Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rosļikovs: Visdrīzāk, Stabilitātei Pīlēnu neatbalstīs Valsts prezidenta amatam

Saeimas "Stabilitātei" frakcija, visdrīzāk, ar savām balsīm neatbalstīs "Apvienotā saraksta" (AS) izvirzītā kandidāta Ulda Pīlēna ievēlēšanu Valsts prezidenta amatā, aģentūrai LETA pavēstīja partijas "Stabilitātei" līderis Aleksejs Rosļikovs.

Šodien notika Pīlēna un frakcijas "Stabilitātei" tikšanās, pēc tās Rosļikovs atzina, ka "ne visas atbildes mums patīk", tādēļ, visdrīzāk, frakcija ar savām desmit balsīm Pīlēnu neatbalstīs.

Tomēr gala lēmums nav pieņemts, norādīja "Stabilitātei" līderis.

Vaicāts, vai frakcija tiksies ar ''Jaunās vienotības'' (JV) un ''Progresīvo'' izvirzītajiem kandidātiem, Rosļikovs bija noraidošs.

Kā ziņots, maija pēdējā dienā paredzētajām Valsts prezidenta vēlēšanām Saeimā pārstāvētās partijas ir pieteikušas trīs kandidātus.

Valdošajā koalīcijā ietilpstošais AS augstajam amatam virza savu dibinātāju, uzņēmēju Pīlēnu, premjera partija "Jaunā vienotība" prezidenta krēslam piedāvā ārlietu ministra Edgara Rinkēviča kandidatūru, bet opozīcijā esošā frakcija "Progresīvie" prezidenta postenim virza publiskās pārvaldības eksperti Elīnu Pinto.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas