Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Roze prasa palielināt mežu izciršanas apjomu par 20%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
realiste
r
manā pusē no meža drīz nosaukums tik vien paliks, ja jau Roze grib aizlāpīt caurumu budžetā tad jau varētu sākt ar savām savrupmājām ūn pārējos kolēģus piepulcināt savas kabatas izgriezt uz āru tur ir ko izgriezt, kontus pacilātu skat un kāds miljard. lieks uzrastos, cik tos mežus var varot, meža dzīvniekam nebūs kur palikt nerunājot jau par ogu un sēņu lasīšanu, vai tad mēs patiešam nevaram ko darīt lai saglābt pēdējo kas mums palicis, ko mēs atctāsim pēcnācējiem, ES PRET MEŽA IZCIRŠANU !!!
:(
:
apsurds!!! meži ir Latvijas lepnums!! uz mezu reikina neizdosies ātrāk aizlāpīt budžeta caurumu! es PILNIIGI neatbalstu mezu izcirshanu!!!
?
?
Cik ilgi mūs turēs par antiņiem? Vai varbūt mēs tādi tiešām esam?
elo
e
Aizliegt izsaimniekot!!!!!
xxx3
x
Kartejais absurds.. Latvija tiesi ar to slavena ka ir pedeja valsts Eiropa kur vel ir saglabajusies mezi.. Tie kas pie varas savu mati pardotu.. ka tik pelna..
no laukiem
n
viņš nabadziņš aizmirsa piebildi , biešu laukos staadiit priedes un egles , nevis seet kautkaadu stulbu rapsi...
????
?
Valdību atlaist!!! Ja tā cirtīs, tad nepatikšanas lielas. Mežs ir pēdējā mūsu valsts bagātība. Un visas roses vajadzētu modificēt , iepotēt kādu saprāta šūnu...
Dzinchis
D
Superīga ideja!Laikā,kad koksnei ir zemas cenas un nav pat kur likt jāpalielina izstrāde.To protams var izdomāt tikai tāds kā Roze.
aborigēns
a
Tā izciršana jau notiek pilnā sparā - Ropažu pagastā drīz vien tikai celmi paliks. Latvijas 'zaļā zelta' liktenis ir izšķirts - grābj katrs ko vien var sagrābt, pēc tam - kau vai pasaules plūdi !
matiss no meza
m
un te tu arī atklāj vidusmēra LV uzņēmēja pamatīpašību - ja nebūs kaut kas par pusvelti, tad valsts gremdē, valsts neatbalsta utt. Ilgtermiņa līgumi nebija peļņas avots - kādā sakarā???? ņem koku, taisi materiālu un pelni, bet nē - līdzko nav lēta koka, neko vairs nevar. Nosauc kādu spējīgu ražotāju no ilgtermiņa līgumu apsaimniekotājiem??? Neviens nekur nav ticis, jo vienkāršāk bija strādāt pēc principa - pērc un pārdod! un vēl aizvien grib lēti nopirkt un lēti pārdot mātes kompānijām Skandināvijā - pastāsti, ko ir attīstījis Latsin, ko attīstīja Metsalito, ko attīstīja tāds SIA Bērzkalni? Tieši tāpēc mēs esam tur, kur esam, jo par dēli neko vairāk neražojam - VALSTĪ PĀRI PAR 50% MEŽU, BET LĪMĒTĀS KOKA SIJAS VED NO SOMIJAS, KAS DROŠI VIEN LĪMĒTAS NO LATVIJAS DĒĻIEM
Onjons
O
ir gan.. un ieķīlājuši
seņa
s
meži laikam uz doto brīdi ir vienīgais, ko latvieši nav vēl kādam pārdevuši:(
seņa
s
cik tad interesanti Roze par to dabūja?!
zurka
z
tie kas doma, ka var izvlikt nozari, NEAVARES, kamer neatsaksies normala koksnes cirkulacija. Londona un Kirevija ir piegazta ar koku, nav kas nem. Ja cert, tad ir jadoma ko razot un ka to pardod. Stulbeni !
ziemelis
z
kautkads vajprats ! UN Kur tad jus tos kokus grudisiet? Tirgus tacu apstajies, pardod tad vairak nevar ? IDIOTI ! Jaiet cirst sai valdibai galvas ! Nekas cits neatliek skatoties uz absoluto stulbumu un nekaunibu, un drosi vien jau vajag atkal savejiem uzvarities.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas