Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rosina Latviju raksturot ar vārdiem "small, smart and stylish"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fa
f
nu SSS ir pilnīgi garām, pamet tik to kaulu krievijai. īpašības ir diezgan plaši paņemtas, gudri un stilīgi ir arī citās vietās, un es neteiktu, ka mēs esam stilīgi, vismaz Sergejs no Rēzeknes man nepiekrīt. Mazi mēs esam uz pasaules fona, bet vatikāns liekas bija vēl mazāks no 230 valstīm esam 123 vietā, esam viduvēji. Un ja esam gudri, kāpēc liekas ka valsts ir pilnīgā dirsā? Skauģi, skopuļi un balamutes :D Pofig par saukli, vajag no sākuma sagatavot pamatni par ko runā citi tai skaitā tūristi un tad balstoties uz šo cilvēku iespaidiem veidot mūsu saukli, jo var jau teikt ka sūds smaržo pēc rozēm, bet pasmaržojis, neviens otreiz nemēģinās un neticēs tev.
Couldn't care less
C
Small, Smart, and Stylish rhymes with Malls, Tarts and Failish (urban word for a place that basically fails in life). You have malls (supermarkets) as a foundation for your low consumer lifestyle, you do have tarts (the Irish press has written a lot about sham marriage scams (many women come from Latvia), and your economy is in a shambles. So reconsider it. Rhyming slang is quite popular in the UK.
M. Baarda
M
and nothing special
Ministry of Truth
M
SMALL nebūs īsti precīzi, jo ir daudz par Latviju mazāku valstiņu. Vai, piemēram, Dānija sevi raksturo kā mazu? Nevienam vārdam nav garantētas, universālas definīcijas. To pašu SMALL dažādās valodās uztvers atšķirīgi. Lielām nācijām SMALL varētu norādīt uz ko tādu, ar ko nav vērts ķēpāties. Šis vispār kaut kāds vārduļojums: "Ja tas nav mazs, gudrs un stilīgs, aizmirsti par to!" viņa minēja. Vispār tas viss izskatās pēc tipiska reklāmista gājiena - iesaiņot grezni un nosaukt subproduktu par īstu produktu. Nevelk.
agurec
a
kā tik naidīgās mēles nepievieno klāt ceturto "s" vārdu -sily

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas