKAS veikalos produktus ,kas ir kaitīgi veselībai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas