Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Rosina ļaut prēmēt valsts un pašvaldību kapitālsabiedrību darbiniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
atlaid šo Saeimu! Esi taču vīrs nevis ļurba kretīnu rokās!
Lelle
L
Tā taču visu laiku ir piepildītas patiju melnās kases, nevar taču kretīnus noraut tik strauji no siles.
Vera
V
Sākusies naudas vākšana vēlēšanu kampaņai. Arī JL pievienojies ŠŠL klanam.
muris
m
pilni kapi ar neaizvietojamiem darbiniekiem. ko nu/ kā tad visus prēmēsim?
edgars
e
lecam pa vecam? » zaķim 08.12.2009 23:58 . Zaķi, Zaķi, tagad tik ies vaļā! Politisko barotņu iemītnieki, pusgadu nocietušies un dažādi izlīferējušies, lai apietu atlīdzības griestus šajos uzņēmumos, tagad ar KAPITĀLA DAĻU TURĒTĀJU - MINISTRIJU IERĒDŅU - akceptu viss aizies vecajās sliedēs. +++ Zaķīti, tas nu patiešām nav prāta darbs. Kāda nu tur konkurence "Latvenergo", "latvijas Pastam" vai "Latvijas Valsts mežiem"? Ar ko tad viņi konkurē? Drīzāk otrādi - tādas algas kā Miķlesonam un politiskajiem ielikteņiem konkurentu nav visā Baltijā.
snaiperis
s
Bez izsausanas pa vienam, laikam te lidzets nebus!
Esīte
E
Rosina ļaut prēmēt valsts kapitālsabiedrību darbiniekus...... KĻŪDU LABOJUMS - Rosina ļaut prēmēt valsts kapitālsabiedrību BOSUS....tā patiesāk un reāli arī tā notiks! Darbinieki tik vie zina ka ir tāds burtu salikums - PRĒMIJAS....:( JĀPRĒMĒ JAU IR GAN, LAI IR KUR LIKT TO NAUDIŅU , KO ATŅEM PENSIONĀRIEM UN MAZIEM BĒRNIEM!
filozofs
f
UZRAKSTIET MEERKAĶI , KA JL VALSTI NOZADZIS UN NOVEDIS PIE BANKROTA , KO TE PA KAROTIITEI S***US LEJAT ???
tak jau Jēlie Liekuļi
t
kādi lai tie nodomi » arī nebūtu varbūt 06:10 09.Dec. bet KAUT KO TIK KRETINISKU IZPILDĪJUMĀ, kā tas notiek kopš kalniešas pirmā metiena jēliešu pielaišanas Letlandes direktorus tēlot, ilgi nav nācies redzēt un dzirdēt - grib lielos tēlot - tad būtu vismaz tās mutes kādu brīdi pēc KAUT KO DARĪTgribēšanas sākšanās pieturējuši tomēr ciet .......... saimnieku pasūtījumus papriekšu apkopojuši, shodņakā saskaņojuši, un tikai pēc tam - to, kas nu tur pāri palicis, to tad arī stāstījuši laukā un papīros rakstījuši, abet šitā ......... muld par deviņiem mēmiem, UZDOD VĒLAMO PAR ESOŠO ( un kādu nedēļu varoņos staigā ), tad sāk kāpties-rāpties rakom atpakaļ, un beigās vēl pat daudz sliktāk par to, ko zalāņi runā, iztaisa ...... un meklē, un izsludina nākošo, kur "roku ( muti, tb ) pielikt" - KANTORA PIŠET.
valdis
v
paši lēma ka nekādu piemaksu ,premiju VALSTS IESTĀDĒS NO NODOKĻU MAKSĀT"JU NAUDAS NEBŪS ,te atkal ZAĶA kungs sāk veco dziesmu jo ļoti gribas un tas vecais meldiņš ,,labi ,neaizvietojami ,,darbinieki .Kuri? Tie kas šo valsti noveda līdz bankrotam un ne jau Kalvitis viens tur bars padomnieku ,palīgu ,sekretaru un visam virsu kā zārka vāks ši sasaukuma seima kura grāba sev un ļāva citiem ,ari tagad turpina nu nevar atteikties sev kautko papildus pagrābt un lai neredzētu ka viņi vieni tad vel kādu iesaistit šai valsts izzagšanas orgijā
lecam pa vecam?
l
Zaķi, Zaķi, tagad tik ies vaļā! Politisko barotņu iemītnieki, pusgadu nocietušies un dažādi izlīferējušies, lai apietu atlīdzības griestus šajos uzņēmumos, tagad ar KAPITĀLA DAĻU TURĒTĀJU - MINISTRIJU IERĒDŅU - akceptu viss aizies vecajās sliedēs.
Matiss
M
Visaizstājamākais ir komentētājs Dainis:) Jocīgā Latvju tauta rej par parlieku lielām algām, nekompetenci, zagļiem, sliņķiem utt Kur tad tie talanti radīsies, ja darbiniekam vai ierēdnim liec izdzīvot un domāt par izdzīvošanu - un nevajag te atkal ņerkstēt par citu profesiju zemajām algām - algu izlīdzināšana ir jātaisa uz augšu, nevis visiem jānogriež uz minimālo algu!!
Terorists
T
Protams,nāk vēlēšanas un partiju kasē jau arī kaut kas legāli jāiemaksā.Un tā kā šinīs kapitālsab.strādā pārsvarā savi čomaki kas pateicoties partiju sakariem tur tikuši, kauč kas būs jānoziedo arī labdariem. Jo nu negribas ticēt kad ierindas darbiniekam no šī likuma un lielās apņemšanās prēmēt kauč kas atleks.Ja nu vienīgi liela,trekna piga un samazināta alga uz ziemassvētkiem, jo būs samaksājis valstij mazu nodoklīti 26%apmērā.
t
t
tas ir tikai normāli, ka labiem un ar peļņu/attīstību strādājošiem uzņēmumiem maksā šo naudu ja valsts t.s. "augstākā" alga ir tikai 2000 ls, tad kāpēc viena liela uzņēmuma vadītājam sevi nostrādināt par šo summu + klausīties mūžīgās paļas no sab-as + mēģināt sadzīvot kā ar īpašnieku- valsti - tā ar sabiedrību un vēl risināt jautājumus, kas saistīti ar pamatdarbību un peļņu neiet runa par tādiem tipiem kā fliks un žagars, piemēram
zuks
z
1. par labu darbu saņem algu un paaugstinājumu, ja vēlas. Pildīt savus darba pienākumus ir normāli, nevis pārdabiski. 2. par neapmierinošu darbu atlaiž, nevis piemaksā. 3. izmaksāt algās un prēmijās var tikai to , ko uzņēmums nopelnījis. 4. tā dzīvo *VISI PRIVĀTIE* un arī valsts uzņēmumiem tā jādzīvo 5. visiem uzņēmumiem, kas nes zaudējumus (airbaltic, pasts), iztrūkums jāpiedzen no vadības, algu izmaksas vadībai jāpārtrauc, paši uzņēmumi jāpārdod privātajiem. 6. tad privātie atlaidīs visādus flikveidīgos, škodov-kraukļveidīgos un citus pārmēru apmaksātos nejēgas. 7. lai viņi iet konkurēt tirgu, ja var.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas