Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Rosina apturēt pašvaldības deputāta pilnvaras, ja pret viņu sākts kriminālprocess

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Saeimu pārcels uz centrālcietumu?
S
Ja pieņemtu, kas sēdēs valdībā, visi būs čokā, jūs taču viens otru tur satupināsiet vainīgs, vai nevainīgs.
to Trollslayer
t
citēju: Trollslayer rakstīja Beerninj, demokraatijaa cilveeks pats aiziet no amatiem, ja pret vinju ir aizdomas, nemaz nerunaajot par uzsaaktu procesu. Taa ka nekadas valsts virziibas uz totalitaarismu nav, ir tava virziiba uz kretiinismu. .......... tad nu tā Trolli|! novērtēt kāda iepriekšējo viedokli par virzību uz kretīnismu ir ļoti drosmīgs solis un vienlaikus tas ir goda/cieņas aizskārums...bet tas lai paliek uz Jūsu sirdsapziņas... bet ja par lietas būtību un aiziešanu no amatiem dēļ aizdomām, tad varbūt varētu sākt ar pašiem likumdošanas iniciatīvas autoriem, rādot piemēru un atkāpjoties no amatiem: Čigāne - ir aizdomas, ka persona ir nodarbojusies ar kontrabandu Sprūdžs - ir aizdomas, ka persona izvairās/izvairījusies no normatīvajos aktos noteikto nodokļu samaksas vai arī slēpusi ar nodokli apliekamos darījumus/summas. un ko tagad
treikals
t
Ja ierosinātais kriminālprocess izrādīsies nepamatots - tiesnesi izdzīt no amata uz mūžu !
Anrijs
A
Ventspilī nav dome, bet lemberga mafija.
Aivars
A
No tevis gan es to negaidīju.
  • 0
  • 2
gribu,
g
šādas likumdošanas iniciatīvas ir taisns ceļš uz totalitārismi un policejisku valsti. Godīgi sakot, kopš pēdējām Saeimas vēlēšanām un Vienotības nonākšanas pie varas man kā pilsonim, nodokļu maksātājam ir bail par savu ģimeni un sevi. Sen vairs neatļaujos nekos sliktu internetā iekomentēt par KNAB mazspēju un masku šoviem, jo man vienkārši ir bail, ka pēc IP adreses noskaidros manu personību, manu nodarbošanos, darba vietu un sāks vienkārši terorizēt un piešūt neesošus likumpārkāpumus. Jo piešūt var jebko un par jebko, tādejādi padarot dzīvi nejēdzīgu. Tāpēc diemžēl esmu izvējies uz visu noskatīties no malas, jo tagad laiks ir diletantiem un pelēcībām, kas savu varu plāno noturēt policejiskiem līdzekļiem...
:)
:
Kas vecajās Eiropas valstīs ir pats par sevi saprotams postpadomju valstīs jāregulē ar likumu,PSKP funkcionāriem citādi nepielec.
  • 1
  • 2
Trollslayer
T
Beerninj, demokraatijaa cilveeks pats aiziet no amatiem, ja pret vinju ir aizdomas, nemaz nerunaajot par uzsaaktu procesu. Taa ka nekadas valsts virziibas uz totalitaarismu nav, ir tava virziiba uz kretiinismu.
  • 0
  • 3
Jānis
J
Kad parastais mirstīgats sataiza ziepes viņu momentā pat atbrīvo no darba.
un
u
saņem kompensāciju ja pierāda ka atlaišana nepamatota. vai ari samierinās un nolien kaktiņā. tik politikā pat sīkajā lien cilvēki ar ambicijām, tie neklusēs nekādā variācijā, iztiesāsies un ko pēc tam? kādam bus jāmaksā kompensācijas, kaut vai par " morālajām ciešanām" un kompensācijām ir tendence augt. ja gadus 10 atpakaļ tās kategoriski noraidija, tad prasibām pieaugot tagad jau piespriež tukstošus, vēl pēc gadiem būs desmiti un simti tukstoši, un pārskatāmā periodā var ari miljonus prognozēt
  • 1
  • 1
Pipeliene
P
Man tas purns dikti nepatik,apmeloshu,ka esmu izvarota.To purnu saks vazat pa tiesam,oki doki.
pindacīša lakatiņi
p
vai cilvēks ir vai nav veicis noziedzīgas darbības, nosaka tiesa, nevis prokurors, KNAB izmeklētājs, cits deputāts, mediju "eksperts", žurnālists, tante uz ielas vai čigāni-kontrabandisti
alberts
a
Sprūdžs un Čigāne - tik pat kā divas skudras pret Goliātu ,maziņu bet,baigi lielu.
jautājums
j
Vai Čigāne "rosinās veikt izmaiņas likumdošanā, kas ierobežos Saeimas deputāta darbību gadījumā, ja viņš ir pieķerts kontrabandā"?
vai, vai, vai
v
atkal negantniekam brīvdienas sabojātas! Pilnīgi atbalstu šo ieceri! Nevar pārstāvēt vēlētājus persona, kuras rīcība (kriminālā ziņā) ir apšaubāma. Āmen!
Jau tagad
J
Viennozīmīgi var teikt, ka Jūs, Reformistus, lai kā pūlaties spodrināt savas pogas uz pašvaldību vēlēšanām, vairs neglābs nekas..., Latvijai tādi pa....ņi, tāpat kā vienam vai diviem cilvēkiem speciāli rakstīti un pielāgoti likumi, kā ŠŠ laikos, nav vajadzīgi. vienmēr atceraties , ka pieņemot šādus lēmumus, tas pats var kādreiz Jums pašiem nākt atpakaļ, kad piem. no amatiem tiks noņemti nost Jūsu ievēlētie mēri. Mums nav politiskajā sistēmā vajadzīgi politiski motivēti precedenti, drīzāk ir jāmeklē vaina citur , tiesu sistēmā, arī tiesnešos, lietu izskatīšanas procedūrā, lietu izmeklēšanas kvalitātē utt. Nav pieļaujams, ka viens politiskais spēks izmantojot varu izrēķinās politiski ar otru politisko spēku brutālā veidā, pārkāpjot pāri vēlētāju gribai , attaisot tāda veida darbībām nākotnē maisam galu vaļā.
???
?
NApsis, vai ne?:)
  • 4
  • 4
ventspilnieks.
v
sprūdžs ir izmisumā -laiks iet drīz tā ministrēšana beigsies ,bet to sasodīto lembergu nav izdevies nogāzt ,neko darīt ,švaks pulveris tas sprūdžs.
J
O, jā! Tas nozīmē, ka pirmsvēlēšanu laikā vispieprasītākā un vislabāk apmaksātā profesija mūsu valstī varētu būt - kriminālprocesa ierosinātājs! Vai Sprūdžu un Čigāni nevajadzētu pārbaudīt psihiatram? Producēt tik klaji valstisku debīlismu taču nevarētu garīgi veseli cilvēki!
http
h
nav itas bildes bez tas pretiigaas cepures? :D
pundurs
p
Ar cepuri galvā mazs vīriņš jūtas lielāks.
  • 1
  • 1
Vārds
V
Piedod, Aivar. Nav.
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas